Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ازبکستان برای اجرای طرح‌های خدماتی و گردشگری این کشور بیش از 100 میلیون دلار وام اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، دولت ازبکستان برای اجرای طرح‌های خدمات و گردشگری این کشور  بیش از 100 میلیون دلار وام اختصاص داده است.

«شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان در نشست ویدیویی توسعه خدمات و گردشگری داخلی اظهار داشت: توسعه این حوزه‌ها بدون تامین مالی امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا وی دستوری را در مورد تخصیص بیش از 100 میلیون دلار وام برای طرح‌های حوزه خدماتی از بنیاد توسعه و بازسازی این کشور صادر کرده است.  

«میرضیایف» در این نشست اظهار داشت: حوزه خدمات در این کشور یکی از منابع اصلی اشتغال در شهرها و مناطق روستایی است که در تولید ناخالص داخلی ازبکستان سهم 35 درصدی را دارد. بر اساس ارزیابی سازمان بین‌المللی کار، رشد یک درصدی صنعت خدمات امکان کاهش 1.5 درصدی فقر را فراهم می‌کند.

رئیس جمهور ازبکستان خاطرنشان کرد: هم اکنون از پتانسیل‌های حوزه خدمات این کشور به طور کامل استفاده نمی‌شود. خدماتی مانند تعمیر لوازم خانگی، خشکشویی، طراحی رایانه‌ای، حسابداری، تبلیغات و خدمات پزشکی به اندازه کافی توسعه نیافته است.

«میرضیایف» ادامه داد: این موارد از موجود پتانسیل بزرگ در زمینه خدمات این کشور گواهی می‌دهد. بر اساس برآوردها، در این حوزه اقتصاد کشور می‌توان حداقل 160 هزار فرصت شغلی ایجاد کرد.

وی در این نشست همچنین با اشاره به مسائل توسعه گردشگری داخلی نیز گفت: برآوردها نشان دادند که در این زمینه می‌توان بیش از 200 هزار فرصت شغلی ایجاد کرد.

در مناطق این کشور امکانات بسیار و جاذبه‌های گردشگری وجود دارند. با وجود این از امکانات گردشگری شهرهای باستانی به طور کامل استفاده نمی‌شود. حتی بسیاری از هم‌میهنان ما تاکنون از این جاذبه‌ها بازدید نکرده‌اند.  

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری ازبکستان بخش خدمات وام گردشگری ازبکستان وام بخش خدمات خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه