Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: به دنبال ساماندهی بازار اجاره هستیم و دو بسته سیاستی و حمایتی را تعریف کرده‌ایم که فردا در جلسه ستاد اقتصادی دولت مطرح خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمد اسلامی» روز دوشنبه، دوم تیرماه در حاشیه امضای تفاهمنامه ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی در استان تهران در راستای طرح اقدام ملی مسکن، گفت: تمام تلاش ما بر این است که همه موانع را از مسیر تولید مسکن برداریم؛ تسهیلات کافی به این حوزه اختصاص دهیم و خوشبختانه امروز در شرایطی هستیم که بسیاری از موانع برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انبوه‌سازان با آمادگی کامل برای تولید مسکن وارد پروژه‌ها می‌شوند، گفت: اداره‌‌کل راه و شهرسازی استان تهران، ساخت ۲۰ هزار واحد مسکن را آغاز کرده است که متقاضیان این واحدها مراحل ثبت‌نام و غربالگری را پشت‌سر گذاشته‌اند و تمام فرایند و حتی اخذ تسهیلات به‌صورت الکترونیکی در حال انجام است.

 وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: با اقدام جهادی و استفاده حداکثری از تکنولوژی صنعتی‌سازی باید وارد تولید مسکن شویم تا فاصله عرضه و تقاضا کاهش یابد.

اسلامی با اشاره به عملیاتی شدن طرح کارت مصالح ساختمانی گفت: کارت مصالح ساختمانی با دو الگو عملیاتی شده است؛ الگوی اول آن بازار تهاتری است و الگوی دوم هم به تعامل بین بنیاد مسکن و بانک مسکن برمی‌گردد و بنیاد مسکن پروژه‌های متعهدشده را با استفاده از این الگو در دست اجرا دارد و از طرح کارت مصالح ساختمانی استفاده می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت برای حمایت از مستاجران بیان داشت: در این مقطع به دنبال ساماندهی بازار اجاره هستیم و دو بسته سیاستی و حمایتی را تعریف کرده‌ایم. این بسته‌ها روز سه‌شنبه سوم تیر در جلسه ستاد اقتصادی دولت مطرح خواهد شد و به‌زودی درباره جزئیات این بسته‌ها اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با توجه به قدرت خرید مردم بازار به سمت افزایش تقاضا برای متراژهای کمتر از ۸۵ متر سوق پیدا کرده است، گفت: با توجه به اینکه استطاعت خرید مردم متفاوت شده در حال حاضر بیشترین تقاضای خرید مسکن برای واحدهای زیر ۸۵ متر است.

اسلامی با بیان اینکه برای هفت دهک کشور برنامه تامین مسکن داریم، اظهار داشت: برنامه احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای دهک‌های ۱ و ۲ با همکاری نهادهای حمایتی در دست اجرا است و دهک‌های ۳ تا ۷ هم با سه نوع واگذاری حمایت می‌شوند.

وی افزود: اولین نوع واگذاری ارائه زمین‌های ۹۹ ساله است که قیمت تمام شده را کاهش می‌دهد. همچنین نوع دوم بحث مسکن مشارکتی و سومین برنامه دولت برای این دهک‌ها اجرای دستورالعمل شهرک‌سازی است که تسهیلات متفاوتی به این پروژه اختصاص داده‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: زمین‌های مرغوبی برای احداث شهرک‌ها در اختیار داریم و در حال حاضر ۲۰ پروژه شهرک‌سازی را می‌توانیم اجرا کنیم.

اسلامی گفت: تسهیلات قابل توجهی هم به سازندگان اختصاص می‌یابد به طوری که برای ۲۰ درصد آورده خود می‌توانند تسهیلات ۸۰ درصدی دریافت کنند.

وی با اشاره به افزایش تعاملات تجاری با کشورهای همسایه پس از کاهش محدودیت‌های کرونایی بیان داشت: به تدریج روابط تجاری از سر گرفته می‌شود و بسیاری از مرزها هم به حالت عادی برگشته است.

وزیر راه و شهرسازی درباره احتمال افزایش قیمت مسکن ملی پس از تورم اخیر گفت: مسکن ملی هنوز قیمت‌گذاری نشده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اسلامی وزارت راه و شهرسازی وزارت راه وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۰۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!

از کف تا سقف‌شان انباشته از کارتن‌های موز صادراتی است. کارتن‌های موز سمت راست به ردیف کارتن‌های زیره ۳ لایه و کارتن‌های سمت چپ به ردیف کارتن‌های زیره ۵ لایه اختصاص دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، ردیف‌های تنگ هم که به کوهی کارتنی می‌مانند.

کارتن؛ یکی از مصائب مستاجران

عباس، کارگر یکی از همین حجره‌هاست. او هر روز پیش از طلوع آفتاب سراغ دیگر حجره‌ها می‌رود و کارتن‌های موز محکم و قابل استفاده را جمع‌آوری و خریداری می‌کند؛ بعضی‌ها را به تعداد و بعضی دیگر را به کیلوگرم می‌خرد. قبل از خرید هم به توصیه آقا جمشید (صاحب کارش) خوب کارتن‌ها را وارسی می‌کند تا عیب و ایرادی نداشته باشند. از ساعت حدود ۱۰ صبح قبل از آمدن آقاجمشید، کارتن‌ها مرتب و منظم در حجره روی هم ردیف عمودی ردیف شده‌اند. کمی بعد از آن هم سر و کله مشتری‌ها که این روز‌ها اغلب مستاجر هستند، پیدا می‌شود. عباس هوای آن‌ها را دارد. چون خاطره‌های چندان خوبی از روزگار اجاره‌نشینی خود و اهل و عیالش ندارد. یکی از آن خاطرات همین تهیه کارتن‌های مقاوم برای اسباب‌کشی بود که باید بابت‌شان کلی هزینه پرداخت می‌کرد.

کارتن موزی کم از خدمات پکینگ ندارد!

یکی از مشتری با شنیدن قیمت کارتن‌های موز صادراتی از دهان عباس، کمی متعجب می‌شود و دوباره قیمت را می‌پرسد. عباس هم که عادت دارد به دیدن این تعجب کردن‌ها، تکرار می‌کند: «سایز بزرگ ۲۵ هزار تومان و سایز کوچک ۲۰ هزار تومان.» مشتری که هنوز متعجب است باز می‌پرسد: «این قیمت که گفتید برای همین کارتن‌های موزی‌ست دیگر؟» عباس، چای را لاجرعه سر می‌کشد: «بله؛ توی هر کدامشان می‌توانی از ۵ تا ۱۰ کیلوگرم با خیال راحت اسباب جای بدهی و با خودت ببریشان تا آن سر دنیا.» مشتری که پیش از این کارتن‌های موز را از برخی اصناف با قیمت هر کارتن ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان تهیه می‌کرد و با شنیدن هزینه‌های چند ده میلیونی خدمات پکینگ ویژه اسباب‌کشی، دود از سرش برمی‌خاست، بی‌معطلی ۱۰ کارتن موز سایز کوچک از عباس خرید تا همه زندگیش را در آن بسته‌بندی کند.

دیگر خبرها

  • مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی تا دو هفته آینده کلید زده می شود
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی