Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@17:38:16 GMT

بدیلی برای لیبرال دموکراسی وجود ندارد؟!

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۱۷۱۴

بدیلی برای لیبرال دموکراسی وجود ندارد؟!

روی سخن با لیبرالیست های وطنی است که تقلید را مذمت می کنند و خود مقلد لیبرالیست های غربی می شوند! جماعتی که به خود لقب روشنفکری می دهند و برای اثبات مدعای خود از اشعار مولوی و آیات قرآن مدد می‌گیرند.

گروه سیاسی خبرگزاری فارس: یادداشت میهمان- حبیب‌زاده: بدیلی برای لیبرال دموکراسی وجود ندارد؟! حکومت دینی همواره دشمنان و مخالفانی در طول تاریخ داشته است که به اشکال مختلف و البته اهداف متفاوت، دین را شایسته حکمرانی و اداره جوامع نمی‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمونیست ها دین را افیون توده ها اعلام کردند و کلیساها و مساجد را به موزه و حتی اصطبل اسب تبدیل کردند و آموزه‌های مارکسیسم را ناجی بشر اعلام کردند، اما افکار پوسیده آنها بعد از ۷۰ سال حکمرانی بر شوروی و تشکیل حکومت ها و احزابی همانند حزب توده در ایران، در نهایت خود در موزه تاریخ بایگانی شدند.

اما لیبرالیست ها شیادانه تر بر دین تاختند و دلایلی که که برای هجمه به دین به عنوان روش اداره جامعه اقامه می کردند، از منظر تاریخی قابل درک و شاید قابل تایید بود. آنها دوران قرون وسطا در اروپا که جوامع مسیحی تحت حاکمیت اربابان کلیسا قرار داشتند را به عنوان حکومت دینی شاهد مثال می‌آورد که اگر دین حاکم شود عقل به محاق می‌رود، آزادی دربند می شود، علم پژمرده می‌شود و نکبت فلاکت دامنگیر جوامع؛  و البته اگر از حکومت دینی حکومت های منحرف کلیسا در قرون وسطا مدنظر باشد، آنها گزافه نمی‌گویند.

ولی روی سخن با لیبرالیست های وطنی است که تقلید را مذمت می کنند و خود مقلد لیبرالیست های غربی می شوند!
 جماعتی که به خود لقب روشنفکری می دهند و برای اثبات مدعای خود از اشعار مولوی و آیات قرآن مدد می‌گیرند! اما می‌گویند "حکومت دینی تجربه شکست‌خورده تاریخی است" البته شاید برای برخی مراد از حکومت دینی،  خلفای اموی و عباسی و عثمانی باشد که در این صورت آنها را نیز درک می‌کنیم و کمی با آنها حق می دهیم، اما کیست که نداند حکومت دینی در چارچوب "امامت" و در طول آن در چارچوب "ولایت" اصولاً قابل مقایسه با حکومت های دینی پیش گفته نیست. "امامت" و "ولایت" با آن همه تاکید بر اختیار انسان، منزلت آزادی، تاکید بر عدالت، بهره گیری از عقل و علم و اصرار بر کرامت انسانی کجا و قیاس آن با حکومت‌های جور اموی و عباسی و عثمانی کجا؟

جان کلام آنکه روشنفکرانی که پسوند دینی برخود می نهند و در کمال وقاحت حکومت دینی را مردود اعلام می کنند و مدعی می‌شوند بدیلی برای لیبرال دموکراسی وجود ندارد، حداقل نگاهی به اوضاع اجتماعی قبله آمال خود در غرب اندازند و ببینند و بشنوند که صاحب نظران آن دیار چگونه فریادشان از بحرانهای موجود در آمریکا و غرب بلند است تا جایی که نظریه پایان تاریخ خود را نیز پس می‌گیرند، نه آنکه در قالب مصاحبه با فلان روشنفکر به اصطلاح دینی، حکومت دینی را تخطئه کنند و همچنان مدافع و بزک کننده نظام لیبرال دموکراسی شوند. 

خوب است که هنوز اعتراضات مردم آمریکا و غرب فروکش نکرده که لیبرال های وطنی در جریده خود به تعریف و تمجید لیبرال دموکراسی می‌پردازند، فردا که اعتراضات مردم آمریکا فروکش کند، حتما این جماعت برای لیبرال دموکراسی یقه می درانند! کاری که تا کنون میکردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دموکراسی قرآن دین مولوی یادداشت دموکراسی قرآن دین مولوی برای لیبرال دموکراسی حکومت دینی حکومت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز جمعه به وقت محلی مدعی شد تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به دلیل جنگ در غزه نشانه دموکراسی آمریکایی است.

بلینکن در نشستی خبری در چین در پاسخ به سئوالی درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا درباره غزه مدعی شد درک می‌کند که این جنگ «احساسات پرشوری» را برانگیخته است و دولت بایدن تمام تلاش خود را برای توقف جنگ انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، از شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

وزیر خارجه دولت بایدن گفت: «در کشور ما، این یکی از ویژگی‌های بارز دموکراسی است که شهروندان می‌توانند دیدگاه‌ها، نگرانی‌ها و خشم خود را در هر زمانی که بخواهند ابراز کنند و به باور من این تجلی قدرت کشور و قدرت دموکراسی است.»

بلینکن در عین حال از اینکه در این تجمعات، دانشجویان به جنبش حماس اعتراض نکرده اند، به آنان انتقاد کرد و گفت که در این اعتراض ها «آن چنان در مورد حماس سکوت شده است که گویی حتی بخشی از ماجرا نیست.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا پس از سفر سه روزه به چین در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات حامی فلسطین که در روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا مدعی دفاع از حق اعتراض آمریکایی‌ها شد و گفت که مواردی وجود داشته است که عبارات واضحی از یهودستیزی وجود داشته است، اما «اعتراضات فی نفسه یهودستیزانه نیستند».

بلینکن گفت: «آنچه که ما نیز می‌بینیم، مردم، جوانان، افراد از طبقات مختلف است که بسیار پرشور هستند و احساسات بسیار قوی درباره (درگیری) دارند.»

او همچنین بر اهمیت چنین بیانی در دموکراسی ها تاکید کرد. او گفت: «در کشور، جامعه و دموکراسی ما، اظهار نظر در مورد آن، هم مناسب است و هم محافظت می‌شود».

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • در مهد دموکراسی
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • سرکوب، نشانه رسوایی لیبرال دموکراسی غربی
  • دموکراسی علیه آزادی
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • واکنش کاربران به اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین
  • «انقلاب میخک» پرتغال که منجر به دموکراسی در این کشور شد را بشناسیم
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • گسترش بحران تقابل ارزش‌های لیبرال با آزادیخواهان
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است