Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاری کارشناس مسائل سیاسی گفت: غرب و خصوصا رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزار آژانس فشار را بر جمهوری اسلامی بیشتر کرده و اغراض سیاسی خود را دنبال می کنند. لذا به نظر می رسد باید سریعا در همکاری ها با آژانس بین المللی انرژی اتمی تجدید نظر صورت گرفته و از اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی انصراف داده و از ان پی تی خارج شد تا غرب هزینه های ناشی از اقداماتش را بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد یاری کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با دیار آفتاب در خصوص قطعنامه صادر شده از سوی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفت: با امضای این قطعنامه و تصویب آن در شورای حکام، یک قدم به ادامه محدودیت خرید و فروش سلاح که در آبان ماه سال جاری برداشته می شد، نزدیک تر شدیم. چرا که در صورت تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل این اتفاق خواهد افتاد و کشور به شرایط زمستان سال ۹۱ باز می گردد و در واقع به عقب برمی‌گردیم.

وی افزود: البته با این تفاوت که رآکتور هسته ای را نابود کردیم، ۱۱تن اورانیوم را از کشور خارج کردیم، ممنوعیت های بسیاری را پذیرفتیم، فروش نفت هم بسیار کمتر شده و شرایط اسف‌بار اقتصادی را تجربه می کنیم.

یاری با بیان اینکه شرایط کشور حاصل حل مسائل کشور با عرف و حقوق بین الملل و بده بستان است، تصریح کرد: دیپلمات های دولت با نگاه اشتباه خود تصور می کردند می توان با روش های مرسوم سیاسی مشکلات را با دشمنان حل و فصل کرد؛ این در حالی است که علت دشمنی های غرب، ماهیت انقلاب اسلامی است.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به عدم استقلال رای نهاد های بین المللی، گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی یکی از همین نهادهایی است که کاملا متاثر از فشار قدرت ها است و تبدیل به ابزاری برای پیشبرد اهداف آنان شده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه دیپلمات های دولت تدبیر و امید گوش به بیانات مقام معظم رهبری هم ندادند، افزود: رهبر معظم انقلاب بار ها در سخنان خود از عدم اعتماد به غرب سخن گفتند و در یکی از سخنرانی هایشان فرمودند به اروپا هم نباید اعتماد کرد ولی مذاکره کنندگان ایرانی چندین سال کشور را معطل وعده های دروغین آمریکا و اروپا کردند و همکاری فراتر از عرف با آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام دادند.

یاری با اشاره به بازدید های بی سابقه بازرسین آژانس از مراکز هسته ای کشور، گفت: با اینکه تعداد این بازرسی ها در طول تاریخ بیشتر از کشورهای دیگر است، امروز شاهد صدور قطعنامه ای علیه کشورمان هستیم مبنی بر اینکه نیاز است تا از دو سایت غیر هسته ای که به زعم غرب احتمال وجود مواد هسته ای در آن است، بازدید شود. لذا تجربه چندین سال همکاری ما با آژانس نشان می دهد که این همکاری کاملا یک سویه بوده و که نه تنها نتیجه ای برای ایران در بر نداشته بلکه کارکرد معکوسی نیز داشته است که نهایتا منجر به گرفتار شدن در دام های جدید غرب می شود.

وی ادامه داد: غرب و خصوصا رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزار آژانس فشار را بر جمهوری اسلامی بیشتر کرده و اغراض سیاسی خود را دنبال می کنند. لذا به نظر می رسد باید سریعا در همکاری ها با آژانس بین المللی انرژی اتمی تجدید نظر صورت گرفته و از اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی انصراف داده و از ان پی تی خارج شد تا غرب هزینه های ناشی از اقداماتش را بپردازد.

یاری با بیان اینکه باید غرب متوجه این نکته شود که اقداماتش بدون پاسخ نمی ماند، گفت: متاسفانه حتی غربی ها نیز متوجه این موضوع شده اند که برجام برای دولت به عنوان تنها دستاورد سیاسی مطرح است؛ به همین علت فشار ها را بیشتر کرده تا دولت را برای حفظ برجام به امتیاز دهی بیشتر مجبور کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ایران در حال از دست دادن زمان است، گفت: ۷ سال تمام ظرفیت های کشور معطل وعده طرف های غربی ماند و نتیجه آن تورم باور نکردنی در کشور شده است.

یاری تاکید کرد: سوالی جدی از دولتمردان داریم و آن این است که غرب باید چه بکند که دولت متوجه بشود آن ها قابل اعتماد نیستند. خوش خیالی دولت تدبیر باعث شده که منافع ۸۴میلیون نفر ایرانی آسیب جدی ببیند.

وی افزود: جالب اینجاست که دولتمردان هنوز هم برجام را فتح الفتوح می دانند و حاضر به پذیرش مضرات آن نیستند. امروز شاهدیم برجامی که آقایان آن را حل المسائل کشور می دانستند، نتیجه عکس داده است.

یاری خاطرنشان کرد: بنابراین برجام تنها به عنوان دستاوردی سیاسی برای دولت مطرح است و این قابل قبول نیست که منافع ملی، قربانی منافع شخصی و سیاسی دولت شود.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی اتمی کارشناس مسائل سیاسی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، «محمد اسلامی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) هیأت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: در هفته آینده اولین کنفرانس علوم و فنون هسته ای برگزار می شود و حدود ۴۷۷ مقاله ارائه شده، ۱۸۰ ارائه خواهیم داشت که توسط شرکت کنندگان غیرایرانی ارائه خواهند کرد.

وی افزود: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان مهمان ویژه حضور خواهد داشت و سخنرانی خواهد کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره حل مسائل پادمانی با آژانس، اظهار کرد: همواره در حال تعامل و گفت و گو درباره مسائل پادمانی هستیم، لذا تاکنون دو مکان باقی مانده و ۲ مکان حل و فصل شده که دو مکان در حال گفت و گو است.

اسلامی ادامه داد: بیانیه اسفند ۱۴۰۱ از نظر ما پابرجا است و براساس آن تعامل داریم، اما این بیانیه توسط جریان مخربی که در غرب علیه ایران اقدام می کند زیر سوال رفته است. البته ما بر این بیانیه تاکید داریم و گروسی هم این را اعلام کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی اذعان کرد: آقای گروسی در ایران دیدارهایی خواهد داشت و من هم با وی دیدار دارم و مطمئن هستم که ابهامات برطرف می شود و در چارچوب پادمان و ان پی تی روابط خود را با آژانس تقویت کنیم.

وی درباره همکاری با آژانس در خصوص بازرسان آژانس، تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم و ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آنها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایندهای همکاری با آژانس این موضوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به آن اذعان دارند.

وی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران، بیان کرد: اینها موضع گیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی در حال القای این است که برنامه ایران صلح آمیز نیست. گروسی گفته نشانه ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • اسلامی: گروسی به ایران می‌آید
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • تائید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سفر گروسی به تهران
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر گروسی به ایران را تایید کرد