Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بین الملل مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران گفت وگو بین کشورهای منطقه از جمله عربستان را مهم می‌داند و همواره اعتقاد دارد، بحران‌های منطقه پیرامون ما با گفت وگو و راه حل سیاسی بدون مداخلات خارجی پایان می‌پذیرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، لیندال ساکس روز سه‌شنبه در دیدار حسین امیرعبداللهیان مدیرکل امور بین الملل مجلس روابط دو کشور را پویا، طولانی و سازنده خواند و اظهارداشت: استرالیا علاقمند به تداوم روابط از جمله در حوزه تجارت دو جانبه است و سعی دارد علیرغم پیچیدگی‌های موجود توسعه و گسترش روابط را پیش ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر استرالیا در تهران با اشاره به جمعیت قابل توجه دانشجویان و نخبگان علمی ایرانی در استرالیا سهم این گروه را در گسترش و ارتقای علم در دنیا مهم و بالا خواند.

ساکس، به درآمد ۷۰ تا ۸۰ درصدی این کشور از محصولات کشاورزی و صادرات آن از طریق دریا اشاره کرد و افزود: آزادی و امنیت دریانوردی برای کشور ما با اهمیت است و نقش مهم ایران را در حفظ امنیت منطقه بخوبی درک می‌کنیم.

وی با اشاره به حضور نیروهای مستشاری کشورش در عراق و افغانستان برای آموزش نیروهای نظامی این کشورها، عنوان داشت: به عنوان یک کشور برای برقراری صلح و ثبات بین‌المللی تلاش می‌کنیم. استرالیا در امور داخلی سایر کشورها دخالت نمی‌کند اما با طرف‌ها گفتگو کرده و نقش خود را ایفا می‌کند.

سفیر استرالیا در تهران همکاری پارلمانی و از جمله حضور اعضای هیات‌های پارلمانی دو کشور در نشست های بین المجالس جهانی را فرصت خوبی برای تقویت همکاری‌های پارلمانی دانست.

حسین امیرعبداللهیان مدیرکل امور بین الملل مجلس نیز در این ضمن خوشامدگویی به سفیر استرالیا در شروع ماموریتش به تهران، گفت: مناسبات  ایران و استرالیا مثبت و سازنده است اما متناسب با ظرفیت های دو کشور نیست.

وی افزود: انتظار می‌رود روابط در همه سطوح پارلمانی، سیاسی و اقتصادی بیش از پیش تقویت و توسعه یابد.

مدیرکل امور بین الملل مجلس با اشاره به بحران‌های پیچیده منطقه و دامن زدن دولت آمریکا به این بحران‌ها از طریق ایجاد ائتلاف  نظامی، این مداخلات و همراهی استرالیا با این ائتلاف را غیرسازنده خواند و اظهار داشت: مناسبات موجود فیمابین دولت آمریکا و استرالیا را درک می‌کنیم اما همراهی با سیاست‌های غیرمنطقی ترامپ کمکی به ایجاد صلح و امنیت پایدار در منطقه نمی‌کند.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران گفت وگو بین کشورهای منطقه از جمله عربستان را مهم می‌داند و همواره اعتقاد دارد، بحران‌های منطقه پیرامون ما با گفت وگو و راه حل سیاسی بدون مداخلات خارجی پایان می‌پذیرد.

وی در ادامه اقدام شکل گرفته در آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران را تحریک آمیز خواند و آنرا مغایر حقوق و موازین شناخته شده بین‌المللی دانست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امور بین الملل تجارت نخبگان درآمد محصولات کشاورزی ایران عراق افغانستان مجلس سیاسی و اقتصادی دولت دولت آمریکا جمهوری اسلامی ایران کشورهای منطقه عربستان آژانس بین المللی انرژی حقوق امیرعبدالهیان مدیرکل امور بین الملل مجلس گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت

وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهای عربی روز دوشنبه در پایتخت عربستان دیدار کردند تا درباره چگونگی تلاش برای پیشبرد راه حل دو دولتی برای مناقشه اسرائیل و فلسطین گفتگو کنند.

به گزارش یورونیوز، اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ، یکی از برگزارکنندگان این نشست، به خبرنگاران گفت: «اگر ما بخواهیم راه حل دو دولتی را به جلو ببریم، از سوی طرفین درگیر این اتفاق نمی‌افتد. گمان نمی‌کنم که اسرائیل در این مرحله آماده مذاکره باشد و فکر نمی‌کنم که ایالات متحده آماده باشد تا رهبری لازم برای این کار را به عهده بگیرد. بنابراین من فکر می‌کنم رهبری عربی-اروپایی بهترین چیزی است که می‌توانیم به آن امیدوار باشیم.»

این نشست در حاشیه نشست دو روزه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد که موضوع آن عمدتاً به جنگ در نوار غزه اختصاص داشت.

شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در نشست مجمع گفت که گام‌های ملموس و برگشت‌ناپذیر به سوی تشکیل کشور فلسطین، «جزء ضروری» هر توافقی برای آتش‌بس پایدار خواهد بود.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از مخالفان دیرینه تشکیل کشور فلسطین است.

شاهزاده فیصل در آغاز نشست اروپایی و عربی که وزیر امور خارجه ترکیه نیز در آن حضور داشت، گفت: «ادامه رد راه حل دو کشور به طور اجتناب ناپذیری امنیت و ثبات منطقه را تضعیف خواهد کرد.»

اوایل روز دوشنبه، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خبرنگاران گفت که او رهبران عرب را تشویق می‌کند تا پیشنهاد خود را برای راه‌حل دو دولتی ارائه کرده و از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌خواهد که رهبران عرب را برای ارائه آن به بروکسل دعوت کنند.

او گفت: «تنها امید من، اراده قوی من، این است که باور کنم چنانچه اعراب پیشنهادی را روی میز بگذارند، اروپایی‌ها هم قاعدتا باید به فکر غلبه بر اختلافات بین خودشان بیفتند، زیرا بر کسی پوشیده نیست که اروپایی‌ها به شدت دچار اختلاف شده‌اند. من به کشورهای عضو پیشنهاد خواهم کرد که از اعراب دعوت کنند تا به بروکسل بیایند و طرح خود را با ما در میان بگذارند، زیرا ما باید سعی کنیم رویکردهای خود را کنار هم بگذاریم.»

وی همچنین گفت که انتظار دارد چندین کشور اروپایی از جمله اسپانیا، ایرلند، بلژیک، اسلوونی و مالت، ظرف یک ماه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفت استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه که برای آخرین گفتگوها درباره جنگ غزه به ریاض رفته است، به همتایان خود چنین یادآوری کرده: «مسئله به رسمیت شناختن (کشور فلسطینی) برای فرانسه تابو نیست، اما باید در یک راهبرد جهانی برای راه حل سیاسی دو کشور در نظر گرفت که برای هر دو طرف مفید باشد.»

دیگر خبرها

  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • موافقت وزیر اقتصاد عربستان با 5 پیشنهاد ایران
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • کنعانی: ایران برخورد پلیسی با دانشجویان را در دانشگاه‌های آمریکا نمی‌پذیرد
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد