Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توانمندسازی زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور از پوشش بیش از ۷۰ هزار زن دارای همسر متوفی (بیوه) خبر داد و حمایت‌های اقتصادی و اجتماعی بهزیستی به این زنان را تشریح کرد.

فاطمه عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روز جهانی زنان بیوه (۲۳ ژوئن) با بیان اینکه در مجموع ۲۵۰ هزار خانوار زن سرپرست شامل ۴ گروه زنان دارای همسر متوفی، زنان مطلقه، زنان دارای همسر از کارافتاده و دختران و زنان خود سرپرست تحت پوشش بهزیستی هستند، گفت: از این تعداد بیش از۷۰ هزار زن دارای همسر متوفی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بهزیستی در یک بخش حمایت مستمر از خانوارهای نیازمند تحت پوشش انجام می‌دهد که با توجه به بعد خانوار از ۱۰۸ هزار تومان تا ۵۱۶ هزارتومان به تمام این ۲۵۰ هزار خانوار پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های توانمندسازی برای این زنان افزود: یکی از این طرح‌ها تشکیل گروه‌های همیار زنان سرپرست خانوار است که با هدف توسعه اجتماعی، ارتقای خودباوری و کاهش آسیب‌های اجتماعی این جامعه هدف فعالیت می‌کند. در واقع سازمان بهزیستی کشور با هدف توانمندسازی زنان و خارج کردن آنها از چرخه نیازمندی اقدام به تاسیس گروه‌های همیار کرده است و تا الان حدود ۱۴۰۰ گروه با عضویت ۷۰۰۰ زن سرپرست خانوار تشکیل شده است.

مدیرکل دفتر توانمندسازی زنان و خانواده سازمان بهزیستی توضیح داد: در این طرح گروه‌های همیار متشکل از خود زنان سرپرست خانوار هستند که هر ۵ تا ۷ نفر یک گروه تشکیل می دهند و به هر گروه ۳۰ میلیون تومان به شکل بلاعوض برای اشتغالزایی گروهی پرداخت می شود. در واقع گروه‌های همیار مرحله آماده سازی شغلی را گذرانده‌اند.

وی افزود: برنامه دیگری هم که برای توانمندسازی این افراد وجود دارد «برنامه تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی» است. چون بعضی از افراد با مشکل تامین ضامن رو به رو هستند در این برنامه هم برای زنان سرپرست خانوار و هم جوانان آسیب پذیر و نیازمند مناطق حاشیه‌ای و روستاها در همکاری با بانک کشاورزی و موسسه تاک به آنها وام پرداخت می شود. حدود ۳۹۰۰ گروه خودیار الان تشکیل شده‌اند.

عباسی با اشاره به طرح آماده سازی شغلی این زنان به دنبال برنامه‌های توانمندسازی گفت: این طرح به شکل تک نفره است که فرد ابتدا آموزش‌های کارآفرینی، کسب و کار، فنی- حرفه ای و آشنایی با قوانین کار را دریافت می‌کند و سپس پروژه‌ای را تعریف کرده و بر اساس طرح ۱۵ میلیون تومان به شکل بلاعوض دریافت می‌کند.

وی در خصوص چترهای حمایتی بهزیستی نیز گفت: در این مورد بیمه اجتماعی زنان و دختران روستایی و عشایر وجود دارد که سازمان بهزیستی کشور و صندوق بیمه روستایی عشایری با هم بیش از ۵۱ هزار نفر از زنان و دختران روستایی را بیمه اجتماعی کرده‌اند. افراد تحت پوشش این بیمه بعد از بازنشستگی می‌توانند مستمری دریافت کنند. بیمه تامین اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری نیز وجود دارد که حدود ۵۰ هزار نفر هستند. در بخش روستایی سالانه ۳۳۰ هزار تومان از سوی بهزیستی و در بخش شهری ماهی ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

مدیرکل دفتر توانمندسازی زنان و خانواده سازمان بهزیستی تصریح کرد: برای خانوارهای نیازمند کمک به پرداخت ودیعه مسکن تا ۶ میلیون تومان پرداخت می‌شود. همچنین کمک هزینه شهریه دانشگاه این زنان یا فرزندانشان پرداخت می‌شود که الان ۱۴ هزار دانشجوی عضو خانواده از آن استفاده می‌کنند. همچنین بهبود وضعیت تحصیلی دانش آموزان خانوارهای تحت پوشش در حال انجام است که به ۷۷ هزار نفر کمک هزینه تحصیلی پرداخت می شود.

به گفته عباسی تسهیلات معافیت سربازی برای یکی از فرزندان پسر زنان سرپرست خانوار که فاقد همسر هستند نیز از دیگر برنامه‌های حمایتی است که برای زنان سرپرست خانوار اجرا می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/00352f

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سرپرست خانوار توانمندسازی زنان زنان سرپرست خانوار سازمان بهزیستی گروه های همیار پرداخت می شود دارای همسر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان

شهبازی مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت : طرح غربالگری بینایی در سنین طلایی ۳ تا ۶ سال موجب میشود تا با تشخیص و درمان زود هنگام مشکلات بینایی از معلولیت کم بینایی و نابینایی پیشگیری شود.

به گفته شهبازی قرار است بهزیستی استان کرمانشاه درصورت نیاز کودکان به درمان‌های بعدی /مانند جراحی وعینک برای خانواده‌های تحت پوشش همه هزینه‌ها و برای دیگر خانواده‌ها هم بخشی از هزینه‌ها را پرداخت کند

آنطور که شهبازی می‌گوید پارسال ۶۶ هزار کودک کرمانشاهی در پوشش طرح غربالگری بینایی قرار گرفتند. از این شمار ۷۰۰ کودک که نیازمند درمان‌های بعدی بودند به مراکز تخصصی ارجاع شدند کمک هزینه‌های درمان از ۲ تا سی میلیون تومان به آنان پرداخت شده است.

غربالگری بینایی و شنوایی نوزادان و کودکان و همچنین غربالگری ژنتیک از راهکاری‌های پیشگیرانه بهزیستی برای کاهش و درمان معلولیت‌های جسمی و حرکتی است.

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد آموزش‌های پیش از ازدواج و مهارت‌های زندگی هم در بخش آموزش دنبال میشود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان