Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:48:29 GMT

حضور بسیج همواره به رفع مشکلات کرده است

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۸۷۲۰

حضور بسیج همواره به رفع مشکلات کرده است

به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، شاپور محمد زاده در اولین جلسه هم‌اندیشی فرماندهان ۲۰ پایگاه تابعه مرکز بسیج حوزه ستادی اظهار داشت: باید از فرصت‌ها برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیج استفاده کنیم برای مثال در حوزه سوادآموزی موفق به امضای تفاهم‌نامه‌هایی با مرکز بسیج سازندگی شدیم تا از ظرفیت بسیج سازندگی در حوزه سوادآموزی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امکان باید در سایر حوزه‌ها و معاونت‌ها و در سطح ستاد تا مدرسه به وجود آید.
محمدزاده عملیاتی کردن بیانیه گام دوم رهبری با تأکید بر استفاده از سرمایه‌های جوان در انجام کارها را یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا توسط روسای بسیج بیان کرد و گفت: لازم است مدیران در حوزه مدیریت خود، بودجه‌ای جداگانه را برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی و ورزشی ایجاد کنند و با ایجاد انگیزه برای نیروهای بسیجی از مشارکت ۱۰۰ درصدی آن‌ها بهره لازم را ببرند.
رییس سازمان نهضت سواد آموزی و فرمانده مرکز بسیج فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش گفت: در هفته دفاع مقدس و در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قصد داریم از یک‌میلیون نفر از پیشکسوتان فرهنگی بسیجی از ستاد تا مدرسه تشکر کنیم.


 توانمندسازی و ایجاد انگیزه حضور در فعالیت‌ها سبب انسجام درونی می‌شود.
علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی و فرمانده پایگاه بسیج فرهنگیان شهید شهسواری با تأکید بر انسجام درونی فرهنگیان اظهار کرد: برای برقراری انسجام درونی باید دو برنامه را دستور کار قرار دهیم. اول اینکه در بین همکاران برای حضور در فعالیت‌های بسیج ایجاد انگیزه کنیم و دوم اینکه با اجرای برنامه مدون و زنجیروار به توانمندسازی همکاران بسیجی کمک کنیم و بر اساس برنامه بینش همکاران بسیجی را بالا ببریم.
کاظمی ادامه داد: حضور در فضای مجازی برای بسیج فرهنگیان یک ضرورت است و برای تحقق این امر می‌توانیم از ظرفیت شبکه شاد برای انسجام درونی بسیج استفاده کرد.


اعتماد عمومی به مدیریت؛ نیاز امروز جامعه است.
غلامرضا کریمی رییس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور و فرمانده پایگاه بسیج فرهنگیان شهدای هسته ای اظهار داشت: بسیج در گروه محدودی از جامعه تعریف نمی‌شود و همین نبودن محدودیت می‌تواند آن را کارآمد کند.
وی نیاز جامعه امروز ما را اعتماد عمومی به مدیریت کشور دانست و گفت: بسیج با رویکردی متفاوت و با گفتگوهای مؤثر با گروه‌های مختلف دانش‌آموزی و معلمان در کنار وزارت آموزش‌وپرورش می‌تواند نقش مهمی در رفع این مشکل و نهادینه کردن اعتقادات و اصول اساسی دینی و فرهنگی داشته باشد.

 آموزش‌وپرورش در انجام وظایف به کمک سایر دستگاه‌ها نیاز دارد
مجتبی زینی وند، رییس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و فرمانده پایگاه بسیج فرهنگیان شهید مصطفی بناء  اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، هر هزینه در آموزش‌وپرورش، سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. بنابراین اگر نتوانیم در کشور گفتمان ملی نسبت به آموزش‌وپرورش ایجاد کنیم، نباید انتظار کشوری سربلند را در آینده داشته باشیم.
وی ادامه داد: در تمام دنیا مسئولیت تعلیم و تربیت بر عهده آموزش‌وپرورش است، ولی این دستگاه نمی‌تواند به‌تنهایی و بدون کمک سایر دستگاه‌ها بر این مهم دست پیدا کند.

برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش سازمان بسیج مستضعفان وزارت آموزش و پرورش سازمان بسیج مستضعفان بسیج فرهنگیان وزارت آموزش انسجام درونی آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال

به گزارش سرویس شهروندخبرنگار خبرگزاری صداوسیما ،تعداد زیادی از فرهنگیان هر سال به علت‌های مختلف مانند تغییر محل زندگی، ازدواج، انتقال اجباری پدر یا همسر به دنبال گرفتن انتقالی موقت یا دائم از محل کار خودشون هستند.

 برخی از فرهنگیان خصوصا بانوان فرهنگی درباره نقل و انتقالات با مشکلاتی مواجه هستند و خواستار رسیدگی مسئولان شدند .

شهروند خبرنگار ما می‌گوید بعد از ۱۵ سال خدمت در پاکدشت خواستار انتقال به محل زندگی خود در تهران است ولی تاکنون با درخواستش موافقت نشده است.

بنا بر اعلام  آموزش و پرورش، مشمولان انتقال فرهنگیان باید دارای شرایطی که آموزش و پرورش و ستاد اجرایی آن تصویب کرده است باشند .

متن پیام شهروندخبرنگار ما:

فرهنگیان زیادی برای تدریس به شهرستان‌های اطراف تهران از جمله پاکدشت می‌روند و هرساله درخواست جابجایی به شهر تهران دارند و در سامانه نقل و انتقال ثبت نام می‌کنند اما با انتقالی آنها به خاطر کمبود نیرو در مبدا موافقت نمی‌شود در حالی که در شهر تهران کمبود معلم داریم و متاسفانه این کمبود نیرو با جذب نیروهای از استان‌های مختلف تامین می‌شود در حالی که می‌توانند نیروها را ساماندهی کنند.
من معلم مقطع ابتدایی هستم و ۱۵ سال است که  از تهران پاکدشت می‌روم، لطفا ابن موضوع را پیگیری کنید. 

 

 

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان های انقلابی است
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش