Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سال زراعی امسال، بیش از ۲۵ هزار هکتار از اراضی باغی استان شامل، درختان سیب، انگور و درختان هسته دار و ۱۴۳ هکتار از اراضی زراعی در سطح استان زیر پوشش خدمات صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، غلامعلی مرادی در جلسه ای که به منظور تشکیل کارگروه بررسی‌های اقتصادی بیمه کشاورزی در دفتر معاونت برنامه ریزی سازمان برگزارشد، اظهار داشت:بیمه کشاورزی یک عامل حمایتی مطمئن برای کاهش ضریب ریسک پذیری درآمد تولید کنندگان و تامین بخشی از خسارت وارده به کشاورزان است، در سال زراعی امسال، بیش از ۲۵ هزار هکتار از اراضی باغی استان اعم از درختان سیب ، انگور و درختان هسته دار و  ۱۴۳ هکتار از اراضی زراعی در سطح استان تحت پوشش خدمات صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افزایش ضریب نفوذ بیمه، برای توسعه پایدار بخش کشاورزی ضروری است افزود: استفاده بیشتر از توان تخصصی و حرفه‌ای تشکل‌ها و صنف‌های بخش کشاورزی را برای توسعه و افزایش ضریب نفوذ بیمه، لازم است و در این راستا باید سیاست‌های تشویقی برای بالابردن سطح بیمه به کشاورزان اعمال شود و حمایت‌های بیشتری برای ایجاد اطمینان نسبت به بیمه کشاورزی به وجود آید.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: بیمه هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه گذاری است و باید کشاورزان از مزایای بیمه با افزایش برنامه‌های ترویجی و اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما بیش از پیش آگاه شوند.

مرادی بیان کرد: از ابتدای سال زراعی امسال تا کنون، خسارت کمتری به بخش کشاورزی استان ناشی از حوادث غیر مترقبه در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته وارد شده است.

وی یادآورشد: تاکنون تعداد ۳۴۳ هزار راس دام سبک و سنگین و ۲۰ هزار هکتار از مراتع  و منابع طبیعی استان نیز تحت پوشش خدمات صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی ضمن ابراز امیدواری اذعان کرد: با پیگیری وزارت جهاد کشاورزی، وضعیت اعتبارات صندوق بیمه در بودجه امسال نسبت به سال گذشته در وضعیت بهتری است.

خاطرنشان‌می‌شود مواردی از قبیل تجزیه و تحلیل و اقتصاد سنجی مناطق تحت پوشش بیمه با هدف اولویت بندی مناطق و محصولات، بررسی و امکان سنجی توسعه افزایش ضریب نفوذ بیمه در زیر بخش‌های مختلف کشاورزی استان، ارائه راهکارهای اجرایی در خصوص اجرای منابع و مصارف استانی( درآمد و هزینه) و اجرای انواع بیمه‌های ترجیحی با هدف ایجاد انگیزه در بیمه گذاران در جلسه مطرح و هریک از اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان غربی بیمه کشاورزی کشاورزان آذربایجان غربی بیمه کشاورزی کشاورزان آذربایجان غربی هکتار از اراضی هزار هکتار بیمه کشاورزی برنامه ریزی صندوق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل نزاع در پارک «گوللر باغی»
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در پارک گوللر باغی ارومیه
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • دمای زراعی آذربایجان غربی نسبت به بلند مدت ۲.۶ درجه سانتی گراد افزایش دارد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر