Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت فرهنگی - دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: شهریه ترم تابستانی مجازی برای تمامی متقاضیان شهریه­ پرداز دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با ۴۰ درصد تخفیف دریافت می شود، این تصمیم به درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر کاهش شهریه، پشتیبانی از فعالیت­‌های تحصیلی در فضای مجازی و همچنین گسترش و فرهنگ­ سازی آموزش مجازی با موافقت معاون آموزشی وزارت بهداشت صورت گرفته است

بر اساس این گزارش، با موافقت علی‌اکبرحق‌دوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به پیشنهاد سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، شهریه ترم تابستانی برای تمامی متقاضیان شهریه­ پرداز با ۴۰ درصد تخفیف دریافت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخفیف ۴۰ درصدی ترم تابستانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی این تصمیم به درخواست مکرر دانشجویان مبنی بر کاهش شهریه، پشتیبانی از فعالیت­‌های تحصیلی دانشجویان در فضای مجازی و همچنین گسترش و فرهنگ­ سازی آموزش مجازی انجام پذیرفت.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی به عنوان دانشگاه پیشرو در امر مجازی ­سازی برنامه‌های علوم پزشکی کشور، ضمن رعایت تمامی قوانین مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با بهره ‌مندی از ظرفیت ‌های آموزش مجازی و نیز در راستای پاسخ­گویی جامع به نیازهای دانشجویان اقدام به ارائه برنامه ترم تابستانی ۹۹ کرده است.

با توجه به موفقیت این دانشگاه در طراحی و اجرای ترم تابستانی الکترونیکی در سال گذشته و با توجه به درخواست­‌های مکرر تعداد زیادی از دانشجویان علوم پزشکی کشور و انجام مکاتبات متعدد با این دانشگاه مبنی بر برگزاری این برنامه برای دروس نظری کلیه مقاطع رشته ‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی به صورت آموزش مجازی تصمیم به اجرای دوباره این برنامه در تابستان ۱۳۹۹ گرفته شده است.

در این راستا ۱۴ گروه آموزشی مجازی جهت ارائه ۵۲ عنوان درسی  برای رشته­‌های مختلف علوم پزشکی تشکیل شده است و دانشجویان دانشگاه­‌های علوم پزشکی سراسر کشور می‌توانند نسبت به انتخاب و گذراندن دروس مجازی اقدام نمایند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی فضای مجازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری امتحانات پایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ؛ مجازی یا حضوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی فضای مجازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی فضای مجازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی درمان و آموزش پزشکی علوم پزشکی وزارت بهداشت ترم تابستانی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی