Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا مهرجو روز یکشنبه در ارتباط ویدیو کنفرانسی با استاندار بوشهر اظهارداشت: اگرچه رویکرد عمومی کاهش محدودیت ها  و بازگشایی است اما در شهرستان گناوه  اگر به سمت محدودیت های شدید یک هفته ای  با یک ضمات اجرایی و قوی برویم، بطور قطع  این پیک خطرناک را پشت سر گذاشته و  فشاری که بر کادر درمانی و پزشکی است برداشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این شهرستان در مرحله اول  پیک  بیماری کرونا بدلیل اعمال محدودیت‌های همه جانبه، کمترین موارد ابتلا به بیماری کرونا را  داشت اما  از نیمه دوم خرداد شاهد افزایش موارد ابتلا هستیم.

وی اظهارداشت: یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موضوعی که اکنون اتفاق افتاده افزایش موارد بستری و تکمیل ظرفیت بیمارستان این شهرستان است.

وی گفت: درحال حاضر تعداد ۲۶ بیمار و ۴ نفر در آی سی یو مبتلا به کرونا در بیمارستان های امیرالمومنین (ع) و سوانح و سوختگی چرومی به تفکیک بستری شدند و دیگر جایی برای بستری بیمار جدید وجود ندارد.

فرماندار گناوه ادامه داد:  از تعداد  ۳۷۷ بیمار مبتلا به کرونا شهرستان، حدود  ۹۴ نفر آنان کارکنان دولت و ۲۵ درصد کادردرمانی و پزشکی هستند که از چرخه خدمات خارج می‌شوند و اگر این روند ادامه داشته باشد  میزان مبتلایان افزایش یافته و امکان خدمت رسانی کادر درمانی به آنان سخت و دشوار و دسترسی نخواهند داشت.

وی بیان کرد: : ارایه آمار ابتلا شهرستان ها به تفکیک باید اعلام تا مردم در جریان قرار گیرند.

مهرجو گفت: تاخیر در اعلام نتایج نمونه گیری در  شیوع تاثیر داشته است زیراکه از زمان آغاز  آزمایش تا نتیجه یک پروسه ۴ تا ۵ روزه زمان می برد و فرد بخاطر اینکه اطمینانی از بیماری خود حاصل نکرده به راحتی در سطح شهر تردد می کند و رعایت موارد بهداشتی را نمی کند و و زمانی که نتیجه را دریافت می کند  دیگر انتقال ویروس را به دیگران به نحو کامل انجام داده است.

فرماندار گناوه یادآورشد: باتوجه به اینکه  موارد ابتلا در شهرستان افزایش یافته است ، ستاد مقابله با کرونا  تصمیاتی شامل استفاده الزامی مردم بر  زدن  ماسک در اماکن عمومی و دستگاه‌های اجرایی، محدودیت ها در آرامستان ها ، مسدودشدن سواحل و خاموشی روشنایی آن  و تعطیلی اماکن عرضه قلیان، زمین های چمن مصنوعی مصنوعی ورزشی و آرایشگاه‌های زنانه اتخاذ و اعمال کرده اما  با این وجود  هنوز شاهد شیوع بالای این بیماری هستیم.

وی افزود: باتوجه به اینکه برای مجموعه دولت در سطح کشور استان و شهرستان حفظ سلامت مردم یک اصل است ، باید  با تصمیم مناسب کمک کنیم از این وضعیت نگران کننده و  بسیار خطرناک عبور کنیم.

وی تصریح کرد:  امیدواریم تصمیات حضرتعالی (استاندار) که تاکنون در مقابله با کرونا  کارساز بوده  در این مقطع نیز  تصمیم کارسازی برای استان و شهرستان اتخاذ شود تا هم مردم  بدانند که  یک تصمیم قوی و موثری گرفته شده و مسئولان به سلامت آنان بی تفاوت نیستنتد و   هم  خدمتگزاران  مردم راحت تر پیگیر موارد باشند.

شهرستان گناوه با ۱۰۵ هزار نفرجمعیت در شمال استان بوشهر واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سلامت و بهداشت غلامرضا مهرجو گناوه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سلامت و بهداشت گناوه ویروس کرونا سلامت و بهداشت گناوه محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی

 

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا ،سیده معصومه تقی‌زاده با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل آسم اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، بخش مهمی در کنترل آسم است زیرا چاقی، یکی از معضلاتی است که با آسم در ارتباط است.

 وی افزود: اگر میزان مصرف کالری از میزان سوخت آن بیشتر باشد، ‌قطعا فرد اضافه وزن پیدا می‌کند. این حالت نه تنها برای سلامت فرد ضرر دارد بلکه علائم آسم را نیز تحریک می‌کند. افراد چاق، نشانه‌های شدیدتری از آسم دارند و داروهای بیشتری مصرف می‌کنند بنابراین بهتر است همیشه وزن متعادل باشد.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه‌ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش شیوع آسم می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که ویتامین C، بتاکاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)، منیزیم و امگا ۳ بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض آسم قرار دارند.

وی بیان کرد: همچنین افرادی که به میزان کافی میوه، و ویتامین‌های C و E و به طور کلی از آنتی اکسیدان‌ها را مصرف نمی‌کنند، اغلب دچار مشکلات ریوی می‌شوند. به نظر می‌رسد رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان‌ها برای مثال دریافت بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و روغن زیتون اثر محافظتی بر آسم دوران کودکی داشته باشد.

تقی‌زاده گفت: ماهی و غذاهای دریایی از منابع خوب امگا ۳ هستند و بهتر است سعی شود از مصرف اسیدهای چرب ترانس و روغن‌هایی که درصد زیادی امگا ۶ دارند، خودداری شود.

پیشنهادهای تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به آسم
وی با بیان اینکه اغلب افراد مبتلا به آسم، کمبود ویتامین D دارند، افزود: شیر، تخم مرغ و ماهی منابع خوب این ویتامین هستند ولی تابش مستقیم نور خورشید منبع اصلی این ویتامین است.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی از افراد عدم تحمل به لاکتوز دارند که در واقع حساسیت محسوب نمی‌شود اما علائم آسم را تشدید می‌کند. برخی افراد نیز نسبت به تخم مرغ، شیر و یا ماهی حساسیت دارند. حتی مصرف بسیار کمی از این مواد غذایی، منجر به بروز واکنش‌های حساسیتی و تحریک آسم می‌شود. از آن جایی که آلرژی منجر به تشدید علائم آسم می‌شود، اگر والدین احساس می‌کنند با مصرف هر غذایی تنگی نفس کودک تشدید می‌شود باید آن ماده غذایی را در برنامه غذایی کودک محدود کنند. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه برخی از این مواد غذایی هستند.

چه موادی علائم آسم را تشدید می‌کنند؟
وی عنوان کرد: سولفیت یکی از موادی است که به غذاها اضافه می‌شود تا به تازگی مواد غذایی کمک کند و از رشد کپک جلوگیری کند اما همین ماده می‌تواند منجر به تشدید علائم آسم در افراد مبتلا به این بیماری شود. سولفیت‌ها در برخی غذاها مانند میوه‌های خشک، میگو، آبمیوه‌های اسیدی، نوشابه‌های کولا و بسیاری از غذاهای فرآوری شده وجود دارند، بنابراین توجه به برچسب غذایی مواد غذایی اهمیت دارد.

تقی‌زاده عنوان کرد: درصد زیادی از افراد مبتلا به آسم، دچار اختلال ریفلاکس اسید معده هستند که موجب می‌شود آسم به راحتی کنترل نشود. کاهش وزن در این افراد، یکی از راه‌های رفع این اختلال و آسم است. پرهیز از مصرف غذاهای تند، کافئین، غذاهای اسیدی، شکلات، الکل و غذاهایی که موجب تشدید نشانه‌های ریفلاکس اسید معده می‌شود نیز از دیگر راهکارهای موثر در این زمینه است.

وی افزود: محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و کاهش حجم وعده غذایی نیز می‌تواند از ترشحات معده که موجب تشدید رفلاکس می‌شود، جلوگیری کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماران مبتلا به آسم از کورتون به صورت استنشاقی یا اشکال دیگر دارویی استفاده می‌کنند و بنابراین بیشتر در معرض پوکی استخوان هستند، لذا توصیه می‌شود لبنیات کم چرب را در برنامه غذایی خود داشته باشند و مصرف نمک و مواد غذایی غنی از نمک را محدود کند.

وی بیان کرد: بیماران مبتلا به آسم همچنین باید مقدار کلسترول و چربی دریافتی رژیم خود را کاهش دهند. البته قبل از ایجاد هر گونه تغییر در عادات غذایی، حتما باید با کارشناسان تغذیه مشاوره شود.

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد