Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@15:28:21 GMT

عوارض رایج قرص‌های ضد بارداری

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۹۶۴۶

مصرف قرص‌های ضد بارداری می‌تواند عوارض خطرناکی برای سلامت خانم‌ها به دنبال داشته باشد. ناطقان: استفاده از قرص‌های ضد بارداری یکی از این روش‌های بسیار ارزان و قابل دسترس برای پیشگیری از بارداری‌های ناخواسته است.
نحوه عملکرد قرص‌های ضدبارداری

قرص‌های ضد بارداری با ایجاد تغییرات هورمونی موجب جلوگیری از بارداری‌های ناخواسته شده و حاوی استروژن یا پروژسترون ساختگی (پروژستین) هستند و یا به صورت قرص‌های ترکیبی که حاوی هر دو نوع هورمون هستند مصرف می‌شوند، قرص‌های ترکیبی باید با احتیاط بیشتری مصرف شوند و حتما قبل از مصرف آن‌ها باید با پزشک مشورت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قرص‌های ضد بارداری علاوه بر جلوگیری از بارداری برای منظور‌های دیگر هم استفاده می‌شود. که در این مطلب به بیان برخی از این موارد پرداخته‌ایم.

تنظیم قاعدگی‌های نامنظم

کاهش علامت‌های سندروم پیش از قاعدگی (PMS)

درمان آکنه و هیرسوتیسم (رشد مو در نواحی غیر نرمال و مردانه) و آلوپسی (ریزش مو)

درمان کیست‌های تخمدان، حاملگی‌های خارج رحمی، بیماری التهابی لگن (PID) و آندومتریوز

درمان دیسمنوره (قاعدگی‌های دردناک) و منوراژیا (دفع حجم زیاد خون)

تاثیر قرص‌های ضد بارداری چقدر است؟

قرص‌های ضد بارداری اگر به شکل درستی استفاده شوند، از بارداری جلوگیری می­‌کنند و درصد خطای این قرص­‌ها تنها ۹ درصد است؛ یعنی از میان هر صد زنی که از این قرص‌ها  استفاده می­‌کنند، تنها امکان بارداری ۹ نفر وجود دارد.

گفتنی است؛ تأثیر قرص‌های ضد بارداری در صورت مصرف برخی داروها مانند آنتی بیوتیک و قرص‌های HIV کاهش می‌یابد.
عوارض قرص‌های ضد بارداری

تهوع و استفراغ از عوارض قرص‌های ضدبارداری هستند که معمولا در ماه‌های اول استفاده اتفاق می‌افتد، پس از دو یا سه ماه استفاده مداوم از این قرص‌ها چنین عوارضی نخواهیم دید. البته اگر قرص را همراه با غذا یا قبل از خواب مصرف کنید دچار حالت تهوع و استفراغ نخواهید شد.

اما به اعتقاد برخی متخصصان مصرف قرص‌های ضد بارداری به دلیل تاثیراتی که بر سیستم هورمونی فرد دارد باعث بروز انواع بیماری‌های پستان از جمله سرطان پستان می‌شود، البته این موضوع هنوز به طور قطعی اثبات نشده است.

مصرف اکثر قرص‌های هورمونی به دلیل تأثیر گذاشتن بر سیستم عصبی ممکن است باعث سردرد و حتی سردردهای میگرنی شوند، قرص‌های ضد بارداری نیز از این قاعده مستثنی نبوده و ممکن است در ماه‌های اول استفاده، فرد دچار سردرد شود که در صورت شدید شدن بهتر است به پزشک مراجعه کند.

افزایش فشارخون، تومور‌های خوش‌خیم کبدی و سرطان‌های دهانه رحم در افرادی که بیشتر از قرص ضد بارداری استفاده می‌کنند بیش از سایرین دیده می‌شود.

قرص‌ ضد بارداری

بیشتر بخوانید

    عوارض هولناک قرص‌های ضد بارداری که از آن‌ها بی خبرید

مصرف کنندگان قرص‌های ضدبارداری چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنند؟

زمانی که فرد قرص‌های ضد بارداری مصرف می‌کند در صورت مشاهده این علائم باید سریعاً به پزشک یا اورژانس مراجعه کند:

• سردرد‌های شدید و میگرنی
• معده درد یا انواع درد‌های شدید شکم
• کاهش شدید سطح بینایی و یا حتی نابینایی
• تنگی نفس و یا احساس درد در ناحیه قفسه سینه
• تورم یا درد شدید در ناحیه پا‌ها، ران‌ها و یا قرمزی و تورم در ساق پا
نقش قرص‌های ضد بارداری در افزایش وزن

مطالعاتی دقیقی درباره نقش قرص‌های ضد بارداری در افزایش وزن وجود ندارد، اما این قرص‌ها به دلیل داشتن استروژن بدون اضافه کردن تعداد سلول‌های چربی با افزایش ذخیره چربی موجود در آنها باعث افزایش حجم سلول‌های چربی می‌شوند.

مصرف قرص‌های ضد بارداری در بیماران قلبی

قرص‌های ضدبارداری ممکن است خطر ایجاد لخته خون را افزایش دهند، به همین دلیل افرادی که سابقه سکته‌های قلبی، تصلب شرایین، لخته‌ی خونی، چاقی و افزایش فشارخون (هایپرتانسیون) دارند توصیه می‌شود حتما تحت نظر پزشک از قرص‌های پیشگیری استفاده کنند.
مصرف قرص‌های ضد بارداری برای چه کسانی خطرناک است؟

خانم‌های باردار

خانم‌هایی که چاقی مفرط دارند.

خانم‌هایی که مبتلا به ترومبوز، سکته مغزی یا مشکل قلبی بوده‌اند و یا قبل از ۴۵ سالگی لخته خونی داشته‌اند.

خانم‌هایی که مصرف‌کننده‌های دارو‌های خاص هستند.

زنانی که دارای میگرن شدید هستند.

خانم‌هایی که بیماری خاصی مانند سرطان سینه، دیابت، بیماری‌های کبدی و … دارند منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: عوارض رایج ، قرص ها ، ضد بارداری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض رایج قرص ها ضد بارداری مصرف قرص های ضد بارداری قرص های ضد بارداری خانم هایی خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۹۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • باد شدید و رگبار باران در تهران
  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از غرب کشور/ افزایش دما در اغلب مناطق کشور
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!