Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: تمامی مراکز علمی کاربردی در سطح کشور باید برای ادامه آموزش دانشجویان خود از نیمسال تحصیلی جدید دارای اساسنامه باشند که در غیر این صورت هرگونه فعالیت آنها غیر قانونی و تخلف محسوب می شود.

محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه مجوزفعالیت مراکز علمی کاربردی منوط به دریافت اساسنامه است، گفت: همه مراکز و واحدهای علمی کاربردی در تمامی استان ها و شهرهای کشور باید برای ادام فعالیت های آموزشی خود دارای اساسنامه باشند در غیر این صورت هرگونه برگزاری کلاس آموزشی برای آنها غیر قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*  فعالیت واحدهای علمی کاربردی از مهرماه سال جاری منوط به داشتن اساسنامه است

وی افزود: مجوز فعالیت مراکز و واحدهای  علمی کاربردی از مهرماه سال جاری منوط به داشتن اساسنامه است به طوری که همه مراکز ملزم به دریافت آن هستند در واقع عدم دریافت اساسنامه باعث می شود فعالیت واحدهای علمی کاربردی غیر قانونی باشد.

* مراکز نیمه دولتی معاف از اساسنامه هستند

امید تصریح کرد: مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ، قوه قضائیه ، هلال احمر و شهرداری ها که فعالیت آنها نیمه دولتی است از داشتن اساسنامه معاف هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان اساسنامه دانشگاه آموزش دانشجویان اساسنامه دانشگاه آموزش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی محمد حسین امید مراکز علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند

هیأت نظارت بر مطبوعات از گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها که تاکنون اقدام به اخذ مجوز فعالیت نکرده‌اند، خواست در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت درخواست در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد:

در راستای اجرای قوانین و مقررات رسانه‌ای کشور از همه گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها دعوت می‌شود به منظور انجام فرایند قانونی اخذ مجوز و بهره‌مندی از حمایت‌های قانونی، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به ثبت درخواست مجوز فعالیت خود از طریق سامانه جامع رسانه‌ها اقدام کنند.

فعالیت همه رسانه‌ها به موجب قانون مطبوعات، مستلزم دریافت مجوز است و براساس بند پ ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات کشور، پیام‌رسان‌ها و کانال‌های خبری نیز مشمول این الزام قانونی هستند.

هیات نظارت بر مطبوعات در این خبر اعلام کرده است که متقاضیان برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر درباره ثبت درخواست، باید به صفحه راهنمای ثبت درخواست مجوز سامانه خبری مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی