Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا با اشاره به دلایل اعطای معافیت از تحریم‌های محدود به بندر چابهار، بر تداوم فشار حداکثری بر ایران برای آنچه که تغییر سیاست‌های تهران در منطقه خواند، اشاره کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با یک شبکه خبری قطری ضمن اشاره به اعطای معافیت ازتحریم‌ها به بندر چابهار برای کمک به هند در تقابل با  نفوذ چین در منطقه و تداوم فشار بر ایران برای آنچه که او تغییر سیاست‌ تهران خواند، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که به نام وی اشاره‌ای نشده در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه خبری «الجزیره» درباره معافیت از تحریم‌ها بر «بندر چابهار گفت، پس از ملاحظات گسترده  در نوامبر سال 2018 دولت آمریکا با معافیت از تحریم‌های جزیی برای امکان شمار محدودی فعالیت که از بازسازی و توسعه افغانستان حمایت می‌کند، موافقت کرد.

به گفته این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، با این اقدام افغانستان در اقدا‌می حیاتی  بشردوستانه نه تنها قادر به واردات نفت و کالاهای ساخت ایران  است، بلکه  این بندر در خدمت منافع دیگر آمریکا در منطقه قرار می‌گیرد.

این دیپلمات آمریکایی در بخش دیگر گفت ‌وگوی خود به ادامه تداوم همکاری واشنگتن با هند و افغانستان  و همزمان تداوم فشار حداکثری بر ایران برای آنچه که تغییر سیاست‌های بی‌ثبات کننده رژیم ایران در منطقه و ورای آن خواند، تاکید کرد.

الجزیره در تحلیلی در این زمینه نوشت که هدف آمریکا در اعطای معافیت از تحریم‌ها به بندر چابهار کمک به هند برای مقابله با نفوذ پاکستان و چین در منطقه بوده است. بندر چابهار مسیر امن دیگر جایگزین با بندر «گواتر» در پاکستان است که از سوی چینی‌ها اداره می‌شود.

یک تحلیلگر ایرانی مقیم تهران نیز درباره نقش راهبردی بندر چابهار گفت، یکی از پروژه‌های ایران در استان سیستان و بلوچستان احیا و استفاده از بندر چابهار بود. سیستان و بلوچستان استان مهمی برای ایران و از نظر امنیت ملی بخش حساسی است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.  در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است. منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا وزارت خارجه دونالد ترامپ تحریم ها آمریکا وزارت خارجه دونالد ترامپ تحریم ها افغانستان فشار ایران چابهار هند چین حداکثری وزارت خارجه آمریکا معافیت از تحریم ها فشار حداکثری بندر چابهار تغییر سیاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسوولیت جنایات در رفح بر عهده رژیم صهیونیستی و آمریکا است

به گزارش خبرگزاری مهر، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی به منطقه مرزی رفح در جنوب نوار غزه را شدیداً محکوم کرد.

وی اظهار داشت: حمله به این منطقه علیرغم همه هشدارهای بین‌المللی و مخالفت قاطع جامعه جهانی، بیانگر درنده‌خویی رژیمی یاغی است که به هیچ هنجار بین‌المللی پایبند نبوده و قطعاً اصلی‌ترین تهدید صلح و امنیت بین‌المللی به شمار می‌رود.

کنعانی تصریح کرد: این اقدام رژیم با هدف به شکست کشاندن تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنگ و پایان بخشیدن به نسل‌کُشی در غزه و صرفاً به قصد حفظ منافع فردی و گروهی جنایتکاران صهیونیست صورت گرفته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید نمود: چنانچه قبلاً بارها اعلام کرده‌ایم، کلید آرامش و امنیت در منطقه، توقف فوری و بی قید و شرط جنگ علیه مردم مظلوم فلسطین در نوتر غزه و کرانه باختری بوده و همه بازیگران بین‌المللی باید رژیم صهیونیستی را با این هدف تحت فشار قرار دهند.

کنعانی افزود: قطعاً مسؤولیت جنایات و خونریزی جاری، بخصوص در منطقه رفح بر عهده رژیم کودک‌کش صهیونیستی و پشتیبان اصلی آن یعنی دولت آمریکا بوده و این جنایتکاران باید پاسخگوی جنایات خود باشند.

کنعانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مجدداً از نهادهای حقوقی و قضائی بین‌المللی می‌خواهد که روند رسیدگی به جنایات ضدبشری مقامات رژیم آپارتاید صهیونیستی را تسریع بخشیده و آنان را به پای میز محاکمه کشانده و مجازات نمایند.

کد خبر 6099435 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • مسوولیت جنایات در رفح بر عهده رژیم صهیونیستی و آمریکا است
  • مصر اشغال گذرگاه مرزی رفح توسط اسرائیل را محکوم کرد
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • مصر: جنگ طلبی اسرائیل امنیت کل منطقه را تهدید می کند
  • فشار‌ها بر اسرائیل احتمال آتش بس در غزه را افزایش داده است
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟