Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «انوشیروان محسنی بندپی» عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری استان تهران گفت: دورکاری بانوان دارای فرزند خردسال و کارکنانی که در گروه های آسیب پذیر قرار دارند، در اولویت دورکاری قرار دارند.

وی افزود: این بخشنامه اجرایی شده و دستگاه های استان تهران موظف به اجرای آن هستند، تا در این شرایط بتوان زمینه شیوع کرونا را در میان این قشر کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران ضمن تقدیر از عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سال ۹۸ گفت: ظرف ۴ ماه گذشته فرصت قدردانی از عملکرد دستگاه‌های مختلف به دلیل شیوع کرونا وجود نداشت اما بی‌تردید دستگاه‌ها در ابعاد مختلف اقدامات ارزشمندی را انجام دادند که موجب شد ارزیابی عملکرد استان در سطح بالایی قرار بگیرد و در بسیاری از شاخص‌ها رتبه بسیار خوبی را کسب کنیم.

وی ادامه داد: برای امسال در حوزه سیاسی و انتخابات از رتبه ۲۷ به رتبه ۴ رسیدیم و همچنین در بارگذاری اقدامات سیاسی رتبه عالی را کسب کردیم که همگی حاکی از عملکرد جمعی واحدهای مختلف بوده است.

استاندار تهران با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: اقدامات ارزشمندی در حوزه مقابله با کرونا شکل گرفت، تهران پس از قم به همراه چند استان دیگر درگیر شیوع جدی کرونا ویروس شد که بر همین اساس ستادی در استان شکل گرفت که دستگاه‌های مختلف در تصمیم گیری‌ها حضور داشتند و بر اساس خرد جمعی نوآوری‌های بسیاری انجام شد که بسیاری از مشکلات را حل و فصل کرد.

وی تاکید کرد: در حوزه فرهنگسازی از نصب بنر تا ضدعفونی معابر و توزیع بروشورها توسط دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها انجام شد که در کنترل مدیریت کرونا نقش بسزایی داشت.

استان تهران در خط قرمز قرار نگرفت

استاندار تهران تاکید کرد: در حال حاضر هر چند که فاصله گذاری اجتماعی در استان به زیر ۱۰ درصد رسیده اما باید به تراکم و حجم جمعیت در استان تهران توجه داشته باشیم، با این وجود در استان تهران جایی نداشتیم که وارد منطقه قرمز شود و خوشبختانه توفیقات خوبی در بهره مندی از همه ظرفیت‌های موجود جهت مقابله با کرونا داشته‌ایم.

به گفته وی، نیروی انتظامی در رعایت فاصله گذاری اجتماعی تلاش شبانه روزی داشت، وقتی در شهر ووهان چین بیمارستان هزار تختخوابی ساخته شد همه متعجب شدند اما سپاه پاسداران بیمارستان ۲ هزار تختخوابی ساخت و همچنین ارتش نیز بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی صحرابی احداث کرد که همه این تلاش ها قابل تقدیر است.

استاندار تهران ادامه داد: تا ساخت واکسن برای این بیماری راه طولانی داریم، لذا آنچه به عنوان راهبرد ستاد مقابله با کرونا در دستور کار است حفظ حساسیت‌ها و عدم دادن اطمینان کاذب به مردم و پرهیز از عادی سازی مسائل است تا اقتصاد و معیشت توأم با کرونا در دستور قرار گیرد و این موضوع در استان تهران در حال مدیریت است

وی با بیان اینکه سال سختی در پیش داریم گفت:‌ استکبار جهانی با همه توطئه ها که همین دو روز پیش اروپایی های ترسو قطعنامه ای بر علیه کشور صار کردند باید در این شرایط حساس و سخت با وحدت رویه و اتحاد و همدلی در برابر این توطئنه ها پیروز شویم.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: استان تهران شرایط سختی دارد چرا که خط فقرش ۴.۵ میلیون و ۲ و نیم برابر متوسط کشور است و به هیمن منظور هدف گذاری ها باید دقیق و با برنامه باشد.

وی به رعایت فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد و افزود: در کشور ترکیه برای این منظور با جریمه نقدی مردم را به زور وادار به رعایت فاصله گذاری اجتماعی می کند اما مردم کشورمان دارای فهم هستند و در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه با کمترین مشکل مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کردند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فاصله گذاری اجتماعی استاندار تهران استان تهران دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان