Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@05:49:29 GMT

نکات مهم درموردهدیه دادن و گرفتن

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۶۸۸۵

در گزارش زیر با آداب و رسوم هدیه دادن آشنا می‌شویم. ناطقان: چیز‌های ساده‌ای مثل هدیه دادن، آداب و رسوم دارد، گاه کلی زحمت می‌کشیم در لحظه آخر، آداب هدیه دادن را رعایت نمی‌کنیم، ماجرا پیچ می‌خورد.

فخر فروشی نکنیم

در بین معاشرت‌های دوستانه هر رفتی، آمدی دارد و هر هدیه دادن، یک هدیه گرفتنی دارد. پس هنگام خرید نه تنها به فکر جیب خودتان بلکه به فکر جیب طرف مقابل تان هم باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر با او اختلاف مالی چشمگیری دارید، چیزی فراتر از حد تصور نخرید و دیگران را به دردسر نیندازید.

در هدیه دادن رقابت نکنید

مراقب باشید اصل و نفس کادو خریدن را فراموش نکنید و گرفتار در مسیر خرید کادو‌های گران قیمت نشوید. هدیه خریدن یک نوع دلخوشی است تا با آن هر از گاهی به عزیزان دور برتان یاد آوری کنید که چقدر دوست شان دارید.

هدیه‌های تولد را از یاد نبرید

تاریخ تولد عزیزانتان و کسانی که باید تبریک بگویید را یادداشت کنید. اگر قصد تلفن کردن دارید در یک دفترچه یا گوشی خود بنویسید. اما اگر قصد خرید کادو را دارید برنامه ریزی کنید تا طرف مقابلتان را شگفت زده کنید. با برنامه ریزی می‌توانید از قبل کادوی مناسب تری خریداری کنید.

هدیه به کودکان فراموش نشود

حواستان به بچه‌ها باشد. کادوی مناسب برای کودکان بخرید، اگر می‌توانید از قبل با پدر و مادر بچه در مورد نوع هدیه هماهنگ کنید. اگر شرایط هماهنگی نیست و اگر اصرار به خرید اسباب بازی دارید حتی الامکان اسباب بازی‌های خطرناک و پرسر و صدا نخرید. اسباب بازی ممکن است به باتری نیاز داشته باشد پس همراه کادو آن را خریداری کنید.

فکر کنید و بخرید

در هدیه دادن به طرف مقابل تان اثبات کنید که برای پیدا کردن دکمه خوشحالی اش فکر کرده اید و وقت گذاشته اید. حتی بعضی وقت‌ها بد نیست به هدیه‌هایی فکر کنید که بشود در آن‌ها امضا یا رد و نشانی از خودتان پیدا کرد. مثل: یک کاردستی، یک دست نوشته یا حتی یک نقاشی. این دست هدیه‌ها شاید ارزش مادی زیادی نداشته باشند، اما تا همیشه عزیزتان را به یاد شما می‌اندازند و از ماندگاری بالایی برخوردارند.

هدیه خریدن با جیب خالی ممکن است اگر:

به سراغ وسایل کوچک و اشیا ظریف بروید. از قبل زمانی که پول دارید کادو را خریداری و نگهداری کنید. یا مقداری پس انداز برای این زمان‌ها داشته باشید.

نکات مهم در مورد آداب هدیه دادن و هدیه گرفتن

هدیه دادن نشانه‌ی عشق و علاقه و توجه به طرف مقابل می‌باشد و هرگز نباید آن را به فراموشی سپرد.
زمان بازدید از خانه اقوام می‌توانید برای فرزند کوچک آن‌ها یک هدیه خریداری کنید و به اون احترام گذاشته و توجه کنید.
در تهیه نوع هدیه و تناسب آن با هدیه گیرنده با ابراز سلیقه و ظرافت در بسته‌بندی و نوع اهدای آن به کار ببرید، زیرا ندادن هدیه نامناسب و توهین‌آمیز خیلی بهتر از دادن آن است.
هدیه‌ای که دریافت می‌نمایید به عللی مورد نظر و پسند شما نمی‌باشد، آن را با خوش‌رویی بپذیرید و از هدیه دهنده تشکر کنید.
هدایای شما برای فرزندان اگر دوقلو باشند باید حتی الامکان یک جور باشد تا موجب دلخوری هیچ یک نشود.
در هنگام گرفتن هدیه بی‌تفاوت نباشید بلکه با احساس آن را بگیرید و از سلیقه‌ی هدیه دهنده تعریف نمایید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: هدیه دادن ، هدیه گرفتن ، آداب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: هدیه دادن هدیه گرفتن آداب هدیه دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید

ترک کردن کسی که دوستش دارید، هرگز آسان نیست. اما گاهی اوقات، این کار برای سلامت عاطفی و رشد شخصی شما ضروری است.

به گزارش روزیاتو، به بررسی ۸ نشانه کلیدی می پردازیم که می گوید ممکن است لازم باشد کسی که دوستش دارید را ترک کنید. این کار تسلیم شدن نیست، بلکه حرکت رو به جلو است.

۱) منفی‌گرایی مداوم

عشق باید به شما کمک کند که رشد کنید. تجربه منفی گرایی مداوم در یک رابطه، نشانه روشنی است که چیزی باید تغییر کند. منفی‌گرایی مداوم ممکن است شامل مشاجره های مکرر، احساس خستگی یا کاهش عزت نفس شما باشد.

روابط نزدیک ما به طور ایده‌آل باید منشا حمایت، احساس مثبت و شادی باشند. اگر در عوض مدام در استرس هستید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که دوباره رابطه خود را ارزیابی کنید.

به یاد داشته باشید که این کار به معنای مقصر دانستن طرف مقابل نیست. بلکه شما باید تصمیم بگیرید که چه راهی برای سلامت عاطفی شما بهترین انتخاب است.

سخت است، اما گاهی اوقات رها کردن قدم شجاعانه ای است که باید برداشته شود.

۲) مسائل حل نشده

مشکلات در هر رابطه ای اجتناب‌ناپذیر هستند. اما نحوه برخورد ما با آنها مهم است.

مسائل حل‌نشده می توانند حتی در قوی ترین روابط شکاف ایجاد کنند. شاید بخواهید مسائل و مشکلات را نادیده بگیرید به این امید که خود به خود ناپدید شوند.

با این حال، مسائل حل نشده به مرور زمان منجر به رنجش و جدایی می شوند. آنها مانند یک سم آهسته عمل کرده و پیوند ما را ذره ذره از بین می برند؛ تا جایی که چیزی برای نجات نمانده باشد.

بنابراین، اگر در موقعیتی قرار گرفتید که در آن مسائل به جای رویارویی و حل و فصل کنار گذاشته می‌شوند، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که زمان رها کردن آن رابطه فرا رسیده است.

این کار آسان نیست، اما سالم تر از حفظ رابطه ای پر از حرف های ناگفته و مسائل حل نشده است.

۳) در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی

در دسترس بودن از نظر عاطفی، پیش‌نیاز هر رابطه سالم است. این به معنای پذیرا بودن احساسات شریک زندگی و همچنین ابراز احساسات خود است.

تحقیقات نشان داده که در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی اغلب می تواند از تجربیات آسیب‌زا در گذشته یا مسائل عاطفی حل نشده ناشی شود.

اگر قادر به برقراری صمیمیت عاطفی با طرف مقابل نیستید، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که او از نظر عاطفی در دسترس نیست. این موضوع می تواند در طول زمان به شدت برای شما خسته‌کننده باشد و منجر به احساس تنهایی و نارضایتی شود.

شناخت این نشانه بسیار مهم است. زیرا هیچ مقدار عشقی نمی تواند کمبود ارتباط عاطفی را جبران کند. به همین خاطر، گاهی اوقات رها کردن تنها گزینه پیش رو می شود.

۴) بی اعتمادی

اعتماد در هر رابطه ای حرف اول را می زند. در واقع اعتماد یک رشته نامرئی است که دو نفر را در کنار هم نگه می دارد، حتی زمانی که شرایط سخت باشد.

اما چه اتفاقی می‌افتد که آن نخ پاره شود؟

اگر دائماً به اعمال یا سخنان طرف مقابل شک می‌کنید یا او نشانه‌هایی از بی‌اعتمادی نسبت به شما نشان می‌دهد، ممکن است نشانه‌ای واضح از این باشد که چیزی در رابطه شما اشتباه است. هنگامی که اعتماد از دست می رود، بازسازی آن سخت است.

اصول روانشناسی بر اهمیت اعتماد در حفظ روابط سالم تاکید می کنند. بدون آن، سوءظن و ناامنی می تواند در رابطه رخنه کرده و زمینه ای برای درگیری و ناراحتی ایجاد کند.

گاهی اوقات، با وجود تلاش ما نمی توان اعتماد را دوباره به رابطه بازگرداند. در چنین مواردی، رها کردن و حرکت به جلو ممکن است سالم‌تر باشد.

۵) اهداف زندگی‌تان با هم هماهنگ نیستند

در مسیر عشق، دو نفر باید با هم به سوی رویاها و آرزوهای مشترک خود قدم بردارند.

اما اگر مسیرهای شما به جای همگرا شدن، واگرا شوند چه؟

اگر دائماً باید رویاهایتان را کنار بگذارید، یا اگر فرد مورد علاقه‌تان مایل نیست که آینده‌اش را با رویاهای شما هماهنگ کند، ممکن است وقت آن رسیده باشد که رابطه خود را دوباره ارزیابی کنید.

اصول روانشناسی بر اهمیت سازگاری در روابط طولانی‌مدت تاکید دارند. داشتن اهداف متفاوت می تواند منجر به رنجش، ناامیدی و احساس گیر افتادن در رابطه شود.

رشد در کنار یکدیگر در یک رابطه ضروری است، نه جدا از هم. گاهی اوقات، رها کردن تنها راه برای اطمینان از این است که هر دو نفر می توانند آزادانه راه خود را دنبال کنند.

۶) دیگر خوشحال نیستید

این مورد ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما اغلب نادیده گرفته می شود. شادی جوهره عشق و دلیل ایجاد پیوند ما با دیگران است.

غیرعادی نیست که خودمان را آنقدر درگیر پیچیدگی یک رابطه بیابیم که فراموش کنیم یک سوال ساده از خودمان بپرسیم: آیا من خوشحالم؟

اگر در رابطه خود دائماً ناراضی، مضطرب یا تحت استرس هستید، مجدداً رابطه‌تان را ارزیابی کنید. روابط ما باید شادی، آسایش و احساس تعلق به همراه داشته باشند.

سلامت عاطفی ما در درجه اول اهمیت قرار دارد. اشکالی ندارد که شادی خود را به جای رابطه ای که شما را بی انگیزه می کند، انتخاب کنید.

۷) همیشه برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید

آیا تا به حال متوجه شده اید که دائماً برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید؟

شاید همیشه اعمال و رفتارهای شریک زندگی خود را نه‌تنها برای دیگران، بلکه برای خودتان توجیه کنید.

اصول روانشناسی به ما هشدار می دهند که بهانه‌جویی مداوم می تواند نشانه انکار باشد. این کار راهی برای اجتناب از این واقعیت دردناک است که شما در یک رابطه سالم نیستید.

وقتی کسی را دوست دارید، می خواهید بهترین ویژگی ها و رفتارها را در او ببینید. اما باید به یاد داشته باشیم که عشق نباید ما را تا حدی کور کند که ارزش های خود را نادیده بگیریم.

اگر در موقعیتی قرار گرفتید که همیشه برای رفتار طرف مقابل بهانه می آورید، رها کردن رابطه اشکالی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • آتش گرفتن بخشی از سکو های هواداران فنرباحچه در ورزشگاه / فیلم
  • هدیه آخر هفته سردار به دیبالا
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن + عکس
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • ویژگی مخفی در آیفون شما؛ از این ویدیوها خبر دارید؟