Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پس از گذشت بیش از ۶ ماه از شیوع کرونا در جهان وضعیت این بیماری ناشناخته به گفته سازمان بهداشت جهانی وارد مرحله‌ای خطرناک شده است. تاریخ انتشار: 16:21 - 01 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۰۸۰۱ خبرگزاری میزان – ویروس کووید ۱۹ که پیش از سال ۲۰۲۰، جهان را با بحرانی فراگیر رو به رو کرد، اکنون با جان باختن بیش از ۴۶۶ هزار نفر و مبتلا شدن نزدیک به ۹ میلیون نفر، گمانه زنی‌ها را درباره آینده مبهمی که این ویروس، پیش روی مردم جهان قرار داده، بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۲۱۳ کشور و منطقه در سراسر جهان در حال حاضر به نوعی با ویروس کرونا درگیر هستند.

در حالی که منحنی کرونا در برخی از کشور‌های جهان روندی نزولی به خود گرفته است و بسیاری از دولت‎ها بازگشایی مشاغل و از سر گرفتن فعالیت‌های تجاری را آغاز کردند اما سازمان بهداشت جهانی به تازگی اعلام کرد که وضعیت ویروس کرونا در جهان رو به وخامت رفته و هشدار داده که ویروس کووید ۱۹ وارد یک فاز جدید و خطرناک شده است.   خطر ابتلا به نوع شدید ویروس کرونا
«نیویورک تایمز» در گزارشی می‎گوید «یافته‌های جدید نشان می‎دهد که از هر ۵ نفر در سراسر جهان که بیماری زمینه ای دارند، یک نفر در معرض خطر ابتلا به نوع شدید ویروس کرونا قرار دارد.»

تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان می‎دهد که حدود ۱.۷ میلیارد نفر در جهان حداقل یکی از بیماری‌های زمینه‌ای را دارند که می‌تواند موارد ابتلا به این ویروس را تشدید کند.
در میان افرادی که جزء گروه‌های آسیب پذیر جامعه به شمار می‌آیند، افرادی که از بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و ریوی رنج می‎برند، بیش از سایرین تحت تاثیر قرار ویروس کرونا خواهند گرفت.
حدود ۱.۷ میلیارد نفر در جهان که ۲۲ در درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند، در این طبقه بندی قرار دارند.

محققان در این مطالعه با استناد به داده‌های سازمان بهداشت جهانی و آژانس‌های سلامت آمریکا و انگلیس دریافتند که ۱۱ گروه از افرادی که از این نوع بیماری رنج می‎برند در خطر ابتلا به نوع شدید کرونا قرار دارند.
این گزارش می‎گوید «این مطالعه تخمین زده است، ۴ درصد از جمعیت جهان یعنی چیزی حدود ۳۴۹ میلیون انسان در صورت ابتلا به ویروس کرونا نیاز به بستری شدن در بیمارستان را پیدا خواهند کرد.» بیشتر بخوانید:  آزمایش واکسن ویروس کرونا در چین وارد فاز نهایی شد داروی OM۸۵   در میان دارو‌هایی که برای درمان بیماران کرونا مورد استفاده قرار گرفته، دارویی با نام OM۸۵ در استرالیا آزمایش شده است.   این دارو ترکیبی از مولوکول‌های استخراج شده از دیواره باکتری هاست که معمولا باعث عفونت‌های تنفسی است.
یکی از پزشکان دانشگاه «کوئینز لند» در خصوص اینکه چگونه باکتری موجود این دارو می‌تواند افراد را در برابر ویروس کرونا و سایر بیماری‌های عفونت تنفسی محافظت کند، تحقیق کرده است.   استفاده از پلاسما خون در درمان کرونا 
محققان همچنین بر روی استفاده از پلاسما خون افراد تازه بهبود یافته از بیماری کرونا مطالعه می‌کنند و این نوع از درمان را ایمن و موثر یافتند.   به گفته محققان، این روش می‌تواند حال بیمارانی که به نوع شدید کرونا مبتلا شدند را بهبود بدهد.   داروی دگزامتازون
در همین حال پایگاه اکونومیست در گزارشی درباره استفاده از داروی دگزامتازون، جدیدترین دارو توصیه شده در درمان بیماری کرونا، نوشت که این دارو میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در میان بیماران با وخامت شدید را تا یک سوم کاهش می‎دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا حوادث بین الملل کرونا ویروس کرونا نوع شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نگاهی به شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد