Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این روش، پلاسمای خون اسب به روش پلاسمافرزیس به دست آمده و از آن سرمی برای جلوگیری از ورود ویروس جدید کرونای به سلول‌ها می‌شود. طبق گفته محققان آرژانتینی، این دارو تنها در مراحل اولیه ابتلا به بیماری کووید ۱۹ موثر خواهد بود.

لینوس اسپاتز، سرپرست گروه پژوهشی این شرکت در این باره می‌گوید: «واکسن زدن در درازمدت همیشه بهترین روش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این دارو در صورتی که در مراحل اولیه شروع بیماری کووید ۱۹ به بیماران داده شود از ورود ویروس به سلول‌ها جلوگیری می‌کند.»

به گفته او خون اسب مانند یک «کارخانه بیولوژیکی» عمل می‌کند: «اسب‌ها مثل کارخانه زیستی هستند، هیچ اتفاقی برایشان نمی‌افتد. این کار مثل واکسن زدن آن‌ها علیه چیزی است. آن‌ها پادتن تولید می‌کنند و شما می‌توانید مقدار زیادی از این پادتن‌ها را بدست بیاورید، چرا که می‌توانید از طریق پلاسمافرزیس مقدار زیادی سرم تولید کنید. در این روش، خونی که از اسب‌ها گرفته شده دوباره به بدنشان منتقل می‌شود.»

به گفته سرپرست این تیم پژوهشی، سرمی که بدین ترتیب به دست می‌آید ۲۰ الی ۱۰۰ برابر بیشتر از سرم مبتلایان به کووید-۱۹ در حال نقاهت قدرت خنثی کردن ویروس جدید کرونا را دارد.

این شرکت بنا دارد داروی جدید را ظرف ۱۵ الی ۲۰ روز آینده در ۱۵ بیمارستان و کلینیک خصوصی در بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین، بر روی حدود ۲۵۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ آزمایش کند. به گفته سرپرست تیم پژوهشی پیش‌بینی شده آزمایش این دارو دو ماه به طول انجامد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا کووید 19 پارسی خبر کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟

به گزارش خبرآنلاین، به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

ایسنا در خبری نوشت: طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

به گزارش ان‌بی‌سی، این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

به گزارش ایندیپندنت، تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899530

دیگر خبرها

  • عشق الخاندرو گارناچو به کریستیانو رونالدو، حتی هنگام بیلیارد بازی کردن! / عکس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بارسلونا در آستانه جذب گیدو رودریگز از رئال بتیس
  • افشاگری ستاره چلسی: 6 ماه با درد بازی کردم
  • رختکن چلسی مخالف اخراج مائوریسیو پوچتینو
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • شوک به هواداران آرژانتین و چلسی
  • جادوگر آرژانتینی یک قدم تا قهرمانی بزرگ
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی