Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@17:52:42 GMT

تحویل ۱۴ هزار کلاس درس تا پایان سال ۹۹

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۲۱۴۷

تحویل ۱۴ هزار کلاس درس تا پایان سال ۹۹

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از تحویل ۱۴ هزار کلاس درس تا پایان سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهراله رخشانی‌مهر که به همراه وزیر آموزش و پرورش به خراسان شمالی سفرکرده است، ضمن افتتاح چند پروژه آموزشی و ورزشی در استان، در حاشیه مراسم افتتاح سالن ورزشی سید جمال الدین اسدآبادی با اشاره به وضعیت فضای آموزشی استان خراسان شمالی، اظهارکرد: خراسان شمالی از جمله استان‌هایی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفت و اقدامات قابل توجهی برای ساماندهی فضا‌های آموزشی آن انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تمام بخاری‌های نفتی استان حذف همچنین هیچگونه شعله مستقیم هم برای گرمایش کلاس‌های درس استفاده نمی‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به اینکه در خراسان شمالی سرانه استان از سرانه میانگین کشوری بالاتر است، گفت: امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش در قالب افتتاحیه متمرکز مدارس سنگی استان هم حذف شد علاوه بر آن تعداد قابل توجهی پروژه فعال در استان هم داریم و هیچ پروژه‌ای نیمه‌کاره رها نشده است.

رخشانی مهر با بیان اینکه در سراسر کشور حدود۴۰هزار کلاس درس نیمه کاره داریم که ۱۴هزار پروژه آن خیرساز است، تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نظر داریم برای سال تحصیلی آینده و تا پایان سال ۹۹، ۱۴هزار کلاس درس تحویل ادارات کل آموزش و پرورش شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهار کرد: وجه تمایز ساخت و ساز‌های امسال نسبت به سال گذشته تاکید بر ساخت پروژه‌های آموزشی بزرگ‌تر و حرکت به سمت ساخت مجتمع‌های آموزشی است.

به گزارش مرکزاطلاع‌رسانی و روابط وزارت آموزش و پرورش، رخشانی مهر درباره اعتبارات سازمان نوسازی در سال ۹۹اظهار کرد: برای سال جاری ۳۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار داریم که با تخصیص صد در صدی آن از سوی سازمان برنامه و بودجه موافقت شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی آموزش و پرورش مدارس سازمان نوسازی آموزش و پرورش خراسان شمالی کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی