Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بر ضرورت اصلاح و به‌روزرسانی نظام بانکی کشور تأکید کرد و اعمال اصلاحات را موجب افزایش کیفیت خدمات بانکی و همچنین رضایت‌مندی مردم دانست.

غلامرضا مرحبا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه اصلاح نظام بانکی یکی از محورهای مجلس یازدهم است، اظهار کرد: نظام بانکی کشور از جنبه‌های عملیاتی، اعتبارات، اعتبار سنجی‌ها نیازمند اصلاح قوانین و بازنگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ناظم بانکی را همچون صنایع نیازمند نوآوری دانست و افزود: باید در نظام بانکی فناوری‌های جدید وارد و عملیات و نگاه‌های ابزاری به‌روز دنیا در آن جایگزین شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اصلاح قوانین و مقررات نظام بانکی بر اساس موازین اسلامی و غیر کاپیتالیسمی از ضروریات است، گفت: امکان اجرای نظام بانکی سرمایه‌داری و کاپیتالیسمی یقیناً در سیستم بانکی کشور وجود ندارد اما می‌توان نظام بانکداری اسلامی و بدون ربا را در سیستم بانکداری کشور موردبازنگری قرار داده و با تکیه‌بر باورها و اعتقادات ملی و اسلامی، نگاه، عملیات، تکنولوژی و نرم‌افزار و سخت‌افزارهای جدید را به سیستم بانکی کشور ملحق کرد.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه با اصلاح نظام بانکی میزان رضایتمندی مردم افزایش پیدا می‌کند، تصریح کرد: با اصلاح نظام بانکی کیفیت خدمات بانکی در کشور افزایش پیداکرده و علاوه بر آن سوددهی نظام بانکی نیز افزایش پیدا می‌کند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس یازدهم با اذعان به اینکه نظام بانکی کشور به دلایل متعدد در سوددهی‌ها مشکل دارند، افزود: واحدهای غیر سوده و درواقع زیان ده در کشور بسیار زیاد هستند که مسبب آن عملیات و مدیرت شعبات بانکی است.

مرحبا با تأکید بر اینکه نمایندگان به پیشه بانکداری یقیناً در مجلس یازدهم بامطالعه و بازنگری قوانین اقداماتی را در دست خواهند داشت، گفت: وکلای مجلس یازدهم یقیناً بامطالعه نظام بانکی و هم‌افزایی تجارب در پی اصلاح نظام بانکی خواهند بود.

وی همچنین در پاسخ به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی بسیاری از بنگاه‌های تولیدی توان بازپرداخت تسهیلات گران همچون 18 درصد را ندارند، بیان کرد: اقتصاد کشور در شرایط بسیار ویژه‌ای است. در بانک‌های ما تسهیلات تکلیفی وجود دارد که در هیچ جای دنیا وجود ندارد و باید در نظر داشت که بانک‌ها نیز بنگاه‌های اقتصادی هستند و باید عملیات اعتباری خود را بر اساس سود و زیان بسنجد و در ارائه تسهیلات دقت نظر داشته باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم با بیان اینکه امروزه دقت بانک‌ها در پرداخت تسهیلات تکلیفی نسبت به گذشته بیشتر است، گفت: بانک‌ها درگذشته بعضاً با نظر دولت‌ها و یا سایر دستگاه‌ها تسهیلات تکلیفی به برخی از واحدهای تولیدی داده‌اند که نه توانایی بازپرداخت و نه توان استفاده صحیح از منابع پرداخت‌شده را داشته‌اند که در پی آن بازپرداخت اقساط به آینده موکول شده و با انبار به صدور اجرائیه ختم می‌شود که زیبنده نیست.

انتهای پیام/84007

منبع: فارس

کلیدواژه: نظام بانکی مجلس شورای اسلامی بانک ها کمیسیون اقتصادی مجلس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نماینده مردم آستارا در مجلس نظام بانکی سود دهی اصلاح نظام بانکی نظام بانکی مجلس شورای اسلامی بانک ها کمیسیون اقتصادی مجلس اصلاح نظام بانکی نظام بانکی کشور مجلس یازدهم بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۲۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود