Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ مصطفی داننده- بازیکنان تیم فوتسال زنان ایران به فدراسیون اعتراض کرده‌اند که چرا پاداش قهرمانی ما را نمی‌دهید؟ نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال هم نه گذاشت، نه برداشت و گفت: « بازیکنان به علت نگرفتن پاداش ۲۲ میلیون تومانی اعتراض دارند! چرا نمی‌گویند بعد از قهرمانی که با مدیریت و حمایت فدراسیون و با برنامه ریزی سطح بالا به دست آمده ارزش‌های اجتماعی زیادی را به دست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

خانم صوفی زاده ادامه دادند که:« هر کدام از این فوتسالیست‌ها مبالغ زیادی از تبلیغات محیطی بدست آ‌وردند و هیچ یک از آن‌ها محتاج پاداش اندک فدراسیون نیستند. این نوع رفتار ملی پوشان در شرایطی است که آن‌ها پیش از اجرای برنامه‌های هدفمند فدراسیون پیش بینی نمی‌کردند که در آسیا پنجم و یا ششم هم شوند.»

 واقعا با این استدلال‌های خانم معاون، خنده آمد خلق را! کاش خانم صوفی‌زاده هم به جای گرفتن حقوق از فدراسیون فوتبال، از ارزش‌های اجتماعی که بعد ار سیدن به پست معاونت، استفاده می‌کردند. بالاخره حالا که معاون شده‌اند مردم و اهالی فوتبال او را می‌شناسند.

نه تنها او بلکه تمام مدیران ورزش، سیاست، فرهنگ و ... می‌توانند از ارزش‌های معنوی پست خود به جای پاداش و حقوق استفاده کنند. ببینیم که با ارزش‌های اجتماعی می‌توانند اجاره یک ماه خانه خود را بدهند یا نه؟

نکته بعدی این است که آیا اهالی فدارسیون جرات دارند در مورد پاداش فوتبالیست‌های مرد هم اینگونه حرف بزنند؟ مثلا می‌توانند به اشکان دژاگه و سردار آزمون بگویند، پاداش شما همان ارزش اجتماعی است. مثلا آزمون جان  جان تو چگونه شده‌ای سرداری که بسیاری از تیم‌های اروپایی دنبال‌اش هستند؟ به خاطر ما. پس خبری از پاداش و این حرف‌ها نیست.

تازه فوتبالیست‌های مرد قهرمان هم نشده‌اند و برای یک برد ساده در مقابل یک تیم درجه چندم پاداش می‌گیرند چون کسی جرات ندارد به آنها بگوید بالای چشم‌شان ابروست.

چرا اهالی فدارسیون در مورد ویلموتس یا کی‌روش این حرف‌ها را نزدند. چرا به کی‌روش نگفتند که با ایران دوباره نام خود را احیا کرد. چرا تا ویلموتس لب به اعتراض گشود، 2 میلیون دلار ناقابل را از یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شستا گرفتند و در ترکیه به دست این سرمربی بلژیکی رساندند.

به نظر می‌رسد اهالی فدارسیون برای همه مادر هستند و برای بانوان فوتبالیست و فوتسالیست، زن‌بابا.

در جامعه امروز ما برای برخی 5 میلیون یک عالمه پول است و برای برخی پول تو جیبی کوچک‌ترین بچه خانواده .حالا  22 میلیون برای بازیکنان زن فوتسال، به اندازه 220 میلیون ارزش دارد. مگر آنها چقدر از فوتسال درآمد دارند؟ مگر باشگاه‌های‌شان چقدر به آنها حقوق می‌دهند؟

_____________________

بیشتر بخوانید؛

*تعلل دو ساله در پرداخت پاداش ۲۰ میلیونی/ عضو تیم ملی فوتسال بانوان: نان‌آور خانواده هستیم *دختران فوتسال ایران قهرمان تورنمنت کافا شدند لینک کوتاه: asriran.com/003550

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صوفی زاده فوتسال زنان ارزش های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است

به گزارش خبرآنلاین «رانیا» همسر «عبدالله دوم» پادشاه اردن در مصاحبه‌ای که با شبکه خبری ‏«سی‌بی‌اس» داشت، اظهار کرد: «ناکامی جهان در متوقف کردن فجایع و جنایات اسرائیل در غزه، سابقه بسیار خطرناکی را برای مابقی جهان ایجاد می‌کند و زمان آن رسیده که جامعه جهانی از جمله آمریکا از نفوذ سیاسی خود استفاده کرده و اسرائیل را به متوقف کردن جنگ و موافقت با انتقال کمک‌ها مجبور سازد.»

به نقل از ایسنا ملکه رانیا گفت: «فلسطینی‌ها و سایرین در خاورمیانه، ایالات متحده را به‌عنوان یک عامل توانمندساز و تسهیل‌گر اسرائیل در جنگ با حماس می‌دانند. مردم، ایالات متحده را به‌عنوان یک طرف در این جنگ می‌بینند. چون مقامات اسرائیلی می‌گویند که بدون حمایت آمریکا نمی‌توانستند این جنگ را به راه بیندازند. آمریکا ممکن است نزدیک‌ترین متحد اسرائیل باشد، اما یک دوست خوب، دوست را مسوول می‌داند. اقدامات اسرائیل نه تنها خیانت به مردم غزه بلکه در واقع خیانت به تضمین‌ها برای حفظ جان همگی ماست.»

رانیا گفت جهان در حال دریافت «پیام‌های متناقضی» از سوی ایالات متحده است که به گفته او، هم نسبت به مرگ غیرنظامیان در غزه ابراز نگرانی کرده و هم سلاح‌های تهاجمی را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است که علیه فلسطینی‌ها استفاده می‌شود. او از جامعه بین‌المللی خواست تا از اهرم‌های فشاری برای وادار کردن تل‌آویو برای اجازه دادن برای ورود کمک‌ها به غزه و پایان دادن به جنگ استفاده کند و گفت ایالات متحده می‌تواند این کار را با گفتن اینکه به ارائه سلاح‌های تهاجمی به صهیونیست‌ها ادامه نخواهد داد، انجام دهد.

به گفته او، غزه‌ای که ۷ ماه پیش وجود داشت، دیگر «قابل شناسایی» نیست. رانیا گفت: «این جنگ کاملا ویرانگر بوده و بر خلاف آنچه اسرائیل می‌گوید، دفاعی نیست.»

او همچنین با اشاره به اعتراضات دانشجویی در سراسر جهان علیه جنگ غزه و به‌ویژه در آمریکا که برخی به آن برچسب «یهودستیزی» می‌زنند تا آن را از مسیرش منحرف کنند، گفت: «احساسات در حال افزایش است و من فکر می‌کنم مردم از آنچه این دانشجویان به آن اعتراض دارند، غافل شده‌اند. از نظر آنها، مسئله غزه و درگیری فلسطین بیشتر به عدالت اجتماعی مربوط می‌شود. آنها از حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و اصولی که زیربنای حقوق بین‌الملل هستند، دفاع می‌کنند. آنها برای آینده‌ای که قرار است به ارث ببرند، مبارزه می‌کنند.»

همسر پادشاه اردن افزود: «این احساس وجود دارد که قوانین انسانی به صورت گزینشی اجرا می‌شوند، بی‌عدالتی وجود دارد و زندگی ما بی‌ارزش است، این مساله‌ای است که باور دارم قطعا باعث از دست رفتن بخش بزرگی از اعتبار آمریکا شده و نیز باعث می‌شود ما در مورد رویکردمان درباره ساختار جهانی بازنگری کنیم.»

او در ادامه گفت: «زمانی که هم‌پیمانان اسرائیل نتوانستند آن را متوجه مسوولیتش در کارهایش کنند، فرهنگ فرار از مجازات ایجاد شد و این شرایط ده‌ها سال است که وجود دارد و اسرائیل احساس می‌کند که از هر قانون و استاندارد بین‌المللی مستثنا است؛ شما یا بخشی از جامعه جهانی هستید و به قوانین و اصول پایبندید، یا اینکه یک طرف طرد شده هستید.»

رانیا در ادامه تاکید کرد: «غزه در حال حاضر نمونه‌ای کوچک از هرج و مرج جدید جهانی و نشانه فروپاشی استانداردهای بین‌المللی و بازگشت این اصل است که "بقا برای قوی‌ترین است" و فکر می‌کنم این نه تنها برای منطقه ما بلکه برای کل جهان بسیار خطرناک است.»

همسر پادشاه اردن درباره شرایط انسانی موجود در غزه هم گفت: «شهرها کاملا به زمین‌هایی بایر تبدیل شدند، کودکانی شاد که در مرحله رشد بودند، به پوست و استخوان تبدیل شدند، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در منطقه‌ای محاصره شده زندگی می‌کنند.»

او ضمن درخواست از جامعه جهانی برای ممانعت از یورش گسترده رژیم صهیونیستی به رفح، این عملیات را «پایان کار ساکنان غزه» توصیف کرد که «از ابتدای جنگ به صورت برنامه‌ریزی شده به جنوب نوار غزه سوق داده می‌شوند.»

رانیا در پایان این گفت‌وگو، جنگ علیه غزه را «یکی از بزرگ‌ترین لشکرکشی‌های تاریخ معاصر» دانست «چرا که بسیاری از مردم را از خانه‌هایشان دور کرده و باعث شده که آنها احساس کنند عدالتی در جهان وجود ندارد، اما این جنگ نه اسرائیل و نه جهان را به مکانی امن‌تر تبدیل نمی‌کند.»

این مصاحبه در حالی انجام شد که رئیس‌جمهور آمریکا قرار است طی روزهای آینده با عبدالله دوم، پادشاه اردن دیدار کند. دولت بایدن همچنین با ضرب‌الاجلی مواجه است تا در روزهای آتی به کنگره اعلام کند که آیا رژیم صهیونیستی از سلاح‌های آمریکایی مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده می‌کند یا خیر.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903387

دیگر خبرها

  • بلینگام: رئال مادرید تمام زندگی من است؛ کاش خاطرات بارسلونا را دوباره زنده کنم
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست