Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه و دانشگاه گفت: جاهلیت مدرن در غرب بدتر از جاهلیت قدیم نسبت به دختران و زنان عمل می‌کند در دنیای غرب دختران و زنان را مایه هوسرانی مردان هوس باز، واسطه فروش اجناس و کالاهای لوکس، وسیله تبلیغات و بازاریابی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام و المسلمین مهدی ماندگاری طی سخنانی که از صحن‌های مختلف حرم بانوی کرامت پخش شد، گفت: سه نگاه مختلف جاهلیت قدیم، جاهلیت مدرن و نگاه نورانی مکتب اسلام به جنس دختر و زن وجود دارد که باید به درستی به محتوای این سه نگاه دقت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جاهلیت قدیم دختر را مایه ننگ می‌دانستند و مادرانی که دختر به دنیا می‌آوردند توسط مرد خانه تحقیر می‌شدند و این ننگ را با زنده به گور کردن دختران نشان می‌دادند.

استاد حوزه علمیه افزود: جاهلیت مدرن در غرب بدتر از جاهلیت قدیم عمل می‌کند و به اسم دفاع از دختران و زنان کاری بدتر از زنده به گور کردن می‌کند.

ماندگاری تاکید کرد: در دنیای غرب دختران و زنان را مایه هوسرانی مردان هوس باز، واسطه فروش اجناس و کالاهای لوکس، وسیله تبلیغات و واسطه بازاریابی اقتصادی، وسیله عیاشی و فساد جنسی و اجتماعی می‌کنند و متاسفانه بلایی که حتی در میان حیوانات بر سر حیوان ماده نمی‌آورند بر سر زنان می‌آورند.

وی افزود: نگاه برتر به زنان و دختران نگاه مکتب اسلام است که وظایف بسیار سنگینی را بر دوش والدین نهاده و نگاه مکتب اسلام نگاه تکریم آمیز به زن و دختر است.

استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: زمانیکه خداوند حضرت زهرا سلام الله علیها را به رسول خدا عطا نمود دستور خواندن نماز و قربانی کردن به شکرانه عطای دختر را صادر کرد.

وی افزود: عده ای از انسان‌ها دختران را آدم نمی‌دانند در حالیکه مکتب اسلام دختر را با ارزش می‌داند و نباید در جامعه اسلامی دختری مورد توهین و تحقیر قرار گیرد.

ماندگاری خاطرنشان کرد: طبق روایات پدر حق ندارد پسر را بر دختر ترجیح دهد و باید به تمام معنا دختر خود را تکریم کند.

وی یادآور شد: مسئله ارث و نصف بودن ارث دختر نسبت به پسر یک مسئله فقهی و از باب فضیلت پسران نیست بلکه از باب مسؤولیت اقتصادی پسران است.

وی افزود: طبق روایات دختر مایه برکت خانواده است و خداوند به خانه ای که دختر داشته باشد کمک خواهد کرد و محل زیارت ملائکه خواهد بود.

ماندگاری تاکید کرد: دختران در دین اسلام مایه رحمت الهی هستند و نباید برخوردهای قهر آمیز و تحقیرانه با دختران به اسم تادیب صورت گیرد.

وی خطاب به خانواده‌ها تذکر داد: والدین نباید به اسم آزادی فرزندان خود را در فضای مجازی آزاد گذارند و خوراک مسموم و فاسد فرهنگی و غیر دینی به فرزندان خود تحویل دهند.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان دختران دانشگاه اسلام دختران و زنان جاهلیت مدرن مکتب اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد

ایسنا/یزد رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: اگر زنده نگه داشتن یاد شهدا نبود امروز جوانان کشورمان برای دفاع از اسلام و کشورشان حتی فراتر از مرزهای ایران زمین این چنین با انگیزه نبودند.

«هادی قاسمی» شامگاه سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه در مراسم یادواره شهید خوشنام که به مناسبت چهارمین سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه علم و هنر وابسته به جهاددانشگاهی یزد برگزار شد، به خاطراتی از سفرش به سوریه در سال ۱۳۹۵ به اتفاق جمعی از مدیران رسانه اشاره و اظهار کرد: هرچند در برخی کشورها در رابطه با جنگ تلاش دارند که جهت‌گیری تبلیغی را به سمت فراموش کردن ناگواری‌ها و تلخی‌های آن داشته باشند ولی در کشور ما به رغم گذشت سالها از دوران دفاع مقدس، همچنان تلاش داریم که آن را در اذهان مردم یادآوری کنیم.

وی با اشاره به برگزاری فستیوال‌ها و جشنواره‌های مختلف با موضوع دفاع مقدس، بزرگداشت‌ها و یادواره‌های شهدا، برگزاری اردوهای راهیان نور و سرکشی‌های مداوم از خانواده شهدا در کشورمان، بیان کرد: نتیجه فرهنگی و بازخورد این اتفاقات این شده که ۳۰ سال بعد از جنگ کشورمان، جنگ دیگری هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر از مرزهای کشورمان با جهت گیری به سمت ما اتفاق افتاد و هزاران نفر از جوانان کشورمان برای حضور در آن و مقابله با دشمن اسلام اعلام آمادگی کردند.

قاسمی عنوان کرد: امروز هم اگر دوباره جنگ برای کشورمان یا برای جبهه اسلام اتفاق بیافتد، جوانانمان برخلاف ادعای واهی برخی خودفروختگان، بار دیگر برای صیانت و دفاع، حماسی مبارزه خواهند کرد.

وی گفت: رژیم صهوینیستی نیز انتظار داشت با توسل به استراتژی فراموشی بعد از چند نسل، امروز غزه را به تصرف خود درآورد ولی مردم غزه، نفر به نفر و با تبلیغات مادرانه جور رژیم جعلی و غاصب را به فرزندانشان طی این سالها گوشزد کرده‌اند به طوری که اکنون نیز در میان ویرانه‌های شهر و کشورشان فریاد دفاع از خاکشان را سر می‌دهند.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: هدف از اقدامات دستگاه‎های فرهنگی و بر و بچه‌های بسیج برای برگزاری این قبیل رویدادها و یادواره‌های شهدا این است که هرگز ظلم دشمن را فراموش نکنیم و در برابر تبلیغات دستگاه ظالمانه، زینب‌وار بایستیم و باور داشته باشیم که قدرت ۷۲ تن از سپاه چند هزار نفری دشمن بیشتر است.

آیت الله «سید محمد کاظم مدرسی» امام جمعه بخش مرکزی یزد نیز در این مراسم بزرگداشت ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق(ع)، به روایتی که انسانها را به زندگی همانند زندگی زنبور عسل توصیه می‎کند، اشاره و تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم، زندگی دو حیوان را مقابل یکدیگر قرار داده به طوری که انسان از زندگی عنکبوتی، نهی کرده و به زندگی مانند زنبور عسل توصیه کرده است.

وی نقش استعمار در زندگی بشری را همانند زندگی عنکبوت خواند و گفت: استعمار ملتها را اسیر خود کرده و همانند عنکبوت شیره جان آنها را می‌مکد ولی زندگی زنبور عسل، یک زندگی اجتماعی و تولید محور به عنوان یک اصل است و از طرفی تولید زنبور عسل نیز تولیدی فاسدناپذیر است.

آیت الله مدرسی به نقل از روایتی دیگر، یکی از موجوداتی که برای خاموش کردن آتش نمرود برای سوزاندن حضرت ابراهیم(ع) تلاش کرد را زنبور عسل به حد توانش خواند و گفت: انسانها نیز باید به اندازه توان خود در راه خداوند گام بردارند تا خداوند نیز آنها را یاری کند.

وی تاکید کرد: در واقع اسلام، مرد میدان می‌خواهد نه تماشاچی؛ چرا که همین تماشاچیان بودند که علی(ع) را خانه نشین کردند و به حسن(ع) زهر نوشاندند و سر فرزندان زهرا(س) را بر سر نیزه کردند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در این باره به بیانات امام راحل(ره) در ایام پایانی تبعیدشان در پاریس نیز اشاره و عنوان کرد: امام(ره) تاکید داشتند که مردم وظیفه دارند با تمام توان از حکومت خود دفاع کند و قطعاً اگر چنین نبود ۳۰۰ هزار شهید در کشورمان برای اسلام و این نظام جان خود را فدا نمی‌کردند.

وی با بیان این که بر همین اساس نیز همگان در مقابل حجاب و عفاف، در مقابل ترک فعل‌ها و در برابر اختلاس و این جامعه مسئول هستیم، گفت: باید آموزه‌های دینی‌مان را از شهدا فرا گیریم.

آیت الله مدرسی در پایان نیز اظهار کرد: شهدای بزرگمان به تعبیر سردار شهید سلیمانی تا شهید نشدند و زندگی شهادت‌گونه برای خود انتخاب نکردند، به فیض شهادت نائل نیامدند که ما نیز باید از آنها الگوبرداری کنیم.

اجرای سرود توسط گروه «فجر جاوید» و مداحی «مجتبی رمضانی» و برپایی نمایشگاه فرهنگی از دیگر برنامه‌های این یادواره بزرگداشت مقام شامخ شهید بود که با حضور پرشور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • ۲۴ اردیبهشت سنندج میزبان جشن بزرگ «روز دختر» است
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • در «اندرونی»؛ از جمع گرم حرمسرا تا عکس اینستاگرامی فخرالتاج!
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است