Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، " فیصل الفایز " دیروز (شنبه) در جلسه‌ای که برای بررسی پیامدهای معامله قرن برگزار شد، تقویت جبهه داخلی، حفظ وحدت و هویت جامعه و تقویت حمایت عربی از اردن و مواضع آن‌ها در رد معامله قرن را  از محورهای مواضع رهبری در امان بیان کرد و افزود: اردن نمی‌تواند و نباید به تنهایی این فشارها را تحمل کند و در صورت بی‌توجهی به این موضوع این معامله پیامدهای سیاسی و اقتصادی در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به رابطه هاشمیان با فلسطین گفت: "حسین بن علی " (یا شریف حسین بنیانگذار سلسله هاشمی در اردن) در قدس به خاک سپرده شد و «ملک عبدالله» بنیانگذار نظام شاهی اردن همانگونه که عبدالله دوم برای مساله فلسطین می‌جنگد، برای فلسطین جنگید و در بیت المقدس کشته شد. 

رئیس مجلس سنای اردن از " عمر الرزاز " نخست وزیر این کشور خواست تا با برگزاری چنین جلساتی به شرطی که به نظریه و سخنرانی محدود نباشد و بتواند سخنرانی‌های کاربردی باشد و برای مقابله با معامله قرن راه حل‌های مناسب ارائه دهد، تبعات معامله قرن را برای جهانیان روشن کند. 

وی همچنین برگزاری یک کنفرانس عربی کاربردی برای برآورده کردن خواسته‌های فلسطینی‌ها و حمایت از اردن و مساله فلسطین را ضروری دانست و خواستار همکاری با سرمایه‌گذاران و بازرگانان و همبستگی با آن‌ها برای ایجاد انسجام سیاسی - اقتصادی جهت تقویت جایگاه اعراب شد.  

الفایز همچنین بر ضرورت اتحاد داخلی فلسطین برای مقابله با اجرای معامله قرن تاکید کرد و افزود: در این پیوند اردن روابط متعادل خود را با همه طرفها [ فلسطینی ] تقویت کرده است. 

پیش از این منابع بلندپایه دیپلماتیک به شبکه «المیادین» گفتند: عبدالله دوم شاه اردن به آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها اعلام کرده که کشورش در صورت الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی از ادامه معاهده صلح با اسرائیل خودداری می‌کند. 

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا هشت بهمن ماه ۱۳۹۸ همراه با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید حاضر شد و با رونمایی از طرح سازش‌کارانه خود موسوم به «معامله قرن» اعلام کرد که این طرح شهر قدس را پایتخت رژیم صهیونیستی می‌داند. 

بر اساس بندهای طرح معامله قرن همچنین ۴۰ درصد زمین‌های کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی اشغال و مقاومت فلسطین خلع سلاح خواهد شد و بخش‌هایی از کرانه باختری که در آن‌ها شهرک‌های یهودی‌نشین ساخته شده به این رژیم الحاق می‌شود و پناهندگان فلسطینی حق بازگشت به سرزمین خود را ندارند و باید در کشورهای میزبان مانند لبنان، اردن و سوریه، اسکان داشته باشند. 

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: معامله قرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳ با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتور‌های تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات افتخارآمیز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تحرکات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • بلینکن وارد اراضی اشغالی شد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • دیدار هیات الجزایری با هنیه در استانبول
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • وزیر خارجه اردن: نتانیاهو صلح نمی‌خواهد
  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!