Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا احمدوندی از تولید بالغ بر 7 هزار و 800 تن گیلاس و آلبالو در لرستان خبرداد .

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان ؛ احمدوندی  با اعلام این خبر،اظهار کرد:  سطح زیر کشت باغات گیلاس در استان لرستان 1100 هکتار می‌باشد که از این مقدار 250 هکتار نهال بوده و 850 هکتار به مرحله باروری رسیده‌اند.

او متوسط عملکرد تولید گیلاس در استان لرستان را 6 و نیم تن در هکتار اعلام کرد و افزود:  در بعضی از باغات که باغداران به توصیه های علمی کارشناسان مراکز خدمات عمل کردند در هر هکتار بین 15 تا 20 تن گیلاس برداشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان میزان کل تولید گیلاس استان لرستان را 6 هزار تن اعلام کرد وگفت: سطح زیر کشت آلبالو استان لرستان 450 هکتار می باشد که 110 هکتار آن نهال و 340 هکتار بارور بوده و کل تولید آلبالوی استان لرستان 1800 تن با متوسط عملکرد 5 و نیم تن در هکتار است.

احمدوندی تصریح کرد:  عمده محصول گیلاس و آلبالوی استان لرستان در شهرستان بروجرد که دارای آب و هوای معتدل و رو به سرد می باشد،  تولید شده و بیشتر به صورت تازه خوری به بازار مصرف عرضه می گردد.

این مسئول  با بیان اینکه سطح زیر کشت باغات استان لرستان 42 هزار و 600 هکتار با تولید 280 هزار تن در سال است  به کشاورزان توصیه کرد:  جهت افزایش درآمد اقتصادی بیشتر و ایجاد اشتغال به جای خام‌فروشی 100درصدی محصول  تولیدی خود نسبت به فراوری و بسته بندی آن با راه اندازی صنایع  تبدیلی و غذایی اقدام نمایند که در این راستا سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان به سرمایه‌گذاران راه اندازی صنایع تبدیلی و غذایی تسهیلات لازم را اعطا می نماید و در کل سیاست وزارت جهاد کشاورزی فرآوری محصولات زراعی و باغی می باشد.

او یادآورشد:  برای توسعه عملکرد پایدار ضروریست باغداران نسبت به جایگزینی ارقام تجاری و پر محصول به جای ارقام قدیمی ، رعایت بهداشت کف باغ ، مبارزه با آفات و امراض احتمالی ، تغذیه مناسب باغات جهت پایداری عملکرد در سال‌های بعد ،  هرس باغات و آبیاری به موقع  و بر اساس توصیه های فنی کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی اقدام نمایند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشاورزی باغ گیلاس آلبالو جهاد کشاورزی استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است