Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد امام جمعه یزد با اشاره به ضرورت تقویت آموزش در حوزه‌های مختلف گفت: تدین، تفکر و تعقل باید در سبک آموزش ایرانی اسلامی تقویت شود.

 آیت الله «محمدرضا ناصری یزدی» در جریان دیدار با فرماندهان پادگان مرحوم آیت الله خاتمی(ره) با اشاره به این‌که مهمترین مسئله در زندگی انسان بحث تربیت است، اظهار کرد: در هر بخشی که با کودکان، نوجوانان و جوانان مرتبط هستیم باید به موضوع تربیت توجه ویژه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که در نظام اسلامی، تربیت، رشد فکری و رشد عقلانی در جامعه اسلامی سه پایه بسیار مهم است، افزود: دشمن به خوبی این موضوع را فهمیده و تمام تهاجم خود را علیه همین محورها قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: هم دین، عقیده و اعتقاد، هم فکر و اندیشه و هم قدرت عقلانیت ما بر اساس این سه محور اساسی شکل می گیرد و انسان باید به وسیله همین سه اصل پیشرفت کند و در صورتی که دشمن بتواند به آن ضربه وارد کند، قطعا ضربه می خوریم.

ناصری یزدی با تاکید بر این‌که این سه اصل را می توان به تفکر، تدین و تعقل تعریف کرد گفت: در قرآن کریم هم به این موضوع به صورت ویژه تاکید شده و به بندگانی که تفکر و تعقل را در امور زندگی خود دارند بشارت داده است.

امام جمعه یزد افزود: استماع که در قرآن کریم به آن اشاره کرده به معنای دقت کردن، فکر کردن و اندیشه کردن و بعد نظر دادن است و یتبعون احسن هم به معنای انتخاب بهتر و تبعیت از آن است که به آن تعقل می‌گویند و انسان به این طریق می تواند راه درست را انتخاب کرده و مشکل را برطرف کند.

وی با بیان این‌که دشمن نسبت به این سه موضوع آگاهی کاملی دارد افزود: انگلیسی ها از 100 سال قبل با ایجاد تغییر اساسی در سبک آموزشی ایران، هر سه موضوع تدین، تفکر و تعقل را از دانش آموزان ما گرفتند و سطحی نگری در آموزش را به جای آن گذاشتند.

ناصری یزدی با انتقاد از بی توجهی به تربیت دینی در برخی مدارس خاطرنشان کرد: الان در برخی عرصه های آموزش و پرورش به این مسائل توجه شده و اقداماتی صورت گرفته که باید حتما تقویت شود.

امام جمعه یزد گفت: در صورتی که بخواهیم اقتصاد مقاومتی در جامعه محقق شود باید ابتدا تدین داشته باشیم تا با تعهد کار خود را انجام دهیم و پس از آن تفکر و تعقل داشته باشیم تا بتوانیم به وسیله آن بهترین راه را انتخاب کرده و با نوآوری زمینه رفع مشکلات و پیشرفت کشور را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مسائلی که باید مدیران به کودکان، نوجوانان و جوانان انتقال دهند، بحث خودباوری است، در صورتی که ما خودباوری را در بین فرزندانمان تقویت کنیم قطعا همه مشکلات برطرف می شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه یزد،نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: هنوز آموزش ما به سبک درست نرسیده و باید تحولی گسترده در آن به وجود آید و این سه اصل اساسی را در تمام برنامه های خود بگنجاند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی يزد امام جمعه یزد امام جمعه یزد تفکر و تعقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد

ایسنا/همدان امام جمعه همدان گفت: پیشرفت کشور در گرو علم است اما باید مبانی علم هم در آموزش مورد توجه قرار گیرد به طوری‌ که در حال حاضر نسل جوان تا ۳۰ سالگی باید به دنبال تحصیلات تکمیلی باشد که فرصت جوانی از دست می‌رود و طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد بنابراین باید در نظام تعلیمی به طولانی بودن دوره تحصیل توجه شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های نمازجمعه شهر همدان، مطرح کرد: امروز شاهد مشکلاتی در جامعه از بزهکاری‌ها تا انحرافات اخلاقی گرفته تا مشکلاتی که در خانواده‌ها وجود دارد، هستیم راه‌حل اساسی مشکلات اجتماعی کجاست؟ نسل جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را آموزش ببیند؟ یکی از معضلاتی که امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، اشتغال است.

شعبانی‌موثقی با بیان اینکه نسل جوان باید به عنوان یک تولیدکننده ثروت مطرح باشد، خاطرنشان کرد: جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را به دست آورد؟ کجا ایستادن در مقابل بزهکاری‌ها را آموزش ببیند؟ اخلاق اجتماعی، قانون‌گرایی، آشنایی با نظام ارزشی و هنجاری و زیست عفیفانه را کجا آموزش ببیند؟ این موارد جزء مسائل اصلی زیست و حیات بشری است که علاوه بر آموزش، باید تبدیل به رفتار اجتماعی شود.

وی با طرح این سوال که کدام نهاد می‌تواند این مشکلات را به صورت اساسی حل کند؟ پاسخ داد: اصلی‌ترین نهادی که باید در این مسیر حرکت کند، نظام تعلیم و تربیت کشور است به طوری‌که تعلیم و تربیت شاید اساسی‌ترین و حساس‌ترین بخش از وظایف و جریانات انقلابی است که در مواردی به آن کم‌توجهی شده در حالی‌که باید بعد از انقلاب اسلامی در مسأله آموزش و پرورش تلاش‌های فراوانی انجام می‌دادیم چراکه کار نهاد تعلیمی و آموزشی، تربیت انسان است و تنها برای دانش‌آموزان عرصه علم نیست بلکه تعلیم و تربیت حائز اهمیت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه باید در آموزش‌های آموزش و پرورش مبانی اصیل نظیر معرفت‌شناسی، انسان‌شناسی و هستی‌شناسی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در چند ماه اخیر دشمن در میدان نظامی شکست خورده و هر زمان دشمن در میدانی شکست می‌خورد و موفقیتی نصیب جمهوری اسلامی ایران می‌شود، دشمن به دنبال برنامه‌ریزی است، در حال حاضر نیز به دنبال جنگ رسانه‌ای و با شایعه‌پراکنی تلاش می‌کند تنش ایجاد کند، دشمن در زمینه رسانه وحدت دارد به طوری‌که ما باید نسبت به جریان‌های رسانه‌ای دشمن مراقب باشیم.

وی اظهار کرد: در حالی اعتراض دانشجویان آمریکایی و اروپایی و حمایت از مردم فلسطین و برخورد خشن کشورهای اروپایی با معترضان را شاهد هستیم که منورالفکران سال‌ها غرب را مهد آزادی‌بیان روشنفکری می‌دانستند و این آزادی را بر سر ملت‌های خود می‌کوبیدند اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا می‌دانست این شعار تو خالی و بازی غربی‌هاست و حقوق بشر وقتی خوب است که پای بشر غربی به میان باشد.

شعبانی‌موثقی یادآور شد: حقوق بشر غربی و آزادی بیان آن‌ها را نمی‌شود باور کرد، امروز حقانیت ما را در بلاد کفر دیده می‌شود به طوری‌که حرف‌های دیروز جمهوری اسلامی،  امروز در بلاد کفر بیان می‌شود و بخواهند یا نخواهند کشور ما یک تنه در مقابل ظلم ایستاد و حرف جدید مطرح کرد و امروز این حرف‌ها و مواضع فراگیر شده که این موفقیت جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: شأن امامت‌جمعه مطالبه‌گری است و هدف از این‌کار هم تقویت بنای ائمه‌جمعه بر تضعیف مسئولان نیست بلکه بنا بر تقویت، حمایت و طرح مشکلات مردم در تریبون نمازجمعه است و در بسیاری از موارد تلاش می‌کنند در جلسات خصوصی مشکلات مردم را منعکس کنند و انتظار این است که مسئولان در مقابل مطالبات ائمه‌جمعه برخورد شایسته شود.

امام جمعه همدان در پایان بیان کرد: اگر امروز مکتب شیعه کلام، فلسفه و فقه باقیست، مدیون امام صادق(ع) است، آنچه در رساله‌های عملیه وجود دارد که مراجع سعی می‌کنند احکام را از آن استخراج کنند، قالب اطلاعات آن از امام صادق(ع) است و حرف آخر ایشان در روز شهادتشان توجه به نماز و اول وقت خواندن آن است.

به گزارش ایسنا، در پایان نمازجمعه این هفته، راهپیمایی جمعه‌های خشم در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی از محل برپایی نمازجمعه تا چهارراه شریعتی همدان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است