Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان کارزار انتخاباتی شهر تالسا در اکلاهاما با تاکید بر اینکه حالش خوب است، تلاش کرد تا به شایعاتی درباره وضعیت جسمانی‌اش پایان دهد و در این میان به جو بایدن تاخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا عصر شنبه در جمع حامیانش گفت: آن‌ها می‌گویند رئیس‌جمهوری ما مشکلی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مشکلی باشد، خودم می‌گویم... می‌خواهم این را به شما بگویم که (جو) بایدن مشکلی دارد، این را می‌توانم بگویم.

رئیس‌جمهوری ۷۴ ساله آمریکا همچنین از بایدن ۷۷ ساله بابت قاطی کردن اسامی ایالت‌ها انتقاد کرد. ترامپ گفت: اصلا توجه کرده‌اید که هر از گاهی بایدن اسامی ایالت‌ها را اشتباه می‌گوید؟ او به آیوا می‌رود و می‌گوید خیلی خوب است که در آیداهو هستیم. نه! شما به آیوا رفته‌اید... این اتفاق خیلی زیاد برای او رخ می‌دهد، اما هنوز برای من اتفاق نیفتاده است. زمانی که این اتفاق می‌افتد، هیچ راهی برای جبران آن وجود ندارد، فقط اینکه باید از آن استیج پایین بیایید.

به گفته ترامپ، بایدن تحت محاصره "توده جناح چپ" است و هیچ کنترلی روی آن ندارد.

مجازات سوزاندن پرچم

دونالد ترامپ در بخش دیگری از سخنانش هم به این مطلب اشاره کرد که باید قانون جدیدی تصویب شود که مجازات سوزاندن پرچم آمریکا را یک سال حبس تعیین کند.

رئیس‌جمهوری آمریکا به اتفاقی که پنج‌شنبه گذشته در شهر پورتلند افتاد و معترضان مجسمه جورج واشنگتن (اولین رئیس‌جمهوری آمریکا) را سرنگون کردند، اشاره داشت. تصاویر ویدیویی نشان می‌دهند، یک پرچم آمریکا به دور این مجسمه پیچیده شده و به آتش کشیده شد.

ترامپ گفت: چند روز پیش، رادیکال‌های چپگرا در پورتلند اورگان، مجسمه جورج واشنگتن را پایین کشیدند، پرچم آمریکا را به دور آن بستند و پرچم آمریکا را آتش زدند... ما باید قانونی داشته باشیم که اگر شما پرچم آمریکا را سوزاندید، برای یک سال به زندان بروید.

اوایل شنبه ری کوپر، فرماندار کارولینای شمالی دستور جمع‌آوری یادبودهای کنفدراسیون از زمین‌های متعلق به ساختمان کنگره در این ایالت را صادر کرد؛ این دستور پس از آن صادر شد که معترضان روز جمعه دو مجسمه در شهر رالی تخریب کردند.

حدود ۱۵۰۰ تندیس و نماد از فرماندهان نظامی و سیاستمداران ایالت‌های جدایی‌طلب جنوب آمریکا در سراسر این کشور وجود دارد. این نمادها یادآورنده دوران برده‌داری هستند. این تندیس‌ها همچنین نمادی از برتری‌طلبی نژادی به شمار می‌روند. جنگ داخلی آمریکا در ۱۸۶۵ با تسلیم ارتش ایالت‌های جنوبی به پایان رسید اما نمادهای زیادی از دوران کنفدراسیون به عنوان "میراث تاریخی و فرهنگی" این دوره در سراسر آمریکا و به خصوص در ایالت‌های جنوب‌شرقی دیده می‌شود.

این نمادها در جریان اعتراضات ضد نژادپرستی که جرقه آن با کشته شدن جورج فلوید زده شد، هدف معترضان آمریکایی قرار گرفته است. فلوید که یک سیاه‌پوست آمریکایی بود، ۲۵ مه زمانی که در بازداشت پلیس بود، با فشار زانوی یک افسر سفیدپوست به روی گردنش، خفه شد. این مرگ دلخراش موجی از اعتراضات به نژادپرستی و خشونت پلیس آمریکا را به راه انداخته است و اعتراضات به دیگر کشورها هم رسیده است.

کرونا مقابل اعتراضات

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین در کمپین انتخاباتی تالسا گفت، رسانه‌های آمریکایی موضوع ویروس کرونا را به نفع خودشان تغییر می‌دهند و برخی از جنبه‌های مهم این ویروس و شیوع آن را کم اهمیت جلوه می‌دهند.

ترامپ به حامیانش گفت: و آن‌ها (رسانه‌های آمریکایی) هرگز درباره کووید صحبت نمی‌کنند... وقتی ۲۵ هزار تن را می‌بینید که در خیابان پنجم راه می‌روند یا در یک خیابان در شهر تحت کنترل دموکرات‌ها راه بروند، شما هرگز نمی‌شنوید که آن‌ها بگویند "این‌ها ماسک به صورت نداشتند."

او گفت، بسیاری از معترضان جنبش "زندگی سیاه‌پوستان مهم است" خرابکاری کردند و به اموال شخصی آسیب رساندند.

ترامپ افزود: زمانی که از غارتگران، آنارشیست‌ها و آشوبگران حرف می‌زنم، می‌گویند که "رئیس‌جمهوری ما چه حرف بدی زد." اما شما نمی‌شنوید که آن‌ها درباره کووید حرف بزنند، دقیق‌تر بگویم کووید-۱۹. این اسم بیشتر و بیشتر از چین دور می‌شود و مخالفند که آن را ویروس چینی صدا کنیم.

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد، او جان "صدها و هزاران تن" را در بحبوحه شیوع کرونا، با بستن مرزهای آمریکا با چین و اروپا زودتر از آنچه دیگران پیشنهاد بدهند، نجات داده است. به گفته ترامپ، ۲۵ میلیون تن در آمریکا تست مثبت کووید-۱۹ داشته‌اند و برای همین است که شمار کلی موارد تایید شده بالاست!

ترامپ با تکذیب این موضوع که بسیاری از موارد مبتلا به کووید-۱۹ به عنوان "سرماخوردگی" ثبت شدند، گفت: بنابراین به افرادم گفتم که لطفا سرعت نمونه‌گیری را کاهش دهید!

بیش از ۲.۳ میلیون تن در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند که بالاترین تعداد مبتلایان به این ویروس در میان همه کشورهای جهان است. آمریکا همچنین بالاترین میزان تلفات از کووید-۱۹ را دارد و بیش از ۱۲۱ هزار تن در آنجا جان داده‌اند. اعتراضات اخیر در آمریکا هم شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا را افزایش داده است.

تنش مرزی چین و هند

رئیس‌جمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنانش در اکلاهاما به درگیری مرگبار اخیر در مرز چین و هند اشاره کرد و گفت آمریکا آماده کمک به حل و فصل این نزاع است.

او تاکید کرد: شرایط بسیار سختی است. ما با هند صحبت می‌کنیم. با چین هم صحبت می‌کنیم. آن‌ها به مشکل بزرگی در آنجا برخورده‌اند. آن‌ها به مرز انفجار رسیده‌اند. باید ببینیم چه پیش می‌آید. ما تلاش می‌کنیم تا به آن‌ها کمک کنیم.

ماه‌ها بن‌بست در دره گالوان، جایی که منطقه لداخ هند در ‌مرز با منطقه چینی آکسای چین واقع می‌شود، از دوشنبه پیش به درگیری خشونت‌بار تبدیل شده است. نیروهای مسلح هند از کشته شدن ۲۰ سربازشان در این درگیری‌ها خبر دادند. مقام‌های چینی هنوز آماری از تلفات منتشر نکرده‌اند.

در روزهای اخیر، مقام‌های پکن نیروهای هندی را مقصر این درگیری‌ها دانستند. روز جمعه سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت، این دره در طرف چینی خط کنترل (مرز دوفاکتوی چین و هند) واقع شده است. هند با رد این ادعای چین، تاکید کرد که نیروهای هندی همواره در سمت خودشان از خط کنترل حضور دارند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ انتخابات 2020 آمریکا جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا پرچم آمریکا آمریکا هم ایالت ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ پیام یک خیزش

گسترش دامنه و وسعت تظاهرات غیرتمندانه دانشجویان آمریکایی و اروپایی علیه موجودیت رژیم اشغالگر صهیونیستی و جنایات بی‌حد و حصر این رژیم نامشروع در نوار غزه، نقش بسزایی در خلق و استمرار موازنه‌ای جدید براساس قدرت آگاه‌سازی جهانی ایفا کرده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، محمد مهدی ایمانی‌پور در یادداشتی نوشت: این جنبش به‌لحاظ ماهوی و عملیاتی دارای 10 پیام آشکار برای افکار عمومی دنیاست:

1- نسل جدید و دانشجویان آمریکایی ـــ اروپایی، روایت‌سازی غرب و رژیم صهیونیستی در قبال جنگ غزه را صراحتا پس زده و به‌جای القائات دروغین، روی واقعیات متمرکز شده‌اند. 

2- وسعت خیزش دانشجویی کنونی در غرب حتی نسبت به زمان جنگ ویتنام بیشتر و متعاقبا، قدرت تأثیرگذاری جهانی آن نیز گسترده‌تر است. 

3- کلیت تن دادن مقامات دانشگاه کلمبیا به رایزنی با دانشجویان معترض، آن هم پس از تهدید و قرار دادن ضرب‌الاجل برای پایان اعتراضات ضد صهیونیستی، بیانگر قدرت جدیدی است که جنبش‌های دانشجویی ضد سلطه و ظلم در آمریکا پیدا کرده‌اند. 

4- حمایت دو حزبی دموکرات‌ها و جمهوریخواهان آمریکا و حتی احزاب پرادعای اروپایی از سرکوب اعتراضات دانشجویی، بیانگر تشدید شکاف دولت‌ها و ملت‌های غربی در جریان جنگ غزه و ترمیم ناپذیر بودن این فاصله است. 

5- قبلا کنترل فضاهای ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی از طریق شاخه‌های جوانان و دانشجویی احزاب سنتی و جدید در آمریکا و اروپا صورت می‌گرفت. وقایع اخیر نشان می‌دهد این احزاب و لابی‌های صهیونیستی مسلط بر آنها، قدرت قبلی خود را از دست داده‌اند. 
 
6- اکثر رسانه‌های آمریکایی واروپایی روایتگری واحدی ازاعتراض‌های ضدصهیونیستی دردانشگاه‌ها داشته و در صدد ساده‌سازی و طبیعی جلوه دادن برخورد وحشیانه پلیس با دانشجویان برآمده‌اند. شیوه انعکاس رسانه‌ای اعتراضات ضد صهیونیستی در غرب، عدم استقلال حرفه‌ای و اخلاقی آنها را به اثبات می‌رساند. 
 
7- اعتراضات ضدصهیونیستی اخیر رانمی‌توان به مثابه پدیده‌ای دربطن یک بسترزمانی خاص موردتفسیر قرارداد. این اعتراض‌ها خود در زمان حال و آینده، بسترسازخواهد بود. 
 
8- امتناع آشکار مقامات غربی از اقناع دانشجویان و معترضان جنگ غزه طی ماه‌های اخیر و نوع مواجهه آنها با دانشجویان غیرتمند دربرهه کنونی، بیانگر آن است که قدرت اقناعی برخلاف قدرت تنبیهی،اساسا موضوعیتی درساختارحکمرانی‌غرب ندارد. 
 
9- آمریکا و اتحادیه اروپا طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری بسیار کلانی در حوزه دیپلماسی عمومی کرده و سعی در دستکاری افکار عمومی دنیا براساس الگوواره‌های تصنعی و مذموم داشته‌اند. شکل‌‌گیری اعتراض‌های داخلی آگاهانه و گسترده دانشجویی در غرب(‌آن هم با چاشنی محکومیت صهیونیست‌ها) بسیاری از سرمایه‌گذاری‌های غرب در حوزه دیپلماسی عمومی را نیز در دیگر کشورهای دنیا بر باد خواهد داد. 
 
10- آگاهی دانشجویان آمریکایی ـــ اروپایی نسبت به ظلم مستمری که به فلسطینیان درطول تاریخ رفته‌است، باردیگراهمیت فزاینده مقوله جهاد تبیین را در قبال وقایع گذشته، حال و آینده در جهان مشخص می‌سازد. پدیده کنونی نشان می‌دهد آگاهی ملت‌ها و جوانان در سراسر دنیا، حتی نسبت به وقایعی که فرسنگ‌ها دورتر از کشورشان رخ می‌دهد، چه نقش عظیمی در خیزش آنها علیه ظلم و ستم حکمرانان‌شان خواهد داشت. 

منبع: جام جم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ۱۰ پیام یک خیزش
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • تقدیر سرلشکر سلامی بابت پوشش رسانه‌ای وعده صادق
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم