Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری استان یزد گفت: برنامه‌ها و اقدامات انجمن حمایت از زندانیان بهترین شیوه اجرایی برای تحقق هدف مهم پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی نسبت به خانواده زندانی است. ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۶ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، غلامعلی دهشیری بعد از ظهر امروز در نشست سالانه مجمع عمومی انجمن حمایت از زندانیان استان یزد اظهار داشت: می‌توان ضمن تبیین فلسفه تشکیل انجمن‌ حمایت با اشاره به آموزه‌ها و مؤلفه‌های دینی و الگوهای تعالی مددرسانی به در راه ماندگان و نیازمندان از سیره امیرالمومنین علی(ع) به عنوان انسانی‌ترین روش برای دستگیری از افراد گرفتار جامعه یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام قضائی در ارتباط با وظایف انجمن حمایت از زندانیان گفت: انجمن حمایت زندانیان با توجه به رسالت خود که همان حمایت مادی و معنوی از زندان و خانواده‌های زندانیان است، نقش بسزایی در جلوگیری از گسترش آسیب درمیان خانواده‌های زندانیان و تحقق هدف پیشگیری از وقوع جرم در جامعه را دارد.

وی افزود: در راستای حمایت دستگاه قضا از انجمن زندانیان این مجموعه از هیچگونه تلاشی برای گره‌گشایی از مشکلات افراد، به ویژه خانواده مددجویان در معرض آسیب، دریغ نمی‌کند.

دهشیری بیان کرد: خانواده‌های زندانیان هیچ نقشی در چرخه وقوع جرم ندارند و براساس اصل شخصی‌بودن مجازات نیز این خانواده‌ها نباید به آسیب‌هایی که ممکن است به دلیل در حبس بودن سرپرست خانواده برای آنان به وجود آید دچار شوند.

20 میلیارد ریال وام برای کمک به زندانیان دیه در استان مرکزی اختصاص یافت23 درصد زندانیان آذربایجان شرقی که در ایام کرونا به مرخصی رفتند به صورت مشروط آزاد شدندحمایت از خانواده زندانیان موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

وی خاطرنشان کرد: در راستای کمک و حمایت از خانواده زندانیان باید روش‌های مختلف اعم از کارگاه‌های فرهنگی و آموزشی برای آموزش مسائل اخلاقی، تربیتی، حرفه‌آموزی، مهارتی و غیره برای زندانی و خانواده وی انجام شود و دستگاه قضا همواره در تلاش است تا خانواده زندانیان کمترین آسیب را متحمل شوند و زندانی بازگشت شرافتمندانه‌ای را به جامعه داشته باشد.

این مقام مسئول استفاده انجمن از ظرفیت سایر نهادهای دولتی، خصوصی و خیرین را در حوزه‌های مختلف خواستار شد و گفت: زندانی شدن فرد، خانواده او را نیز درگیر مشکلات متعددی می‌کند و تبعات و اثرات مستقیمی از نظر روحی، روانی، معیشتی و اقتصادی و افت تحصیلی متوجه آنان می‌شود بنابراین استفاده از ظرفیت این نهادها می‌تواند کمک بسزایی در کاهش آسیب‌های جدی، متلاشی نشدن خانواده، کم شدن بزه در خانواده‌های زندانی و بالا بردن عزت نفس و مناعت طبع در آنان شود.

رئیس‌کل دادگستری استان یزد، بر ایجاد زمینه اشتغال دائم برای مددجویان آزاد شده و خانواده مددجویان زندانی، تأکید کرد و بیان داشت: باید بحث معیشت مددجویان را حل کرد تا از تکرار جرم بزه در زندانیان کاست.

وی از تقبل ایجاد فرصت شغلی برای 20 نفر از مددجویان زندانی از سوی مجمع خیرین خبر داد و گفت: این چنین اقدامات ارزشمندی زمینه‌ساز فرایند اصلاحی ماندگار در مددجویان می‌شود و قطعا مأجور درگاه الهی است.

انتهای پیام/781/ ز

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده های زندانی خانواده زندانیان خانواده زندانی انجمن حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از اجرای طرح صدور نسخه اجتماعی برای نخستین‌بار در قزوین در قالب یک طرح پایلوت ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدرضا جعفری میزوجی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌های استان قزوین که در سالن جلسات سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: قزوین به عنوان نخستین استان طرح صدور نسخه اجتماعی را به صورت طرح پایلوت ملی اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور نسخه اجتماعی توسط بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان صورت می‌گیرد، گفت: در این طرح برای خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و به ویژه زنان سرپرست خانوار نسخه اجتماعی برای رهایی آنها از آسیب اجتماعی و توانمندسازی مالی آنها صادر می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با اشاره به نحوه صدور نسخه اجتماعی اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح از اعضای خانواده‌های نیازمند درگیر با آسیب اجتماعی تست روان‌شناسی می‌گیریم و در مرحله بعد هم شرایط اجتماعی، روحی و روانی این خانواده‌ها را از صفر تا ۱۰۰ بررسی می‌کنیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته یک نسخه اجتماعی برای حل مشکلات و آسیب‌های خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین زنان سرپرست خانوار پیچیده می‌شود که با اجرای نسخه مربوطه و طی مراحل مختلف خانواده‌های آسیب‌دیده طی مدت یک‌سال توانمندسازی می‌شوند.

وی یادآور شد: نوشتن و صدور این نسخه توسط تیم روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی صورت می‌گیرد و در قالب این نسخه‌ها مواردی نظیر حضور کودکان نیازمند یا زنان سرپرست خانوار در کارگاه‌های روان‌شناسی، فرزندپروری و تقویت خلاقیت برای این خانواده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با ذکر اینکه حدود ۱.۵ سال است که اجرای این طرح را در سطح استان قزوین آعاز کردیم، گفت: نخستین مجری این طرح هستیم و برای اجرای آنها هم به جز کمک‌های مردمی از هیچ نهاد دولتی و غیردولتی بودجه‌ای دریافت نکردیم.

جعفری میزوجی با اشاره به ارائه بسته‌های مختلف معیشتی و درمانی در قالب طرح نسخه اجتماعی تصریح کرد: با این حال مخالف اصلی پرداخت پول نقد به خانواده‌های آسیب‌دیده هستیم، چرا که در چنین خانواده‌هایی بی‌شک مشکلاتی مانند اعتیاد وجود دارد و پرداخت مستقیم پول به زنان سرپرست خانوار یا کودکان بی و بدسرپرست منجر به هزینه‌کرد بی‌جای این کمک‌های نقدی می‌شود.

وی افزود: در این طرح مددکاران ما همراه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به مراکز خرید یا درمان می‌روند و تا انتهای فرآیند در کنار آنها هستند تا اعتبار تخصیص‌داده‌شده در جای مناسب خود هزینه شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از صدور نسخه اجتماعی برای ۱۳۸ خانواده آسیب‌دیده قزوین در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در نهایت طی یک‌سال اخیر سه میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان خدمات به خانواده‌های آسیب‌دیده، کودکان نیازمند و زنان سرپرست خانوار ارائه دادیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: این خدمات شامل دو میلیارد تومان خدمات اجتماعی و فرهنگی، یک‌میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان بسته معیشتی و ۱۰۰ میلیون تومان خدمات اوقات فراغت که خدمات اوقات فراغب در قالب برگزاری جشن تولد، کارگاه نقاشی و بردن کودکان به شهربازی و مانند اینها بوده است.

کد خبر 749478

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • این شهر بیشترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است