Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، بحران پای ثابت ریاست‌جمهوری ترامپ بوده است، با این حال هفته‌ای که گذشت حتی با این استاندارد هم پرتلاطم محسوب می‌شود.

 

افزایش مجدد مبتلایان به کووید-۱۹

دونالد ترامپ روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای گفت که ویروس کرونا دارد "محو می‌شود"، که به نوعی تکرار صحبت‌های قبلی‌اش بود. او پیش از آنکه تعداد جانباختگان در آمریکا از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کند مدعی بود که همه‌گیری در نهایت "مثل یک معجزه" ناپدید خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما اسناد و مدارک نشان می‌دهد که نه تنها این ویروس همچنان سلامت عمومی را در آمریکا تهدید می‌کند، بلکه سرعت شیوع آن، دوباره زیاد شده است.

 

رکورد مبتلایان به کرونا در ۱۰ ایالت آمریکا طی هفته گذشته شکسته شد و ۲۳ ایالت هم شاهد رشد این آمار بودند. بسیاری از ایالت‌ها، از جمله تگزاس، فلوریدا و آریزونا همان‌هایی بودند که زودتر از بقیه فرمان خانه‌نشینی و تعطیلی مشاغل را لغو کردند.

 

اما چیز دیگری که کار را برای ترامپ سختتر می‌کند، این است که این ایالت‌ها نقش مهمی در تعیین سرنوشت انتخابات نوامبر امسال بازی خواهند کرد.

 

در این میان، آمار هفته‌ای بیکاران جدید همچنان بیشتر از یک میلیون نفر است.

 

شکست در دیوان عالی

یکی از وعده‌های اصلی او در انتخابات ۲۰۱۶ انتصاب قضات محافظه‌کار به ریاست دادگاه‌های فدرال بود. او در سه سال و نیم گذشته به این وعده عمل کرده است و بیش از ۲۰۰ قاضی جدید تعیین کرده است، از جمله دو قاضی دیوان عالی.

 

اما دیوان عالی در هفته‌ای که گذشت در دو پرونده مهم به زیان دولت ترامپ رای داد؛ اتفاقی که قطعا برای ترامپ خوشایند نیست. او بارها با افتخار از اصلاحات محافظه‌کارانه در دادگستری صحبت کرده است.

 

نیازی به توضیح نیست که جناب رئیس‌جمهور اصلا از این اتفاق خوشش نیامد. او روز پنج‌شنبه با انتشار چند توییت مدعی شد که این کار مثل "شلیک مستقیم به صورت" محافظه‌کاران و جمهوری‌خواهان است. او حتی این شکست‌ها را شخصی نیز کرد و از "بی‌علاقگی" دیوان عالی به خودش گفت.

 

پرده‌دری کتاب‌ها

چند ماهی می‌شود که صدای رعدوبرق خاطرات جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا، در دوردست‌ها به گوش می‌رسد و از سختی‌های پیش‌رو خبر می‌دهد. بعضی از آبدارترین قسمت‌های این کتاب هفته گذشته مثل صاعقه فرود آمد.

 

به نوشته بولتون، به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور آمریکا علاقه‌ای به جزئیات حکمرانی ندارد و از مسائل ساده سیاست خارجی بی‌اطلاع است. این کتاب پر است از حکایت و داستان.

 

بولتون می‌گوید که دونالد ترامپ به شی جینگ پین، رئیس‌جمهوری چین برای خرید محصولات کشاورزی آمریکایی فشار آورد تا بخت پیروزی خود در انتخابات را افزایش دهد و در عین حال از برنامه چین برای ساخت اردوگاه‌های کار اجباری جدید برای اویغورها حمایت کرد.

 

او همچنین اتهامی را که در روند استیضاح ترامپ مطرح شده بود، تایید کرد. دموکرات‌ها مدعی بودند که رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواسته است با قطع کمک‌های نظامی به اوکراین به این کشور فشار بیاورد تا اطلاعات زیان‌آوری درباره جو بایدن، نامزد حزب دموکرات، در اختیارش بگذارند.

 

البته اینها مسائل جدیدی نیست. رسانه‌ها پر بوده است از منابع ناشناسی که اتهامات مشابهی به ترامپ و دولتش وارد کرده‌اند.

 

اما بولتون بلندپایه‌ترین مقام سابقی محسوب می‌شود که رسما دست به این کار زده و زمانش نیز - کمتر از پنج ماه مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری - قطعا برای ترامپ خوشایند نیست.

 

اما وضعیت او شاید از این هم بدتر شود. هفته گذشته خبر دیگری منتشر شد حاکی از انتشار کتاب خاطرات مری ترامپ، برادرزاده رئیس‌جمهور آمریکا؛ این کتاب قرار است به زندگی خانوادگی او بپردازد و در ماه اوت روی قفسه کتاب‌فروشی‌ها برود.

 

به گفته ناشر، این کتاب توصیفی خواهد بود از "کابوس زخم‌ها، روابط ویرانگر و ترکیب غم‌انگیز آزار و بی‌توجهی" که نویسنده به عنوان عضوی از خاندان ترامپ شاهدشان بود.

 

کتاب بولتون به گفته روزنامه نیویورک تایمز بیش از حد طولانی، "بسیار خسته‌کننده و تا حدی جنون‌آمیز" است و احتمالا برای آمریکایی‌های نوعی نخواندنی. اما بحث خانوادگی چیز دیگری است، لذا برادرزاده ترامپ ممکن است پول گزافی به جیب بزند و در این بین آبروی شخصی و سیاسی ترامپ را هم ببرد.

 

سقوط در نظرسنجی‌ها

کارازر انتخاباتی ترامپ دو هفته پیش با ارسال نامه‌ای به شبکه سی‌ان‌ان خواستار حذف یک نظرسنجی و عذرخواهی شد. نتایج این نظرسنجی نشان می‌داد که او ۴۱ درصد به ۵۵ درصد از جو بایدن، نامزد احتمالی دموکرات‌ها، عقب است؛ اختلافی ۱۴ درصدی.

 

تیم انتخاباتی ترامپ اتهامات زیادی به این نظرسنجی وارد کرد، از جمله عدم بی‌طرفی و اجرای ضعیف.

 

از آن زمان به بعد اما چند نظرسنجی دیگر نیز منتشر شده که بایدن در همه آن‌ها تقریبا به همین اندازه جلوتر از رقیب خود است. اگر ترامپ بخواهد از همه این نظرسنجی‌ها شکایت کند، قطعا سر وکلایش برای مدت زیادی گرم خواهد بود.

 

شکی نیست که روند مشهود در این نظرسنجی‌ها باید برای او نگران‌کننده باشد. او در اواخر ماه مه به طور متوسط ۵.۳ درصد از بایدن عقب بود، اما این اختلاف حالا به ۸.۵ درصد رسیده است. همچنین میزان محبوبیت خالص او نیز از منفی ۵.۱ درصد در اواسط ماه مه به منفی ۱۲.۲ درصد رسیده است.

 

۶۷ درصد آمریکایی‌ها نیز می‌گویند که کشور در "مسیر غلطی" حرکت می‌کند - بالاترین حد در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ.

 

این اعداد و ارقام برای رئیس‌جمهوری که باید در کمتر از ۵ ماه دیگر سراغ صندوق رای برود، اصلا خوب نیست.

 

به نظر می‌رسد که همه‌گیری ویروس کرونا و اعتراضات گسترده به مرگ جورج فلوید - و واکنش دولت به آن‌ها - آینده سیاسی ترامپ را تیره و تار کرده است.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا دونالد ترامپ آمریکا انتخابات دیوان عالی رئیس جمهور هفته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، یک نظرسنجی که اوایل ماه جاری انجام شد، نشان داد که افراد نسل Z که بین 18 تا 24 سال سن دارند، به طور فزاینده‌ای از حماس حمایت می‌کنند.
 
نتایج نظرسنجی نشان داد که 43 درصد از این رده سنی از حماس حمایت می‌کنند، در حالی که 63 درصد حامی اسرائیل هستند.
 
یک نظرسنجی مشابه در ماه مارس توسط موسسه Harvard CAPS-Harris، نشان داد که 37 درصد از پاسخ دهندگان از نسل Z از حماس حمایت کردند، در حالی که 63 درصد از اسرائیل حمایت کردند.
 
نکته قابل توجه این است که این نظرسنجی‌ها حاکی از افزایش 6 درصدی حمایت از حماس در عرض تنها یک ماه و کاهش 6 درصدی حمایت از اسرائیل است. این امر نشان دهنده تغییر قابل توجهی در احساسات نسبت به مقاومت فلسطین در میان پاسخ دهندگان است.
 
این در حالی است که در هفته‌های اخیر، کالج‌ها در سراسر آمریکا شاهد افزایش تظاهرات‌های طرفدار فلسطین بوده‌اند که از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط مالی خود را با اسرائیل قطع کنند.
 
ائتلافی از سازمان‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا نیز در ادای احترام به هند رجب، کودک شش ساله فلسطینی که به دست نیروهای اشغالگر اسرائیل در غزه به شهادت رسید، سالن همیلتون را تسخیر کرده و نام آن را به «تالار هند» تغییر دادند.

پلیس نیویورک با یورش به این دانشگاه، ده‌ها نفر از این دانشجویان را بازداشت کرد.
 

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند