Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@00:21:44 GMT

شناسایی ۲۰۰ موسسه آموزش عالی آزاد غیرمجاز

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۷۱۳۵

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فرزانه شمیرانی، مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر اظهار کرد: تاکنون ۲۰۰ موسسه آموزش عالی آزاد غیرمجاز شناسایی شده است.

او افزود: اسامی موسسات مجاز روی سایت وزارت علوم وجود دارد. تمام افراد می‌توانند برای مشاهده اسامی، به سایت این وزارتخانه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمیرانی درباره نحوه شناسایی موسسات غیرمجاز بیان کرد: موسسات غیرمجاز به چند روش شناسایی می‌شوند. روش اول از طریق متقاضیانی است که مدارک جعلی دریافت کرده‌ و برای شکایت  به وزارت علوم مراجعه می‌کنند. روش دیگر از طریق صنف موسسات آموزش عالی مجاز است که آنها این موسسات را شناسایی می‌کنند و در اختیار ما قرار می‌دهند. در روش سوم شناسایی از طریق سایت‌هایی است که اطلاع رسانی‌ جعلی می‌کنند.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم گفت: این اطلاعات جمع آوری شده و در نهایت به دفتر حقوقی وزارت علوم برای پیگیری ارسال می‌شود.

تعداد متولیان آموزش عالی، زیاد است

شمیرانی ادامه داد: تعداد متولیان آموزش عالی و موسسات آموزشی خیلی زیاد است. برای مثال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و سایر وزارتخانه‌ها، هر کدام موسسات آموزش عالی دارند.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم ادامه داد: باید اسامی تمامی موسسات آموزش عالی مجاز در کلیه وزارتخانه‌ها روی سایت‌ خودشان اطلاع رسانی شود.

او با تاکید براینکه وزارت علوم از موسسات آموزشی سایر وزارتخانه‌ها اطلاعی ندارد، یادآوری کرد: ما فقط موسسات زیرمجموعه خودمان را که برچسب وزارت علوم دارند، رصد می‌کنیم.

شمیرانی در پاسخ به این سوال که امکان تجمیع اطلاعات کلیه وزارتخانه‌ها و موسسات آموزشی آنها وجود دارد یا خیر، گفت: در تلاشیم تا هماهنگی بین تمام وزارتخانه‌ها اتفاق بیفتد و اسامی موسسات آموزش عالی آزاد مجاز روی وب سایت‌ آنها قرار بگیرد، یا حتی در یک وبسایت مشترک، بارگذاری شود.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم افزود: یکی از راه‌های جلوگیری از مراجعه افراد به موسسات غیرمجاز، اطلاع رسانی به صورت گسترده است. البته این اطلاعات روی پورتال وزارت علوم قرار گرفته و افراد می‌توانند از طریق شماره تلفن‌هایی که روی سایت وجود دارد با وزارت علوم تماس بگیرند ودر خصوص مجاز و غیرمجاز بودن موسسات، اطلاعات لازم را دریافت کنند.

شرایط دریافت مجوز موسسه آموزشی

او درباره شرایط دریافت مجوز موسسات تصریح کرد: متقاضیان تاسیس موسسات به ما مراجعه کرده و مدارکی را دریافت می‌کنند. پس از طی مراحل قانونی، صلاحیت افرادی که در پی جلب مجوز هستند، تایید شده و به شورای گسترش آموزش، ارسال می‌شود. در شورای گسترش موافقت اولیه گرفته می‌شود و بعد از آن باید اقدام به تأمین مکان کنند.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم ادامه داد: پس از این مراحل، متقاضیان موافقت قطعی را می‌گیرند و سپس از وزارت علوم درخواست فعالیت می‌کنند. بعد از اینکه زمینه فعالیت رصد می‌شود، بازرسی‌های سالانه اتفاق می‌افتد. در تمام قسمت‌ها، نظارت انجام می‌گیرد و مدارکی هم که صادر می‌شود، از طرف وزارت علوم مورد تایید است.

شمیرانی گفت: مدارکی که در این موسسات صادر می‌شود با کاغذ و هولوگرام‌های خاص قابل تشخیص است و کد رهگیری دارد.

نوع برخورد با موسسات غیرمجاز

او درباره نوع برخورد با موسسات غیرمجاز، بیان کرد: این موسسات به دفتر حقوقی معرفی می‌شوند و دفتر حقوقی مراحل قانونی پرونده آنها را طی می‌کند.البته یک شعبه ویژه برای بررسی این موسسات در قوه قضاییه باید در نظر گرفته شود تا سرعت بررسی مدارک و پرونده این موسسات زودتر انجام شود. اگر این اتفاق بیفتد، بازخورد رسیدگی به این موسسات بیشتر می‌شود.

شمیرانی اظهار کرد: موسسات آموزش عالی مجاز هیچ گونه مدرکی صادر نمی‌کنند، فقط گواهینامه صادر می‌شود اما موسسات غیرانتفاعی که مدرک صادر می‌کنند چندین سال است که هیچگونه مجوزی برای آنها صادر نشده است. آیین نامه تاسیس موسسات غیرانتفاعی در حال بازنگری است و موقتاً مجوز برای آنها صادر نمی‌شود. به محض اینکه در شورای گسترش این مصوبه قطعی شد، دوباره، دادن مجوز راه ‌اندازی می‌شود.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم درباره نحوه شکایت دانشجویان در مواجهه با موسسه غیرمجاز، گفت: دانشجو می‌تواند با مراجعه به وزارت علوم، شکایت خود را به عنوان شاکی حقوقی از موسسه مطرح کند، همچنین فرد متضرر می‌تواند از موسسه مربوطه، طرح شکایت کند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم موسسات آموزش عالی موسسات غیرمجاز وزارتخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی

وزارت آموزش و پرورش از عوامل یکی از سریال‌های نمایش خانگی شکایت کرد و خواهان توقف پخش سریال شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امید رضاوند؛ مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شأن و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه اظهار کرد: علی‌رغم این مهم که معلّم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر به فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به‌ویژه فرهنگیان شده است.

مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی وزارت آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحدهای حقوقی تابعه در سراسر کشور، معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان معزز است.

وی گفت: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیر اخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یاد شده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

به گزارش تسنیم، در بخشی از این سریال، به ماجرای تنبیه بدنی دانش‌آموزان توسط معلم اشاره شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم