Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست بر ضرورت انجام برنامه‌ریزی و پیش بینی امکانات برای مهار آتش‌سوزی‌های جنگل‌ها و مراتع در حداقل زمان ممکن و استفاده از ظرفیت دوستداران محیط زیست، تشکل‌های محیط زیستی و جوامع محلی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا کیومرث کلانتری در نخستین نشست بررسی آتش سوزی در جنگلها و مراتع کشور که  با حضور جمعی از مدیران و مسئولان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی، نمایندگان تشکل‌های مردمی در سالن جلسات معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد،با اشاره به اینکه این نشست با هدف پیش بینی و پیشگیری از آتش سوزی در مناطق طبیعی و برای ایجاد همدلی و تبیین برنامه‌های همکاری مشترک بین دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی و دستگاه‌های مربوطه تشکیل شده است، اظهارکرد: بررسی گزارش تهیه شده برای عوامل ایجاد شونده آتش‌سوزی، اعتبارات پیش‌بینی شده و اقدامات اجرایی برای پیشگیری و مقابله با حریق و پیشنهاداتی که  در  این خصوص اعلام شده از دیگر اهداف و موضوعات این نشست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره البرز زارعی و احسان عزیزی که در آتش سوزی‌های اخیر در منطقه حفاظت شده خائیز و دیگر مناطق طبیعی جان خود را فدای پاسداشت و حفاظت از این عرصه‌ها کردند، گفت: آتش‌سوزی در این منطقه که طولانی نیز بود خوشبختانه با همکاری نیروهای مردمی، دولتی و نظامی و انتظامی و دوستداران طبیعت اطفا شد.

کلانتری با اشاره به اینکه امسال وقوع آتش‌سوزی باز هم در عرصه‌های طبیعی محتمل خواهد بود، تصریح کرد: باید برنامه‌ریزی و پیش بینی امکانات و اتخاذ تمهیدات لازم برای مهار آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن و سریع‌ترین زمان انجام دهیم تا بتوان از ظرفیت منابع طبیعی، دوستداران محیط زیست و تشکل‌های محیط زیستی و جوامع محلی در این حوزه استفاده کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در ادامه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی، سازمان‌های مردم نهاد و صاحبنظران به بیان دیدگاههای خود پرداختند و تصمیماتی برای پیشگیری، آموزش، اطلاع‌رسانی و پیش‌بینی امکانات و تجهیزات اطفای حریق اتخاذ شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش سوزی در جنگل ها سازمان محیط زیست ایران دوستدار محیط زیست دوستداران محیط زیست منابع طبیعی محیط زیست آتش سوزی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی