Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، ساخت این محور به طول حدود ۳۵ کیلومتر به پیش از انقلاب اسلامی برمی‌گردد. صرف‌نظر از زیباهای خیره‌کننده، این جاده پرتردد مسیر جایگزین مسافران و گردشگردان پایتخت به سمت غرب مازندران و حتی استان گیلان به شمار می‌رود و به همین خاطر مسافران و گردشگران برای رهایی از معضل ترافیک در شهرهای ساحلی از مرزن‌آباد تا عباس‌آباد این جاده جنگلی را برمی‌گزینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاذبه‌های گردشگری عباس‌آباد؛ از متل‌قو تا غار دانیال  

بررسی‌ها و گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد که ترددکنندگان در این مسیر علاوه بر عوامل تهدیدزا ناشی غیرایمن و استاندارد نبودن جاده نظیر وقوع حوادث مرگبار جاده‌ای و یا حتی ریزش و رانش کوه، ‌ به خاطر عدم پوشش‌دهی تلفن همراه دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.

دغدغه دیگری که بیشتر مسافران و گردشگران در حال گذر از این مسیر دارند این است که اگر دچار مشکلاتی از جمله بدحالی و نیاز فوری به امکانات پیش‌بیمارستانی داشته باشند نمی‌دانند به خاطر همراهی نکردن تلفن همراه در این زمان به کجا پناه بیاورند.  

شماری از مسافران، گردشگران و حتی مردم بومی غرب مازندران با ابراز نگرانی از بی‌بهره بودن این جاده از چنین امکاناتی از مسئولان دست‌اندرکار خواستند تا برای رفع این معضل دیرینه چاره‌ای بیندیشند.

علی دیانتی، مسافری از تهران که به همراه خانواده قصد گذر از جاده جنگلی کلاردشت به عباس‌آباد را داشت، گفت: سالی یکی دو بار برای لذت بردن از طبیعت شهرهای غرب مازندران سفری به کلاردشت، رامسر و حتی استان گیلان دارم منتهی برای رهایی از معضل ترافیک، گرمای طاقت‌فرسا و آلودگی‌های زیست‌محیطی ترجیح می‌دهم از جاده جنگلی عباس‌آباد - کلاردشت گذر کنم.

 وی افزود: این جاده با وجوده همه زیبای‌های خیره‌کننده نظیر داشتن آب و هوای مناسب و جنگل‌های سرسبز، هنوز از زیرساخت‌هایی مناسب مانند پوشش تلفن همراه برخوردار نیست.

این مسافر تهرانی اظهار کرد: اگر در حین گذر از این مسیر حوادث غیرمترقبه مانند نقص فنی خودرو، آتش‌سوزی، ریزش و یا رانش کوه رخ دهد یا مسافری بیمار شود، به خاطر پوشش نداشتن تلفن همراه کاری از کسی برنمی‌آید.

وی افزود: به عنوان نمونه ۲ سال پیش که به همراه دیگر بستگان در حال گذر از این مسیر، خودروی یکی از همراهان اواخر غروب در نزدیکی روستای "دراسرا " دچار نقص فنی شد که پس از چند ساعت اضطراب به خاطر عدم برقراری تلفن همراه ناگزیر به خودروهای عبوری این محور برای کمک پناه آوردیم تا بتوانیم به امداد خودرو دست یابیم.

دیانتی گفت: خیلی از مسافران و افراد طبیعت‌گرد برای دیدن جاذبه‌های گردشگری و آثار تاریخی و طبیعی به کلاردشت سفر می‌کنند و سرانجام برای ایجاد تنوع و دیدن دیگر جاذبه‌های گردشگری از جمله استفاده از آبگرم‌های معدنی ناگزیرند از جاده جنگلی عباس‌آباد - کلاردشت گذر کنند بنابراین با توجه به استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران از این مسیر ضرورت دارد مسئولان دست‌اندرکار برای رفع این نارسایی‌ها چاره‌جویی کنند.

یکی از شهروندان کلاردشتی نیز گفت: کلاردشت به دلیل برخورداری از آب و هوای مطبوع خنک، قلل علم‌کوه و تخت سلیمان، جام زرین و تپه شش هزار ساله کلار مسافران زیادی را به خود جلب می‌کند و بسیاری از این مسافرا ن و گردشگران برای دستیابی به غرب مازندران از مسیر کلاردشت - عباس‌آباد عبور می‌کنند.

مجله سفر به مازندران

علی خامسی افزود: بنابراین ضرورت دارد مسئولان دست‌اندرکار برای تامین آرامش و حفظ جان مسافران هم در ایمن‌سازی و رفع نقاط حادثه‌خیز این جاده تدابیری بیندیشند و هم مشکل پوشش تلفن همراه را حل کنند.

وی ادامه داد: موضوع عدم آنتن‌دهی تلفن همراه برای مسئولان این منطقه تازگی ندارد. بارها حتی مردم بومی که در میان آن‌ها عده‌ای هر روز از این جاده جنگلی به خاطر مشغله کاری به عباس‌آباد می‌روند و برمی‌گردند چنین معضلی را به اطلاع آنها رسانده‌اند منتهی برای رفع آن وعده‌های فراوانی می‌دهند که تا این لحظه نتیجه‌ای نداشته است.

این شهروند کلاردشتی خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات زیرساختی این محور با تلاش چندساله مسئولان کاهش پیدا کرده است و به دلیل کوهستانی بودن این محور هنوز بیشتر این محور تلفن همراه آنتن نمی‌دهد.

فرماندار کلاردشت هم گفت: تامین زیرساخت‌های مخابراتی برای رفع مشکل عدم پوشش تلفن همراه انگار به یک معضل لاینحل تبدیل شده است و بارها این موضوع به اطلاع مسئولان مرتبط و حتی استانی نیز رسانده شده است.

کامران پولادی بتازگی در یکی از نشست‌های شهرستان افزود: بیشتر مسافران و گردشگران پس از برخورد با ترافیک شهر مرزن‌آباد چالوس ترجیح می‌دهند پس از گذر به کلاردشت و بهره‌مندی از مواهب طبیعی این منطقه برای سفر به دیگر شهرهای غربی مازندران و حتی گیلان از این جاده جنگلی تردد داشته باشند.

وی اظهار کرد: در سال گذشته نیز بنا به درخواست نماینده وقت مجلس این منطقه میزبان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود یکی از موضوعات مطرح که به شکل مکتوب به این مقام عالی وزارت ارائه شد تامین اعتبار برای رفع مشکل آنتن‌دهی جاده عباس‌آباد - کلاردشت بوده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان عباس‌آباد نیز گفت که در این جاده حوادث متعددی نظیر سوانح رانندگی، گم شدن افراد در جنگل‌ها، محاصره خودروها در برف و بوران رخ می‌دهد.

احمد نهاوندی به تشریح  گزارش عملکرد این نهاد در سال گذشته اشاره کرد و افزود: پارسال حدود ۱۰۰ مورد ماموریت امدادرسانی تصادفات جاده‌ای در این جاده انجام گرفت که ۲ مورد آن منجر به فوت شد، ضمن آنکه ۲۱ نفر نیز به خاطر آشنا نبودن در جنگل‌های پیرامون این جاده مفقود و پس از مدت‌ها پیدا شدند و طبیعتا در زمان امدادرسانی یکی از ابزارهای مهمی که می‌تواند باعث انجام بموقع امدادرسانی شود مخابره شدن اطلاعات به موقع از طریق تلفن است.

این مقام مسئول گفت: اگرچه شاید عده‌ای از این مسافران حادثه‌دیده با شماره ۱۱۲ اضطراری بدون سیم‌کارت تماس داشته‌اند منتهی اغلب مردم از این موضوع بی‌اطلاعند و متاسفانه افرادی که در این جاده دچار چنین حوادثی می‌شوند رنج‌های فراوانی ازاین معضل می‌برند که ضرورت دارد مسئولان ذیربط در این زمینه فکری کنند.

سرپرست نمایندگی اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان عباس‌آباد نیز گفت: حدود نیمی از طول این مسیر ارتباطی جزو حوزه جغرافیایی شهرستان عباس‌آباد است و همان طوری که مسافران و گردشگران در حال گذر از این مسیر انتظار دارند مشکلات این جاده از نظر ایمن و استاندارد بودن باید حل شود و مساله آنتن‌دهی تلفن همراه نیز برای آن‌ها بسیار مهم بوده چرا که بارها به خاطر این ضعف از مسئولان دست‌اندرکار گله کرده‌اند.

مرتضی باقری افزود: تلفن همراه به عنوان یک ابزار ارتباطی برای انجام سریع کارها در مواقع ضروری است و بارها در این جاده شاهد ریزش، رانش کوه و حتی راهبندان به خاطر ریزش برف سنگین بوده‌ایم و به خاطر مشکل عدم آنتن‌دهی تلفن همراه مسافران در این مسیر دچار مشکل شدند چرا که خدمات‌رسانی بدون برخورداری از چنین امکاناتی خیلی دشوار است.

مدیر شرکت مخابرات شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت نیز گفت: برای رفع مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه حدود ۵۳ نقطه کور در این شهرستان‌ها شناسایی شده که چهار نقطه آن مربوط به کلاردشت است.

محمد اسحاقی افزود: بهترین نقطه‌ای که برای استقرار دکل سامانه آنتن‌دهی تلفن همراه در جاده عباس‌آباد - کلاردشت جانمایی و پیش‌بینی شده در جوار مسیر منتهی به مکان دفن زباله به خاطر مرتفع بودن این منطقه است.

وی اظهار کرد: بیش از یک میلیارد تومان برای اجرای این طرح و تهیه تجهیزات آن اعتبار پیش‌بینی شده است و البته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهریورماه سال گذشته در یادواره شهدای روستای نیمور بخش کجور نوشهر شرکت کرده بود مشکلات عدم آنتن‌دهی و اینترنت این شهرستان‌ها هم حضوری و به شکل مکتوب به اطلاع او رسانده شد که بتازگی به شرکت مخابرات ایران دستور داده تا بتدریج مشکلات مربوط به این بخش در این شهرستان‌ها را حل کند.

 این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد که امسال این میزان اعتبار برای اجرای پوشش تلفن همراه جاده کلاردشت عباس‌آباد تامین شود.

مدیر شرکت مخابرات شهرستان عباس‌آباد نیز گفت: در حوالی روستای "دراسرا " ۲ نقطه کور شناسایی شده و قرار است در این نقاط دکل مخابراتی برای آنتن‌دهی تلفن همراه نصب شود و با اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - نوشهر نیز مکاتبه شده که زمینی برای اجرای این طرح و انجام این کار تحویل دهند که قول داده‌اند.

علی دودآبی‌نژاد افزود: شرکت مخابرات در زمینه صرف اعتبارات هیچ محدودیتی ندارد و به محض واگذاری قطعه زمین از سوی منابع طبیعی برای اجرای این طرح اقدام خواهد شد.

کد خبر 524304 برچسب‌ها استان مازندران سفر - جاده موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران سفر جاده موبایل مسئولان دست اندرکار آنتن دهی تلفن همراه مسافران و گردشگران شهرستان عباس آباد پوشش تلفن همراه غرب مازندران شرکت مخابرات شهرستان ها برای اجرای جاده جنگلی برای رفع نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محسن موسوی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه پلدختر، اظهار داشت: جاده پلدختر - خرم‌آباد باگذشت سالیان از وقوع سیلاب همچنان ناایمن و قربانی می‌گیرد و تسریع در تکمیل آن مطالبه مردم شهرستان‌های پلدختر و معمولان است.

وی عنوان کرد: جاده پلدختر - خرم‌آباد به قتلگاه تبدیل شده و مردم را رنج می‌دهد و باعث شده اتفاقات ناگواری در آن رخ دهد که موجب تلفات جانی زیادی شده است.

امام‌جمعه پلدختر، افزود: تقسیم این جاده به چهار قطعه، تکمیل و سرعت‌بخشیدن به آن خواسته مردم است چرا که هنوز پیشرفت چشمگیری ندارد.

حجت‌الاسلام موسوی، گفت: قطعه‌های این جاده که به قرارگاه خاتم مربوط می‌شود خوب کارکرده اما در سایر قطعه‌ها ردیف بودجه‌ای کفاف نداده و مدت‌ها است تعطیل یا نیمه‌جان است.

وی از تلاش مسئولان، استانداران سابق و نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی در جذب اعتبار برای جاده پلدختر - خرم‌آباد تقدیر کرد.

امام‌جمعه پلدختر، یادآور شد: تنها راه برون‌رفت از این مشکلات قرارگرفتن پروژه پلدختر - خرم‌آباد در مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به لرستان است.

کد خبر 6089113

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • سقوط خودرو در دره جاده صیدون یک کشته و ۹ مصدوم به همراه داشت
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟