Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به سالروز میلاد حضرت معصومه (س) گفت: دین اسلام به جایگاه زنان و دختران هویت بخشیده است و هویت بخشی به جایگاه زنان و دختران در کشور با بهره‌گیری از آموز‌های دینی محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باید در بزرگداشت این دهه از شعارزدگی جلوگیری کرد و به جایگاه و شخصیت دختران بها داده شود.

نکونام با اشاره به تلاش دشمنان نظام اسلام برای تهی کردن و کمرنگ کردن جایگاه زنان و دختران در جامعه و نظام اسلامی اضافه کرد: دشمن با برنامه ریزی حساب شده و منسجم به دنبال هویت ستیزی در جامعه زنان هستند، تا بتوانند استقلال کشور را زیر سوال ببرند.

بیشتر بخوانید: نقش پررنگ مساجد در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی

او ادامه داد: دشمنان نظام اسلامی از حجاب زنان واهمه دارند و با حجاب در جامعه اسلامی مبارزه می‌کنند که این امر یکی از اهداف دشمن در جنگ نرم است که با عفاف و حجاب زنان مبارزه کند تا جامعه اسلامی هویت دینی خود را از دست دهد.

نکونام به برخی بداخلاقی‌ها و بی‌حجابی‌ها در جامعه اشاره کرد و گفت: درصدی از دختران در کشور بر اثر تلاش‌های دشمن احساس می‌کنند در جامعه تکریم نمی‌شوند، که باید با بزرگداشت این دهه، به این گروه و همچنین دشمنان نظام نشان داد که زنان و دختران در نظام اسلامی ایران دارای جایگاه و ارزش ویژه هستند.

او افزود: این گروه معتقدند که اسلام برای زن و جایگاه زن و دختران ارزش قائل نشده و باید برای دختران یک جایگاه واقعی تزریق کرد.

نکونام اضافه کرد: حضرت زهرا (س) و حضرت معصومه (س) برای زنان و دختران زمینه‌ساز هویت بخشی و هویت‌سازی برای جامعه هستند و زنان و دختران در نظام اسلامی با الگو قرار دادن این دو بانو عفت و حجاب را به عنوان اصل قطعی و جریان کامل و همگانی در زندگانی خود قرار می‌دهند.

او ادامه داد: در این فرصت باید از تمام ظرفیت‌های موجود به خصوص فضای مجازی برای تبیین و جایگاه حضرت معصومه (س) استفاده کرد.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهه کرامت دین اسلام جایگاه زنان و دختران جنگ نرم جایگاه زنان و دختران زنان و دختران نظام اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: اگر به نظام جمهوری به دید تشکیلاتی نگاه کنیم، در مقایسه با همه نظام‌های جهان می‌بینیم که سایر کشورها بر اساس پادشاهی یا رأی مستقیم مردم یا مجلس و یا به‌صورت دیکتاتوری اداره می‌شود، اما حکمرانی در جمهوری اسلامی متفاوت است و مقامات با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: گفتمان جدیدی را تحت عنوان «مردم سالاری دینی» در دنیا اختراع کردیم و همین کلمه دینی چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد؛ در دکترین جمهوری اسلامی عبارت مردم سالاری دینی یعنی همه امور در کشور از صفر تا صد در اختیار مردم است و مردم با معیارهای دینی خود ساختار سازی می‌کنند، بنابراین در چنین ساختاری دولت، مجلس، شوراها قاعده دارند با این حال اگر مردم سالاری به صورت دینی شکل گرفت کارآمدی بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند؛ شوراها در ریزترین واحد کشور تا بزرگترین سطح تشکیلات حاکمیت به صورت مویرگی و قاعده‌مند وجود دارند تا جایی که در اقشار و صنوف هم شورا وجود دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه شوراها این است که بدون تعارف آنچه در بطن جامعه می‌گذرد را به حکمرانان ارائه کرده و مطالبه گری کنند و در ادامه آنچه را که توسط حاکمیت انجام می‌شود را به مردم منتقل کنند، کارآمدی نظام را نشان دهند و سبد اقدامات نظام را سنگین کنند، اما در زمینه نشان دادن کارآمدی نظام ضعف‌هایی وجود دارد.

وی تاکید کرد: حلقه میانی باید مطالبات مردم را پیگیری کند، اما همین حلقه امور انجام شده را در سبد انقلاب به مردم منعکس نمی‌کند و جفا به جمهوری اسلامی می‌شود.

جان‌نثاری با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی در حوزه راهسازی، بهداشت و درمان و عمرانی گفت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، مراقب باشیم آن را با دست خود سوراخ نکنیم؛ ما باید از خدمات نظام در بین مردم دفاع کنیم، چرا که جریان‌های ضد انقلاب از این حفره‌ها علیه نظام استفاده می‌کنند؛ حفره‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های دو سال اخیر خود همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

کد خبر 749978

دیگر خبرها

  • باشگاه پرسپولیس: وقاحت رخ داده در آزادی توهین به همه زنان بود
  • وعده‌های مسؤولان در عرصه‌های اقتصادی محقق شود
  • هویت بخشی، رسالت امروز معلمان است
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟