Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی کمیسیون استراتژیکی است که تصمیم‌هایی گرفته شده در آن اثر مستقیم بر جامعه خواهد گذاشت. ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با مأموریت انجام وظیفه در محدوده امور اداری و استخدامی، کار،  اشتغال، روابط کار و تعاون که در ماده 47 آیین‌نامه داخلی مجلس بر آن تأکید شده فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیست قطعی 9 کمیسیون تخصصی مجلس+اسامیلیست کمیسیون‌های مجلس نهایی نشده است/حضور 2 وزیر در جلسه علنی فردای پارلمان

کمیسیون تخصصی اجتماعی از آن جهت اهمیت دارد که تصمیمات گرفته شده در آن اثر مستقیم بر جامعه خواهد گذاشت. حل مسائلی مانند اعتیاد، طلاق، ازدواج، تحدید نسل، بیمه و ... از جمله موضوعاتی است که در این کمیسیون پایه‌ریزی می‌شود.

طرح‌های تحقیق و تفحص پیرامون عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرکت سرمایه گذاری شستا، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق کارآفرینی امید، پرداخت حقوق‌های نامتعارف و عملکرد صندوق‌های بازنشستگی از اهمیت کار در این کمیسیون خبر می‌دهد، بنابراین باید نمایندگانی را در خود داشته باشد که بتوانند با تدوین قوانین متقن و کارشناسی شده آینده بهتری را در این حوزه برای کشور رقم بزنند و گامی مؤثر در راستای برقراری عدالت اجتماعی بردارند.

آنچه مسلم است کمیسیون‌ها با دیدگاه رئیس و هیئت رئیسه آن راهبری می‌شوند از این بابت حضور افراد در رأس هرم این کمیسیون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

38 نماینده در اجلاسیه اول مجلس یازدهم آمادگی خود را برای حضور در کمیسیون اجتماعی اعلام کرده بودند و امتیاز آن را کسب کرده‌ بودند. علی اصغر عنابستانی، علی بابایی کارنامی، سیداحسان قاضی زاده هاشمی، حسن محمدیاری، فاطمه رحمانی، سید سلمان ذاکر، ولی اسماعیلی، حسین جلالی، مهدی عیسی‌زاده از جمله این نمایندگان هستند.

همچنین فاطمه قاسمپور، علی زنجانی حسنلویی،  حمزه امینی، عباس گودرزی، مجید انصاری، محمدرضا مبلغی، شیوا قاسمی پور، حسین حاتمی، کیومرث سرمدی واله، مهدی شریفیان، مجید نصیرایی، غلامحسین کرمی، سید کریم حسینی، فرهاد طهماسبی، موسی احمدی، منصور آرامی،  سیدمرتضی خاتمی نیز تمایل به فعالیت در این کمیسیون دارند و امتیاز آن را نیز کسب کرده‌اند.

محمد وحیدی، مرتضی آقاطهرانی، علی فیروزجایی، اردشیر مطهری، فاطمه محمدبیگی، علی علیزاده، مهدی اسماعیلی، مهدی روشنفکر، حسین محمدصالحی دارانی، خلیل بهروزی‌فر، سیدمحمد مولوی و محمد کعب عمیر هم داوطلب خدمت در این کمیسیون هستند که از این میان سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، مهدی عیسی‌زاده و علی بابایی به عنوان داوطلبان ریاست این کمیسیون راهبردی مطرح شده‌اند.

احسان قاضی زاه هاشمی

احسان قاضی‌زاده هاشمی سال 1355 در فریمان از توابع استان خراسان رضوی متولد شد. کارشناسی ارشد حقوق عمومی و دکترای حقوق بین‌الملل تخصص قاضی زاده هاشمی است. این نماینده جوان اصولگرا در کارنامه اجرایی خود مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مدیرکلی مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در کرواسی، دبیر شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مدیرکل امور اجتماعی قوه قضائیه را دارد.

او همچنین در پست‌های مدیرکلی دفتر مطالعات و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، مدیرکلی روابط عمومی و اطلاع‌رسانی قوه قضائیه، سرپرستی واحد دانشگاه پیام نور در منطقه بالکان فعالیت کرده است.

قاضی زاده هاشمی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس دهم و عضو ناظر مجلس در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، عضو کمیسیون فرهنگی، عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه و عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی و عضو فراکسیون جوانان مجلس بود.

قاضی‌زاده هاشمی طرح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان را به کمک عده دیگر از نمایندگان به جریان انداخت و تصویب کرد. این قانون به دلیل اینکه جامعه را به سمت عدالت اجتماعی و شغلی سوق می‌داد، مورد اقبال گسترده مردم واقع شد و جوانان بسیاری توانستند به وسیله این قانون با تخصص خود مشغول کار شوند.

طرح مذکور که قالب یک ماده واحده تنظیم شده بود، تأکید می‌کرد که به‌کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386/7/8 و کلیه دستگاه‌هایی که به نحوی از انحا از بودجه عمومی کل کشور استفاده می‌کنند، ممنوع است. این قانون با 5 تبصره در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و پس از تأیید در شورای نگهبان، رئیس‌جمهور در تاریخ 27 شهریور این قانون را برای اجرا به دستگاه‌ها ابلاغ کرد. طی این قانون بازنشستگان می‌بایست، دو ماه پس از ابلاغ این قانون، ترک پُست کرده  و امور را به جوانان واگذار کند.

مهدی عیسی‌زاده

عیسی‌زاده متولد 1341 شهرستان میاندوآب-روستای دوه‌چی است. او مدرک مهندسی کشاورزی را از دانشگاه تبریز گرفته و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی دانشگاه امام حسین (ع) اخذ کرده است.

او مسئولیت در حوزه‌ فرماندهی تیپ، لشکر و قرارگاه سپاه پاسداران و ستاد کل نیروهای مسلح را در کارنامه اجرایی خود دارد. در دوره هشتم و نهم نماینده مردم میان‌دوآب، تکاب و شاهین‌دژ بوده و در کمیسیون اجتماعی فعالیت کرده است.

عیسی‌زاده همچنین نایب رئیسی کمیسیون اجتماعی را تجربه کرده و عضوکمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی و عضو ناظر هیئت عالی گزینش معلمان و کارکنان آموزش و پرورش هم بوده است.

علی بابایی کارنامی

بابایی کارنامی سیاستمدار اصولگرا، متولد 1351 در روستای کارنام از توابع استان مازندران، فوق لیسانس اقتصاد و دکترای اقتصاد بین الملل است.

وی پیش از این قائم مقامی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی،عضویت در هیئت مدیره شرکت عمران مسکن شمال کشور، قائم مقامی و عضویت در هیئت موظف شرکت چوب و کاغذ ایران (وابسته به شستا)، معاونت منابع انسانی شرکت چوکا (وابسته به شستا)، مشاوره عالی منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را تجربه کرده است.

وی همچنین مشاور حوزه اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بوده و در هیئت مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار کشور حضور داشته است. بازرس شورای هماهنگی کانون عالی شورای اسلامی کار کشور، عضویت در رئیسه فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران، عضویت در شورای عالی اشتغال کشور، عضویت در اتاق تعاون کشور از دیگر فعالیت‌های اجرایی بابایی است.

بابایی کارنامی همچنین مشاور معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی از سال 92 تا کنون است. او همچنین در سمت‌های استانی چون مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، مدیر عاملط سازمان همیاری شهرداری‌ها، مدیر عاملی سازمان پسماند، مشاور استاندار در حوزه کار و تولید؛ رئیس شواری اسلامی بخش چهاردانگه؛ بخشدار چهاردانگه؛ معاونت سیاسی فرمانداری ساری را در استان مازندران برعهده گرفته است.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT7 واژه های کاربردی مرتبط مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس کار و رفاه اجتماعی مجلس شورای اسلامی کمیسیون اجتماعی قاضی زاده هاشمی بابایی کارنامی عیسی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلال زاده: ایران در عملیات " وعده صادق" در راهبرد و تاکتیک رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد + فیلم

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت : برخی به دنبال تقلیل و بی‌اهمیت جلوه دادن عملیات " وعده صادق" هستند، اما غافل از این هستند که غافلگیری در زمان عملیات نبود، بلکه در راهبرد و تاکتیک  بود.

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : برخی به دنبال تقلیل و بی‌اهمیت جلوه دادن عملیات " وعده صادق" هستند، اما غافل از این هستند که غافلگیری در زمان عملیات نبود، بلکه در راهبرد و تاکتیک  بود.

وی افزود : هدف از عملیات "وعده صادق" تنبیه رژیم صهیونیستی و بازنگری در ارزیابی آن‌ها از ایران بود.

جلال زاده اظهار داشت : این عملیات دوستان جمهوری اسلامی را در منطقه تجدید قوا و دشمنان را متوجه قدرت ایران کرد.

 وی در پایانن تصریح کرد : مجلس شورای اسلامی عملیات "وعده صادق" را عملیاتی موفق ارزیابی کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جلال زاده: ایران در عملیات " وعده صادق" در راهبرد و تاکتیک رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد + فیلم
  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس