Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه وزارت تعاون «محمد شریعتمداری»  در نشست شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات اضافه کرد: ۴۰ عنوان مجوز با معرفی کامل شرایط و فرآیندهای اخذ آن به صورت شفاف در دسترس عموم قرار گرفته  و بیش از ۶۰ درصد مجوزها دست کم در یک مرحله الکترونیکی شده است و بقیه  نیز با برنامه‌ریزی‌های انجام شده  ظرف سه ماه آینده الکترونیکی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایجاد پنجره واحد مجوزها، نقش مهمی در بهبود  شاخص‌های فضای کسب و کار دارد، افزود: برای تبادل داده بین دستگاه‌ها، تمامی سرویس‌های موجود در GSB (درگاه تبادل داده بین دستگاهی) بدون محدودیت در چارچوب مقررات مربوطه در اختیار همه دستگاه‌ها  قرار خواهد گرفت و کمیته تبادل داده این وزارتخانه مسئولیت روانسازی، تسهیل و تسریع تبادل بین دستگاه‌ها را عهده دار خواهد بود.  

وزیر تعاون اضافه کرد : یکی ازمهم‌ترین اقداماتی که دولت و رییس جمهوری  بر آن تاکید دارند توسعه دولت الکترونیک تا پایان سال جاری است به گونه‌ای که باید با تامین و تجهیز زیرساخت‌ها، دولت الکترونیک به بلوغ  کامل برسد.

شریعتمداری گفت : تمام تلاش خود را در این زمینه به کار خواهیم گرفت به گونه ‌ای که با تکمیل و نهایی شدن دولت الکترونیک،  ارائه خدمات به  مخاطبان و جامعه هدف با رشد قابل توجهی روبرو شود.

کاهش مراجعه حضوری ۳۷ میلیون نفر به سازمان تامین اجتماعی 

وزیرتعاون به اقدامات سازمان تامین اجتماعی در حوزه خدمات الکترونیک به جامعه هدف اشاره کرد و افزود: با توجه به گستردگی مخاطبان این سازمان،  با ارائه خدمات الکترونیکی مراجعه حضوری ۳۷ میلیون نفر کاهش پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه توسعه خدمات الکترونیک باید با قوت بیشتری پیگیری شود،  تصریح کرد: با راه اندازی سامانه‌های الکترونیکی در معاونت‌های این وزارتخانه از جمله روابط کار،  بسیاری از خدمات به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود.

شریعتمداری بر ضرورت تحول دیجیتال در واحدهای زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تاکید و اظهار کرد : می‌توان از نهادهای دارای منابع مالی این وزارتخانه با رعایت مسئولیت اجتماعی در جهت الکترونیکی کردن خدمات در سازمان‌های زیرمجموعه این وزارتخانه استفاده کرد.

پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان یک دستاورد بزرگ ملی است

وزیر تعاون از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان به عنوان یک دستاورد بزرگ ملی یاد  کرد و افزود:  راه اندازی این پایگاه موجب جبران خلاء فقر اطلاعات و جلوگیری از هدر رفتن هزینه ها می‌شود.

وی بر ضرورت حمایت مادی و معنوی از این پروژه ملی تاکید کرد و افزود: تامین همه نیازهای این پایگاه اعم از تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

شریعتمداری تصریح کرد: با نگاه کلان به این موضوع می‌توان پیشنهاد تبدیل پایگاه رفاه ایرانیان به سازمان ملی اطلاعات رفاهی ایرانیان را مطرح کرد.

وزیر تعاون  در خصوص اهمیت پایگاه رفاه ایرانیان  اظهار داشت: شناسایی اقشار کم درآمد، اختصاص یارانه معیشتی به آنان، شناسایی ۸۸ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) که یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردند، شناسایی خانه های استیجاری و افراد فاقد خودرو  با تشکیل پایگاه رفاه ایرانیان،  میسر شد.

 وی تصریح ‌کرد: آگاهی از وضعیت اقتصادی و جغرافیایی جمعیت کشور،  دارایی بسیار با ارزشی است که در این پایگاه وجود دارد.

 شریعتمداری صیانت از این پایگاه را مهم ارزیابی کرد و افزود: حفظ نیروی انسانی و تامین امنیت شغلی مورد نیاز برای این پایگاه لازم و ضروری است.  

در ادامه،   «نصرالله جهانگرد»  عضو شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه رییس جمهوری در امور دولت الکترونیک نیز با بیان اینکه با توجه به شرایط کرونا در کشور، توسعه خدمات الکترونیک در تمامی حوزه ها ضروری به نظر می رسد،  افزود:  امروز در کشور جلسات با توجه به شرایط کرونا به صورت ویدئو کنفرانس و غیر حضوری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تحول بزرگی در حوزه الکترونیکی کردن امور ایجاد شده است، افزود: سرعت بخشی به دسترسی الکترونیکی جزء الزامات توسعه است.

جهانگرد تصریح کرد : وزارت تعاون از جمله دستگاه‌هایی است که تحول دیجیتال را  به صورت واقعی در حال اجرا دارد.

نماینده ویژه رییس جمهوری در امور دولت الکترونیک، تعامل میان سازمان ها را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و افزود:  با اراده و عزم جدی می توان پایگاه های اطلاعاتی یکپارچه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و زیر مجموعه های آن ایجاد کرد.

  وی بر ضرورت تغییر تفکر و نگاه در حوزه خدمات دیجیتال و الکترونیک تاکید کرد و افزود: با الکترونیکی کردن امور و به کارگیری تکنولوژی های نوین، پیشرفت و تسریع در کارها  به سهولت انجام می شود.

«سیدجوادرضوی»  دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات و رییس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و  تحول اداری  وزارت تعاون نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ار تباطات ارائه کرد و افزود: در اولین روز کاری در سال جدید، اولین بخشنامه صادره از سوی  وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی که به نام سال جهش تولید نام گذاری شده است، شفاف سازی مجوز ها و ایجاد تکمیل اطلاعات درگاه ملی مجوزها بود.  

 وی ادامه داد: متناظر با درگاه ملی مجوز ها در پرتال این وزارتخانه  و با نشانی mojavez.mcls.gov. Ir ، تمامی شناسنامه مجوزهای وزارتخانه شامل شرایط و مراحل اخذ، درگاه درخواست، راهنمای کاربری و کلیه اطلاعات مورد نیاز در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

رییس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری با اشاره به اقدامات انجام شده، مصوبات اولین  نشست شورای راهبردی  اطلاعات و ارتباطات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مبنی بر تجمیع و  تکمیل در سطح وزارتخانه و سازمان های زیر مجموعه را تشریح کرد.

رضوی گفت: بهینه سازی فرآیند واگذاری داده و اطلاعات بر بستر شبکه ملی اطلاعات و ایجاد ساز و کار الکترونیکی درخواست وب سرویس های اطلاعات این وزارتخانه از از جمله این اقدامات است.

وی بسترسازی ایجاد دیتا کاتالوگ اطلاعاتی، تهیه شناسنامه وب سرویس ها و سرویس کاتالوگ خدمات و سرویس های این وزارتخانه، شکل دهی خوشه رفاه و تامین اجتماعی و طراحی، پیاده سازی گذرگاه  ارتباطی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اتصال آن به شبکه ملی اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران را از دیگر اقدامات مهم  برنامه ریزی شده در سال جاری برشمرد.

رضوی ادامه داد: به زودی خبر تکمیلی رونمایی از سامانه api.mcls.gov.ir جهت بهره برداری به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محمد شریعتمداری وزارت تعاون کسب و کار دولت الکترونیک پارسی خبر اطلاعات و ارتباطات کار و رفاه اجتماعی فناوری اطلاعات خدمات الکترونیک دولت الکترونیک شورای راهبردی رفاه ایرانیان وزارت تعاون وزیر تعاون دستگاه ها سرویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند