Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

دفتر رحیم پور ازغدی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی خطاب به مسیح مهاجری واکنش نشان داده و بیانیه ای را صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیل است: 

۱. ویروس «جعل خبر» و سپس تغذیه از آن و توهین به شعور مردم متاسفانه درحال گسترش است اما در دنیای دروغ، به جواب درست نمیتوان رسید. روزنامه نگاری بنام مسیح مهاجری نیز به زنجیره ای ها پیوسته و در روزنامه‌اش به دروغ نوشته است  آقای رحیم پور بعد از ماجرای قتل اخیر یک سیاهپوست در آمریکا  توصیه کرده به آمریکا برویم و جنبش سیاهان را هدایت کنیم و چون این کلیپ با زیرنویس انگلیسی درسطح وسیع در آمریکا منتشر شده و دولت آمریکا هم ( لابد چون زبان انگلیسی بلدند)از سخنان او مطلع شده اند ، این  موجب واکنش های منفی داخلی و خارجی و خطری برای منافع ملی می شود!!  

 عقل رسانه ای را میبینید ؟! 

و اما ماجرا چیست؟
 این  سخنرانی، شش سال قبل ( ۱۳۹۳) انجام شده و در سال گذشته  با عنوان ( نیم نگاهی به نظریه مقاومت بین الملل )  و در تبیین مبانی "دیپلماسی عمومی" و ضرورت گفتگو با افکار عمومی غرب ، پخش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ناگهان در هفته گذشته،  یک کلیپ گزینشی و ترکیبی سه دقیقه ای از آن ، ابتدا در   رسانه‌های اسرائیلی و ضد انقلاب خارج کشور همچون شبکه‌های سلطنت طلب و سپس در داخل توسط کسانی چون مهاجری و تاجزاده و پنج رسانه زنجیره‌ای داخل کشور که معمولا گرسنه دروغ و لجن هستند، منتشر و عینا باهمان تحلیل رسانه های دشمن، تکرارشد.
روح  جرج فلوید بیچاره هم از ماجرا بیخبر!!
بویژه که این سخنرانی ۶ سال پیش از این و در پاسخ به تهدیدهای صریح و مکرر حاکمیت ایالات متحده مبنی بر دخالت در امور داخلی ایران  و حمایت از اغتشاشات و تلاش برای براندازی جمهوری اسلامی، متقابلا به شکاف های درون جامعه آمریکایی و کینه های طبقاتی و نژادپرستی بسیار عمیق آمریکا اشاره و مستدلا توصیه  میکند که با افکار عمومی در غرب و به ویژه آمریکا در این باب باید سخن گفت و نباید از "دیپلماسی عمومی" ، غفلت کرد.

۲. مورد دیگر،  جمله سازی در مورد پوشش زن و برهنگی در عرصه عمومی بود که یک مطالبه مردانه  ازسوی مردان فاسد است که بنام «حقوق زن»، طرح می‌شود. سخنی کاملا درست، که این داخلی ها  پای شبکه های ماهواره  ، آن رابا قرائت آنسوی آبیها میشنوند و بازتاب میدهند.
اما برای چندمین بار به اطلاع می رساند  آقای رحیم پور هیچ صفحه ای در اینستاگرام و توییتر  نداشته   و  متاسفانه بیش از چهل صفحه مجازی در توییتر و اینستاگرام و فیسبوک و.... به نام آقای رحیم پور و بدون اطلاع و هماهنگی  مدتهاست که مشغول فعالیت هستند و هیچیک به تماس های ما پاسخ نمی دهند و برخی از این صفحات ، کاملاً دشمنانه و به قصد تحریف و تخریب فعالیت می کنند.
 پلیس محترم فتا نیز که حواسشان به همه جا هست در پاسخ به تقاضای ما برای بستن این صفحات غیرقانونی یا دسترسی به مسئولین صفحات  فیک و تقلبی که غالبا درخارج از کشوربوده و در مطالب، دست میبرند و بانشر سخنان و تصاویر دیگران و گاه بیربط و غلط انداز، کارشان تهیه خوراک برای بیماران رسانه ای است، درپاسخ فرمودند ما نمی توانیم در حریم شخصی آنان دخالت کنیم و باید ازطریق دادگاه اقدام کنید.
پس این دفتر نیز فعلاًچاره‌ای جز تکذیب های گاه به گاه ندارد تا در آینده چه شود.
اما با  رسانه بیمار و زباله گرد داخلی چه میتوان گفت؟ 
شاید تنها یک نکته :  
ظرفیت درست خواندن وجرئت اندیشیدن داشته باشید. چرا نمیتوانید متن این دوسخنرانی را منتشرو نقد کنید تا منصفانه قضاوت شوندو قضاوت شوید؟
 کاش "رسانه" باشید نه "دستگاه تولید زباله".   
تا تکذیبیه بعدی ، درود بر هرکه به  برتری"حقیقت"،  ایمان دارد.

 دفتر طرحی برای فردا ، ( نشر آثار حسن رحیم پور )

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رحیم پور ازغدی شورایعالی انقلاب فرهنگی مسیح مهاجری صراط رحیم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها

به گزارش «تابناک»، رضا صائمی در عصر ایران نوشت: طی چند روز گذشته که خبر بیماری ترانه علیدوستی  در شبکه‌های اجتماعی به اصطلاح ترند و وایرال شده شاهد انتشار انواع و اَشکال عکس‌هایی بوده‌ایم که از طریق فوت‌و‌فن فتوشاپ یا تمهیدات هوش مصنوعی، او را بر تخت بیمارستان نشان می‌دهد که هر بار یکی از بازیگران یا چهره های سرشناس در کنارش ایستاده است.

     یکی از مهم‌ترین عکس‌هایی که دست‌مایۀ این جعل‌های فتوشاپی قرار گرفته است مربوط به بستری شدن «الناز شاکردوست» است که ظاهرا سر صحنه یکی از فیلم‌ها مصدوم و به بیمارستان منتقل شده بود و برخی از بازیگران در آن زمان به عیادتش رفته بودند.

    در یکی از این جعل‌های فتوشاپی، سر ترانه علیدوستی را به جای الناز شاکردوست گذاشته‌اند و سر حمید علیدوستی پدر ترانه را به جای مهران مدیری! جالب این‌که آن‌قدر این جعل ناشیانه است که حتی موهای مهران مدیری را بر صورت پدر ترانه علیدوستی ( که خود نیز به عنوان ستارۀ پیشین فوتبال شهرت و محبوبیت دارد) گذاشته بودند یا به این فکر نمی‌کردند حمید علیدوستی لباس زمستانی به تن دارد که با هوای بهاری اکنون همخوانی ندارد.

سمت چپ: واقعی: مهران مدیری و الناز شاکر دوست/ سمت راست: جعلی: حمید علیدوستی و دخترش ترانه

 آنچه بر تاسف این سندرم فتوشاپ‌سازی می‌افراید، استفاده برخی از صفحات سینمایی و خبری در اینستاگرام و تلگرام از همین عکس‌ها و اخبار جعلی است که حتی به اخلاق حرفه‌ای خود هم پای‌بند نیستند و بدون آزمودن صحت خبر به انتشار آن دست می‌زنند.

   این حجم بالای تولید اخبار و تصاویر جعلی، صرفا برای جذب فالوئر بیشتر و منافع مالی و کاری برآمده از آن صورت گرفته و مصداقی از بی اخلاقی رسانه‌ای است و یا بی اطلاعی و ساده‌انگاری.

   البته زندگی سلبریتی‌ها و کنج‌کاوی برای کشف رخدادهای آن، در همه جای دنیا وجود دارد اما جعل عکس و خبر برای جلب فالوئر و دنبال‌کننده بیشتر را نمی‌توان ذیل فرهنگ هواداری قرار داد.

    به نظر می‌رسد این سندروم ناشی از نوعی اختلال عاطفی در بخشی از جامعه ماست که نیازمند توجه‌اند.  ‌توجهی افراطی که برای جلب نظر دیگران به خود، به جعل خبر دست زده و با خبرسازی‌های کذب، کمبود توجه خود را جبران و ارضا می‌کند. ظهور و گسترش هوش مصنوعی و کاربرد عمومی آن هم بر شدت این سندرم افزوده و شاهد جعل انواع و اقسام عکس و ویدئوهایی هستیم که اغلب با تصویری از سلبریتی‌ها گره می‌خورد و به تولید محتواهای کاذب و جعلی می‌انجامد که صرفا به مثابه تمهیدات سودجویانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

   واقعیت این است که پاپاراتزی‌ها هم در جهان رسانه‌ای، قواعد و قوانین خود را دارند و در دایره اخلاق حرفه‌ای فعالیت می‌کنند. آنچه در شبکه‌های اجتماعی ما به واسطه فناوری‌های نوین دیجیتالی صورت می‌گیرد نوعی دست‌کاری در واقعیت است و می‌تواند مصداق فریب افکار عمومی به مثابه جرم هم تعریف شود. این جعل‌سازی‌ها نه نتها به اعتماد عمومی خدشه وارد می‌کند بلکه زیست فردی سلبریتی‌ها را هم دچار مخاطراتی می‌سازد.

     اگر بخواهیم این رخداد را در یک خوانش کلی‌تر جامعه‌شناسانه مورد تحلیل قرار دهیم باید آن را مصداقی از گفتمان ابتذال بدانیم که متاسفانه بر زیست-مجازی ما حاکم شده و سلامت روایت و سلامت روانی را تهدید می کند.

    گاه برخی از این محتواهای ساختگی مصداق شوخی و کمدی است که صرفا برای خنده و سرگرمی تولید می‌شوند و همه کارکرد آن را می‌دانند مثل شوخی تصویری که چند سال پیش با عباس جدیدی در گرفتن عکس سلفی شده بود اما جعل عکسی که در ارتباط با خبر بیماری ترانه علیدوستی صورت گرفته نه شوخی کردن با خبر که شوخی گرفتن خبر و اطلاع رسانی بود و می‌تواند آسیب‌های اجتماعی گزنده‌ای در پی داشته باشد و اخلاق عمومی را در سراشیب سقوط قرار دهد. سوء استفاده از شهرت فقط  توسط افراد مشهور صورت نمی گیرد بلکه گاهی با شهرت آنها صورت می‌گیرد و این هشداری است تا بفهمیم در جهان رسانه‌ای امروز، رعایت اخلاق رسانه‌ای ضرورت بیشتری دارد.

دیگر خبرها

  • وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی راهی بیمارستان شد
  • خودوری «بن گویر» واژگون شد
  • واژگونی خودوری وزیر امنیت داخلی اسرائیل (+فیلم)
  • دفتر بن‌گویر بیانیه داد
  • وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مجروح و به بیمارستان منتقل شد + فیلم
  • واژگونی خودوری وزیر امنیت داخلی اسرائیل
  • واژگونی خودوری «بن گویر»
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها