Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا، عبدالکریم گراوند در نشست اعضای ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان بوشهر گفت: تا ۱۷ خرداد وضعیت کرونا در استان دارای ایستایی نسبی و همراه با شیب میانه بود، اما پس از آن به‌صورت میانگین روزانه ۳۰۰ نفر مبتلای مثبت گزارش می‌شد و هم‌چنان آمار بالا و هشدارآمیز است.

گراوند در ادامه آمار داد که تا دیروز ۴ هزار و ۴۲۲ نفر در استان بوشهر به کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برای اولین بار پس از ده روز است که آمار رسمی و دقیق کرونا در استان بوشهر اعلام می‌شود؛ گفته شده ستاد ملی کرونا از ۲۲ خرداد استان‌ها را از اعلام آمار استانی منع و خود آمار کلی و کشوری را اعلام می‌کند.

استاندار بوشهر گفت : هم‌اکنون ۸۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که از این آمار ۱۸ بیمار بدحال در ICU بستری هستند و افزایش آمار مبتلایان به کرونا را نگران‌کننده دانست.

گراوند با اشاره به شلوغی بالا و رعایت نکردن فاصله‌گذاری در ساحل‌ها دستور داد تا شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با همکاری نیروی انتظامی برای ۱۰ روز سواحل و پارک‌ها و رستوران‌های ساحلی به‌ همراه واحد‌های عرضه قلیان بسته شوند.

وی گفت: البته عرضه قلیان آزاد نشده بود، اما دیده شده که برخی از این مراکز بدون مجوز آغاز به‌ کار کرده‌اند. سالن‌ها و تالار‌های پذیرایی نیز تا دو هفته دیگر هم‌چنان بسته خواهند بود تا تجمعی شکل نگیرد.

وی به سازمان صنعت، معدن و تجارت دستور داد تا با همکاری تعزیرات با واحد‌های صنفی متخلف به‌ویژه نانوایی‌ها و فروشگاه‌هایی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند بدون هیچ چشم‌پوشی برخورد جدی و شدید شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اختیار پیشنهادی که به استان‌ها داده شده در این نشست تصویب کرد که بسته شدن بازار‌ها و پاساژ‌های سرپوشیده، کاهش شمار کارمندان اداره‌های استان و ایجاد محدودیت‌ها در چهار شهرستان بوشهر، دشتستان، گناوه و کنگان به ستاد ملی کرونا پیشنهاد شود.

رئیس ستاد استانی مدیریت کرونا از نیرو‌های نظامی و انتظامی استان خواست تا مکان‌هایی را برای نقاهتگاه و قرنطینه در استان آماده کنند.

گراوند از بانک‌ها هم خواست تا به مشتریانی که ماسک نمی‌زنند خدمات ندهند و پرداخت حضوری اقساط در بانک‌ها نیز ممنوع شود.

وی با سپاسگزاری از شهروندانی که بهداشت فردی و جمعی را رعایت می‌کنند، از دیگر شهروندان نیز خواست تا مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهند؛ او هم‌چنین خواست تا مراسم عزا با بیش از ۱۰ نفر برگزار نشود.

استاندار بوشهر هم‌چنین از مدیران دستگاه‌ها خواست تا زمان اعلام نتیجه آزمایش کارمندان مشکوک به کرونا، از حضور آنان سر کار جلوگیری کنند.

گراوند از آموزش‌وپرورش استان برای برگزاری آزمون‌ها، خواست که دیگر آزمون‌ها نیز با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شوند.

به‌ گفته استاندار بوشهر تاکنون ۴۷۸ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای واحد‌های آسیب‌دیده از کرونا اختصاص داده شده که در حال پرداخت است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان بوشهر تعزیرات سازمان صنعت معدن و تجارت ماسک نیروی انتظامی استاندار بوشهر استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، بر بلوک‌بندی منطقه حادثه دیده ناشی از حریق امامزاده ابراهیم تاکید کرد و ادامه داد: باید تاریخچه حوادث رخ داده در این منطقه پیوست همه اقدامات آینده به ویژه در بخش ساخت و سازها باشد.

اسدالله عباسی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، این اتفاق را ناگوار دانست که موجب خسارت دیدن جمعی از هم استانی‌ها شده و اظهار کرد: باید تاریخچه حوادث رخ داده در این منطقه پیوست همه اقدامات آینده به ویژه در بخش ساخت و سازها باشد.

وی با بیان اینکه شهرک امامزاده ابراهیم در سال های ۷۵، ۷۸، ۹۲، ۹۶ و اکنون ۱۴۰۳ شاهد آتش سوزی بوده است، افزود: اگرچه بعد از هر آتش سوزی سازه‌های جدید ساخته شده، اما باید همچنان به سمت ایمنی برویم.

استاندار گیلان از دستگاه‌ها خواست با محوریت فرمانداری پای کار رفع مشکل باشند و تصریح کرد: حضور فرماندار به همراه معاون و بخشداران در منطقه شیفتی باشد و حتما نظارت دقیق بر عملیات‌های کارشناسی و آواربرداری و صدور پروانه و... انجام گیرد.

عباسی با بیان اینکه ساخت و سازهای جدید به صورت بلوک‌بندی باشد و بین سازه‌ها فاصله ایجاد شود، تاکید کرد: اولویت در ساخت و ساز افراد کم برخوردار و بی‌خانمان و مددجو باشد، زیرا چنین افراد کل زندگی‌شان سوخته و با افراد دارا متفاوت هستند.

وی با اشاره به اهمیت اولویت و فوریت در مدیریت بحران، عنوان کرد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و اقلام مورد نیاز زندگی به آنان داده شود و در صورت لزوم، خانه ای را به صورت موقت اجاره کنند.

استاندار گیلان از نیروی انتظامی نیز خواست بر رفت و آمدها و نظم و امنیت منطقه نظارت داشته باشند و گفت: متولی ساخت و ساز در روستا بنیاد مسکن است و از هم اکنون مجوزها و پروانه‌های لازم صادر شود؛ البته افراد ساکن بومی می‌توانند با همکاری ادارات کل محیط زیست و منابع طبیعی از ظرفیت طرح هادی استفاده کنند؛ البته نسبت به ساخت و سازها در حریم رودخانه تجدیدنظر شود تا از حوادث آینده جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه در آواربرداری‌ها به حریم واحدها توجه و خط کشی شود، خاطرنشان کرد: خانوارهای ساکن دائم از خانوارهای ساکن موقت تفکیک شوند، زیرا برخی از افراد زندگی و شغل و درآمدشان را از دست داده‌اند و باید اقدام به راه اندازی بازارچه‌های موقت برای این افراد کنیم.

عباسی از فرمانداری خواست فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین کند و یادآور شد: بدون اجازه فرمانداری هیچگونه چادری نصب نشود.

وی از سازمان بسیج سازندگی استان خواست نسبت به احداث خانه برای محرومین منطقه برنامه ریزی کند و گفت: اولویت در ساخت و سازها با افراد کم برخوردار بوده و از ظرفیت نهادهای حمایتی نیز استفاده خواهیم کرد.

استاندار گیلان بر بلوک‌بندی منطقه تاکید کرد و ادامه داد: برای هر بلوک ایستگاه آتش‌نشانی تعریف شود، زیرا منطقه حادثه خیز بوده و باید فاصله فنی بین ساختمان‌ها رعایت شود تا از حوادث آینده پیشگیری کنیم.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده خواهیم کرد، یادآور شد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از تکرار این حادثه، بیان کرد: باید تصمیمات کارشناسی، علمی و قانونی مبنای عملکرد ما قرار گیرد و نقشه لازم را طراحی و اجرا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند
  • سواحل استان بوشهر متلاطم است/ افزایش پوشش ابر
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • مسدود شدن جاده گردنه تنگ توکلی به سمت کنگان بوشهر
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند