Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، امیرحسین نجف‌پورثانی، گفت: برای آخرین بار روز سه‌شنبه هفته گذشته با آقای منصوری صحبت تلفنی داشتم و فردای آن روز هم از طربق فضای مجازی در چت پرسیدم که دادگاه رومانی برگزار شد یا نه؟ که در پاسخ گفت؛ هنوز نه. این آخرین تماس و مکاتبه من با موکلم بود.

سرنوشت قاضی پیشین لواسان | فرار از محاکمه در تهران ؛ سقوط از پنجره در رومانی | قاضی منصوری که بود؟

وی در ادامه در خصوص ابهامات مطرح شده در فضای مجازی در خصوص سناریو و غیرواقعی بودن مرگ قاضی منصوری گفت: عکس‌هایی که از شب گذشته پخش شدند، بیشتر با طعنه و طنز کاربران مواجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه داخل کیسه حمل جسد چیزی به غیر از کالبد یک انسان است. بلافاصله پس از انتشار تصاویر در اینترنت سرچ کردم و عکس‌های بیشتری را با دقت بیشتر بررسی کردم. در یکی از عکس‌ها که کیسه نزدیک به آمبولانس است، کاملاً مشخص است که آنچه حمل می‌شود جسد انسان و یا چیزی شبیه به آن است و نمی‌توان بر اساس تصاویر دیگر این ادعا را کرد که در داخل کیسه جسدی وجود ندارد.

نجف‌پورثانی افزود: عکس‌ها شک‌برانگیز شبهه‌ناک هستند؛ با این حال شاید به این دلیل شبهات قوی‌تر شده‌اند که پلیس رومانی عکسی از چهره پس از فوت آقای منصوری را منتشر و اطلاع‌رسانی دقیق نکرد. به هر حال به گفته پلیس رومانی، قرار است نتیجه کالبدشکافی منتشر شود که با اینکار بسیاری از ابهامات مرتفع خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سخنان قاضی دادگاه طبری در خصوص احراز نشدن مرگ قاضی منصوری برای دادگاه، اظهار کرد: قاضی بابایی به درستی گفته‌اند که این موضوع برای دادگاه محرز نشده است؛ چون از حیث قضایی یک نظر قضایی را اعلام کرده است. طبق قانون تا زمانی که مرگ محرز نشود، قاضی پرونده نظر نمی‌دهد و بعد از احراز آن، قرار موقوفی تعقیب صادر می‌شود. بنابراین این صحبت از منظر قانونی و حقوقی است و به معنای تردید در مرگ قاضی منصوری نیست.

وکیل قاضی منصوری ادامه داد: با خانواده آقای منصوری در ارتباط هستم و می‌دانم که از لحظه‌ای که خبر منتشر شد، در شوک و عزادارند و پیگیر این هستند که مقامات قضایی این موضوع را به جد پیگیری کنند و در جریان جزییات این حادثه قرار بگیرند.

وی در پاسخ به این سؤال که قبل از فوت قاضی منصوری، سفارت ایران در رومانی از انجام پرواز فوق‌العاده از بلغارستان به ایران برای انتقال ایرانیان مقیم بلغارستان، صربستان و رومانی به کشور خبر داده بود، چرا استرداد منصوری با این پرواز انجام نشد؟ گفت: چون آقای منصوری توسط پلیس رومانی بازداشت شده بود و استرداد وی منوط به اتخاذ تصمیم مقامات قضایی رومانی بود. پروسه استرداد مجرمین و متهمین در هر کشوری یک پروسه قضایی محسوب می‌شود و نه دیپلماتیک. در صورتیکه مقامات قضایی تصمیم به استرداد بگیرند، این انتقال از طریق رایزنی‌های دیپلماتیک محقق می‌شود. بنابراین امکان انتقال آقای منصوری در آن پرواز فوق‌العاده ممکن نبود.

جزئیات نامه دادستان کل کشور به دادستان رومانی درباره مرگ قاضی منصوری

مرگ قاضی منصوری سناریو و غیرواقعی است؟ | وضعیت خانواده قاضی فراری؛ چرا با پرواز ۲۹ خرداد به ایران برنگشت؟

فیلم |‌ قاضی منصوری؛ از رفاقت با طبری تا مرگ مشکوک در رومانی

منصوری یک مرتضوی کوچک بود | یاد دادگاه کرباسچی و سئوال اژه‌ای می‌افتم | شاهرودی و لاریجانی چطور متوجه نشده بودند؟

کد خبر 524560 برچسب‌ها قاضی منصوری مفاسد اقتصادی مالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قاضی منصوری مفاسد اقتصادی مالی مرگ قاضی منصوری آقای منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • اظهارات عجیب تتلو در دادگاه پایانی ؛ برای مشروبات الکلی جایگزین گیاهی معرفی کردم !
  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در استان کرمانشاه
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • اعترافات تکان‌دهنده؛ ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها / ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت