Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@04:32:52 GMT

اعلام آمادگی ترامپ با رییس جمهوری ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۳۹۸۲

اعلام آمادگی ترامپ با رییس جمهوری ونزوئلا

صدای ایران- رییس جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای از تغییر نظرش درباره سرکرده مخالفان دولت در ونزوئلا و آمادگی برای دیدار با رییس جمهوری قانونی این کشور گفت.
تارنمای آکسیوس بامداد دوشنبه نوشت که دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با «جاناتان سوان» خبرنگار این تارنما گفته است که نظرش درباره «خوان گوایدو» رهبر مخالفان دولت در ونزوئلا که واشنگتن او را رییس جمهوری قانونی این کشور می‌داند، تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترامپ با اعلام آمادگی برای دیدار با «نیکلاس مادورو» رییس جمهوری ونزوئلا، گفت: احتمالا در این باره فکر کنم... مادورو علاقه‌مند به دیدار است و من هرگز با ملاقات مخالفت نمی‌کنم... آدم در دیدار رودررو کمتر می‌بازد.
به گفته سوان، رییس جمهوری آمریکا همچنین با بی‌اعتمادی از گوایدو صحبت کرد و در پاسخ به اینکه آیا از اقدامش درباره او پشیمان شده، گفت: به شکل خاص نه. من می‌توانستم با آن یا بدون آن سر کنم، اما به شدت با آنچه در ونزوئلا می‌گذشت، مخالف بودم.
ترامپ همچنین اذعان داشت زمانی که حمایت خود را از گوایدو اعلام و او را به عنوان رییس جمهوری ونزوئلا شناسایی کرد، لزوما موافق او نبوده و به طور کلی این اقدام از نظر او چندان هم معنادار نبوده است.
یک مقام پیشین دولت ترامپ به آکسیوس گفته است که اظهارات رییس جمهوری آمریکا در مصاحبه با سوان با مشاهدات دست اول او از مباحث مطرح در دو سال و نیم اول ریاست جمهوری ترامپ که با داغ بودن بحث ونزوئلا همزمان بود، مطابقت دارد.
«جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی ترامپ نیز در کتابی با عنوان «اتاقی که اتفاق آنجا افتاد» که قرار است به زودی منتشر شود، نوشته است که گوایدو از نظر ترامپ شخصیتی «ضعیف» در مقابل مادورو با شخصیتی «قدرتمند» بوده است.
گوایدو ۲۴ ژانویه ۲۰۱۹میلادی (چهارم بهمن ۹۷) پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر پیروزی مجدد مادورو، او را غاصب قدرت و خود را رئیس جمهوری مشروع ونزوئلا خواند.
آمریکا و بیش از ۵۰ کشور دیگر، گوایدو را به عنوان رییس جمهوری (خودخوانده) ونزوئلا به رسمیت شناخته‌اند. با این حال، دولت مادورو همچنان از حمایت نیروهای مسلح و کشورهایی مانند چین و روسیه برخوردار است. این کشورها از تحریم‌ها و سیاست‌های آمریکا در قبال ونزوئلا به شدت انتقاد کرده‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ترامپ ونزوئلا رییس جمهوری آمریکا نیکلاس مادورو دیدار رییس جمهوری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند

شبکه خبری «بلومبرگ» گزارش داد، دستیاران اقتصادی دونالد ترامپ به دنبال گزینه‌هایی برای جلوگیری از دور شدن کشورها از دلار هستند زیرا آمریکا با چالش فزاینده‌ای از سوی بازارهای نوظهور، از جمله کشورهای بریکس مواجه است.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر و تیمش، در حال بحث در مورد اعمال جریمه‌هایی علیه متحدان و مخالفانی هستند که به دنبال دور کردن تجارت خود از دلار آمریکا به ارزهای دیگر هستند. این رسانه به نقل از افراد آشنا گزارش داد، این گزینه‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، جریمه‌های دستکاری ارز و تعرفه باشد.

گرایش جهانی به استفاده از ارزهای ملی در تجارت به جای دلار، پس از قطع ارتباط روسیه از سیستم مالی غرب و مسدود شدن ذخایر خارجی آن در سال ۲۰۲۲ به‌عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین، شتاب قابل توجهی پیدا کرد.

کارشناسان مالی هشدار داده‌اند که لایحه‌ای با مقرراتی که به آمریکا اجازه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه را می‌دهد، که بایدن روز چهارشنبه آن را امضا کرد، می‌تواند باعث دلارزدایی شود. قانون موسوم به REPO، که در بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف گنجانده شده بود، به رئیس‌جمهور ایالات متحده اجازه می‌دهد تا دارایی‌های دولتی روسیه را که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شود، مصادره کند.

به گزارش بلومبرگ، ترامپ خطاب به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده که «شما دلار را به‌عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست خوردن در بزرگ‌ترین جنگی است که تا به حال باخته‌ایم.» به گزارش این رسانه، مشاوران اقتصادی ترامپ و تیم مبارزات انتخاباتی او به طور خاص محدود کردن تلاش‌های دلارزدایی توسط کشورهای بریکس را در نظر گرفته‌اند.

این گروه که اخیرا گسترش یافته و اکنون شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، اتیوپی، ایران، مصر است، استفاده از ارزهای ملی را در تجارت متقابل تقویت می‌کند. بریکس حتی از احتمال معرفی ارز تک نرخی جدید در سال‌های آینده خبر داده است.

به گزارش راشا تودی، ترامپ بارها گفته است که می‌خواهد دلار ارز ذخیره جهانی باقی بماند.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در ماه مارس به سی‌ان‌بی‌سی گفت: «از زمانی که کشورها به دلار بها نمی‌دهند، متنفرم. من به کشورها اجازه نمی‌دهم دلار را دور بزنند، زیرا زمانی که ما این استاندارد را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام