Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس‌کل دادگستری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سرقت مستوجب تعزیر بالاترین میزان پرونده‌های کیفری ما را تشکیل می‌دهد، گفت: توهین به اشخاص عادی، ضرب و جرح عمدی، تهدید در رده‌های بعدی قرار دارد.

احمدرضا بهرامی ۳۱ خردادماه در نشست خبری در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رعایت کرامت، مبارزه با فساد و رفع موانع تولید از مهم‌ترین اولویت‌های قوه قضاییه است، اظهار کرد: در تلاش هستیم در این راستا بسترهای فساد را شناسایی و با متخلفان برخورد جدی کنیم، همچنین در راستای رفع موانع تولید با اقدامات دادگستری از تعطیلی ۳۱ واحد تولیدی در استان جلوگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۱۶۶ هزار و ۱۲۸ فقره پرونده در سال ۹۸  به دادگستری وارد شده است

رئیس‌کل دادگستری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حدود ۱۶۶ هزار و ۱۲۸ فقره پرونده در سال ۹۸  به دادگستری وارد شده است، گفت: در این زمان حدود ۱۶۹ هزار پرونده مختومه شده است.

وی با بیان اینکه ۳۸ درصد پرونده‌های ورودی به شوراهای حل اختلاف منجر به صلح و سازش شده است، افزود: کل پرونده‌های وارده به این شورا حدود ۶۴ هزار و ۴۶۰ فقره بوده که تعداد پرونده‌های منجر به مصالحه حدود ۱۶ هزار و ۴۴۱ فقره پرونده است.

بهرامی پرونده‌های ورودی اجرای احکام مدنی و کیفری را حدود ۲۵۷ هزار و ۳۰ فقره در سال ۹۸ اعلام کرد اضافه کرد: در سال گذشته ۲۶۲ هزار حکم صادر شده است، که باتوجه به وجود ۱۹۳ قاضی در استان به طور میانگین هر قاضی به ۱۶۸۷ پرونده رسیدگی کرده است، حجم بالای پرونده‌ها با تعداد قضات با استانداردهای جهانی هم‌خوانی ندارد.

رئیس دادگستری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سرقت مستوجب تعزیر بالاترین میزان پرونده‌های کیفری ما را تشکیل می‌دهد، یادآور شد: توهین به اشخاص عادی، ضرب و جرح عمدی، تهدید، ایراد صدمه بدنی غیرعمدی( تصادف)، تخریب، تخریب و فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک در رده‌های بعدی قرار دارد.

وی افزود: در بخش حقوقی نیز مطالبه خسارت دادرسی در صدر بالاترین میزان پرونده‌ها قرار دارد، تامین خواسته، مطالبه وجه و مطالبه خسارت تأخیر تادیه، مهریه و طلاق توافقی در رده‌های بعد قرار دارد.

بهرامی در خصوص بخشی از اقدامات دادگستری در حوزه برخورد با متخلفان منابع‌طبیعی و اراضی ملی، توضیح داد: حدود ۸۷۲۰ فقره پرونده در همین راستا در سال ۹۸ تشکیل شد و با ۸۷۴ متهم برخورد قضایی صورت گرفت و حدود ۴۷۵ هزار هکتار از اراضی تصرف شده به دولت برگشت داده شد.

رئیس دادگستری چهارمحال و بختیاری افزود: در حوزه منابع آبی و برخورد با چاه‌های غیرمجاز حدود ۱۱۹ فقره پرونده تشکیل و حدود ۳۶ فقره چاه غیرمجاز پلمب شد.

وی با تاکید بر اینکه اختلافات خانوادگی معضل اصلی ما در پرونده‌های قضایی است، عنوان کرد: در سال ۹۸ حدود ۲۷۷۰ زوج برای اختلافاتی مانند نفقه، طلاق، مهریه، سرپرستی فرزند و ... به کلینیک حل اختلافات زوجین مراجعه کردند که اختلاف ۱۱۱۱ زوج منجر به صلح و سازش شد، همچنین ۲ مرکز ملاقات فرزندان طلاق در شهرستان شهرکرد و بروجن در خارج از محیط کلانتری راه‌اندازی شد.

بهرامی با اشاره به اینکه اگر در دستگاهی فساد  وجود داشته باشد،آن دستگاه نمی‌تواند با فساد برخورد کند، تصریح کرد: در برخورد با فساد در سیستم قوه قضائیه مماشات صورت نمی‌گیرد، پرونده‌های مربوط به وجود فساد در بین قضات و کارکنان دادگستری چهارمحال و بختیاری به تهران جهت رسیدگی ارسال می‌شود در مورد نتیجه آن‌ها اطلاعی در دست وجود ندارد.

عزم جدی در برخورد با زمین‌خواری

بهرامی تاکید کرد: در برخورد با بحث زمین‌خواری و پرونده‌های مرتبط با این موضوع عزم جدی وجود دارد، به همین منظور نیازمند یک بانک اطلاعاتی قوی هستیم، ۲ ویلا از ۱۱ ویلای غیرمجاز منطقه بیرگان تخریب شد، فرصتی برای تخلیه ویلاها داده شد، اما آب منطقه‌ای اصفهان درخواست اعاده دادرسی مجدد داشت و حکم موقتا لغو شد.

رئیس دادگستری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: حکم تخریب این ویلاها توسط ۲ قاضی غیربومی به علت تغییر کاربری اراضی کشاورزی صادر شد، آب‌منطقه‌ای مدعی بود که این ساختمان‌ها خانه کارگری است، اما شواهد نشان‌گر این است که این ویلاها با هدف گردشگری احداث شده بودند.

وی در خصوص ساخت غیرمجاز باغ‌شهر فرخشهر، توضیح داد: برخی از دستگاه‌های زیرساختی به اشتباه انشعاب برق و گاز و .. را برای این باغ صادر کردند، مقرر شد تصمیم قطعی برای تخریب این باغ با محوریت راه و شهرسازی در جلسه‌ای اتخاذ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری دستگاه قضایی ديوان عدالت اداري سرقت فساد چهارمحال و بختیاری دادگستری چهارمحال و بختیاری فقره پرونده پرونده ها سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۸ فقره سرقت در دیر/ سارق دستگیر شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی نظریه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت تجهیزات مخابراتی در سطح شهرستان دیر، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار، کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات میدانی و به کارگیری شیوه و شگردهای پلیسی، یک نفر سارق را با هویت معلوم شناسایی و در یک عملیات منسجم دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی دیر با بیان اینکه متهم در تحقیقات انجام شده به ۸ فقره سرقت کابل مخابراتی اعتراف داشت، خاطر نشان کرد: در این خصوص پرونده تشکیل و در حال رسیدگی است.

کد خبر 6090784

دیگر خبرها

  • کاهش سرقت در اردبیل
  • کشف ۸ فقره سرقت در دیر/ سارق دستگیر شد
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری