Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@03:00:24 GMT

مدیریت اتوبوسی؛ ویژگی‌ها و نواقص

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۳۷۳۷

مدیریت اتوبوسی؛ ویژگی‌ها و نواقص

یکی از دردهای لاعلاج مدیریت عالی کشور، ورود و خروج اتوبوسی مدیران ارشد به مراکز قدرتشان است. هر کدام از نام‌های مدعی و تا حتی مدیران میانی و متوسط و مادون متوسط و آن جوجه مدیرها هم حالا رسم است که برای خودشان خدم و حشم و حواریونی دارند.

محمدحسین جعفریان/

یکی از دردهای لاعلاج مدیریت عالی کشور، ورود و خروج اتوبوسی مدیران ارشد به مراکز قدرتشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کدام از نام‌های مدعی و تا حتی مدیران میانی و متوسط و مادون متوسط و آن جوجه مدیرها هم حالا رسم است که برای خودشان خدم و حشم و حواریونی دارند. این حواریون وظیفه دارند در فضای مجازی اسباب تبلیغ لیاقت آن مدیر یا مدیرک باشند و ذیل نوشته‌ها و تصاویرش، از او تمجید کنند و اگر کسی در جایی به او گفته بود بالای چشمش ابروست، یقه طرف را بچسبند و اگر جناب مدیر خطایی کرد، این‌ها برای توجیه‌اش بسیج شوند. اگر صاحب عزا شد، به او تسلیت بگویند و اگر کامش به هر دلیل شیرین شد، به آدرس‌های مجازی‌اش بروند و در پی کلی تمجید و تعریف‌های مهوع، بارها تبریک بگویند و در ادامه در فضای حقیقی نیز کمابیش همین نقش را ایفا کنند.

این جماعت حواریون عموماً تخصص خاصی هم ندارند و در عین حال هر تخصصی هم که نیاز باشد، دارند. همه کاره و هیچ کاره‌اند. علتش آقای مدیر است. زیرا ممکن است زمانی ایشان مثلاً درهلال‌احمر پستی بگیرد، خب همین تیم را می‌برد آنجا و مدیریت‌های اصلی را بینشان تقسیم می‌کند. فردایش شاید برود پستی در یک بخش نیروهای نظامی بگیرد. باز همین‌ها را با خودش می‌برد. بعید نیست بعدش فی‌المثل بشود رئیس جنگلبانی، باز به همین ترتیب بشود شهردار،   بشود رئیس فرهنگ مملکت یا رئیس فلان کارخانه قند یا رئیس مجلس یا رئیس فلان سایت و غیره، فرق ندارد؛ بازهمان‌ها در کنارش خواهند بود. اگر طرف از جمله مدیران اتوبوسی باشد، خلاصه حواریونش باید به هر قیمتی شده، در آنجا پستی بگیرند و رفقا دورهم باشند. این است که عرض می‌کنم این جماعت ماشاءالله همه کاره هستند و در همه جناح‌ها هم هستند!

بی‌شک این ویژگی شامل حال تمام مدیران کشور نیست. از صدر تا ذیل آدم حسابی هم میان آن‌ها داریم که دلسوز مردم‌اند و بنده و شما هم اگر چه با تعجیب اما نمونه‌های اینچنینی را دیده‌ایم. ولی با تأسف باید پذیرفت که وجه غالب با اتوبوسی‌هاست. مستندی می‌دیدم درباره ماهی‌های پرستار یا همچنین نامی. این ماهی‌ها تمام عمر دنبال نهنگ‌های اقیانوس یا کوسه‌های غول پیکر بودند و از موجودات ریز مزاحمی که روی بدن این حیوانات عظیم الجثه جای می‌گرفتند، تغذیه می‌کردند. این یک بازی دو سر برد بود. هم بدن آن عظیم الجثه‌ها از انگل‌ها و مزاحم‌ها تمیز می‌ماند و آزار نمی‌دیدند و هم این ماهی‌ها الاف یافتن غذا نمی‌شدند و همیشه بر خوان آماده می‌نشستند، ناگفته نماند کوسه‌های پرستار هم داریم!

باری این‌ها را دیگر مردم دوره کرده و چنین مدیرانی را که فراوان هم شده‌اند، به سادگی می‌شناسند. اما وقتی بعضی از این مدیران یا حواریونشان منتقدان این شیوه را سرزنش کرده و به بهانه دفاع از آرمان و نظام و یا مجموعه‌ای، مدح میزبان و پرستاری او را می‌کنند، آن عده از ملت که متوجه ماجرا هستند، دلشان سخت آشوب می‌شود.

در این موارد اغلب همه ما یاد این سخنان معروف امام(ره) می‌افتیم که: «دعوای ما دعوایی نیست که برای خدا باشد، این را از گوشتان همه بیرون کنید... من را نمی‌شود بازی داد. دعواهای خود من و شما و کسانی که دعوا می‌کنند، همه برای خودشان است... بترسید از آن روزی که این مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست...» و کاش مدیران کوچک و بزرگ مدعی، اتوبوسی و غیره ما و حواریونشان این را بفهمند و از سرنوشت برخی از مدیران مهم و مدعی سابقی که این روزها اخبار تلخشان را از دادگاه‌ها و غیره می‌شنویم، درس بگیرند. ان‌شاءلله

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیریت اتوبوسی مدیران کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی

رییس سازمان سینمایی اولویت‌های تولید آثار سینمایی، کوتاه، مستند و انیمیشن در سال ۱۴۰۳ را در در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان سینمایی اعلام کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی را به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته در سالجاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.  

رئیس سازمان سینمایی خاطرنشان ساخت: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب دکتر اسماعیلی، اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.
خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید گفت: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی، اخلاقی، امسال در زمینه، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسائل اجتماعی، خدمات و پیشرفتهای نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما خاطرنشان ساخت: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این مطلب که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم افزود: با سیاستهای اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از اینها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسائل جاری مدیریت سینما مطرح ساختند. 

گفتنی است: جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • فیلم| بازداشت اتوبوسی دانشجویان آمریکایی!
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست