Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، جلسه هیأت ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد.

طهرانچی در این جلسه با تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، گفت: حضور اهل بیت(علیهم السلام) نعمتی است که خداوند به ایرانیان عرضه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع مهندسی الهی به گونه ای بوده که این سرزمین بتواند در پرتو نور ولایت، تمدن بزرگی را رقم بزند. بی شک پس از هجرت علی بن موسی الرضا(ع) به سرزمین ما و اثرگذاری ایشان در گفتگو و پایه‌گذاری تمدن علمی، فرهنگ قرآنی و فرهنگ ائمه آغاز و مقدمه ظهور تمدن اسلامی ایجاد شد.

وی ضمن تشکر از فعالیت‌های علمی اعضای هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: دوره‌های هیأت ممیزه در دانشگاه دو ساله است و امروز جلسه آخر این دوره از هیأت ممیزه خواهد بود. از این پس، با توافق شورای عتف، دو هیأت ممیزه در دانشگاه شروع به کار خواهد کرد تا امور و روند ارتقای اعضای هیأت علمی با سرعت و کیفیت پیش برود.

دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تحول قرار دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه جریان کاملی در یک سال آینده در راستای کیفیت و کارآمدی در این دانشگاه شکل خواهد گرفت، تصریح کرد: بحث کارآمدی در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار حائز اهمیت است که باید در صدر توجه مجموعه دانشگاه باشد، البته در این راستا اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تحول است. یکی از مباحث تحولی در این دانشگاه، انسجام‌بخشی به پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها بود. در این زمینه مفهومی به نام «دانشگاه حل مسئله» داریم که در این بستر می‌توانیم به آن جامه عمل بپوشانیم.

طهرانچی خاطرنشان کرد: در سند دانشگاه اسلامی بر «ساماندهی نظام موضوعات پژوهش‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و فرآیند راهنمایی کارآمد جهت رفع نیازهای مادی و معنوی جامعه اسلامی با تأکید بر پیوستگی آموزش و پژوهش» و «طراحی نظام موضوعات و اولویت‌های پژوهشی» تأکید شده است. دانشگاه آزاد اسلامی نیز براساس این سند، در همین راستا حرکت کرده و خواهد کرد.

وی تاکید کرد: براساس اسناد بالادستی، از سال گذشته سامانه «پایش آزاد» در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده و پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها از مرحله ارائه پروپوزال تا مرحله دفاع در این مجموعه بارگذاری و مدیریت شده است.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه آماری از تعداد موضوعات، برنامه‌های علمی، اساتید و دانشجویان فعال در سامانه پایش آزاد، گفت: تا به امروز ۱۹ موضوع کلان پژوهشی در این سامانه بارگذاری شده که نظام موضوعات مربوط به آن احصاء شده و دانشجو می‌تواند از این نظام موضوعات برای پایان‌نامه یا رساله خود استفاده کند. این سامانه از اردیبهشت سال گذشته آغاز به کار کرده و فاز دوم آن اردیبهشت سال جاری شروع شده و ۱۵۵ هزار نفر کنشگر فعال شامل استاد یا دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد در این سامانه فعالیت می‌کنند.

آمار ثبت رساله ها و پایان نامه در سامانه پایش آزاد

وی افزود:اسامی ۱۸ هزار و ۳۰۰ استاد مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی، ۵ هزار و ۶۰۰ استاد مدعو، ۱۱ هزار رساله دکتری و ۷۹ هزار پایان‌نامه کارشناسی ارشد و ۷ هزار و ۴۰۶ پایان‌نامه رساله پزشکی در سامانه ثبت شده است. همچنین ۲۴ برنامه علمی که هرکدام یک چالش ملی یا منطقه‌ای است، در این سامانه بارگذاری شده که نزدیک به ۱۰ درصد از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و ۸ درصد رساله‌های دکتری در قالب این برنامه‌های علمی است، البته این عدد به ۵۰ درصد نیز خواهد رسید.

طهرانچی با بیان اینکه بستری در این سامانه فراهم شده تا استاد و دانشجو بتوانند به راحتی ارتباط برقرار کرده و راجع به موضوعات علمی و پژوهشی، پایان‌نامه و رساله‌ها و... تبادل اطلاعات کنند، گفت: این سامانه که یک نوع نظام‌مند کردن دانش است، می‌تواند در آینده دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان قطب تولید داده منسجم معرفی کند. همچنین این سامانه، دانشگاه آزاد اسلامی را از سیستم جزیره‌ای به یک سیستم شبکه‌ای، نظارت‌پذیر و شفاف تبدیل خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از مباحث جدی در سامانه پایش آزاد، کنترل سقف راهنمایی پایان‌نامه و رساله‌هاست که بسیار حائز اهمیت خواهد بود. طرح پایش یکی از اهداف غایی نظام آموزشی کشور بود که پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان به جای خیابان انقلاب، از دانشگاه جهت داده شود. خوشبختانه این موضوع امروز در دانشگاه آزاد اسلامی اتفاق افتاد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد با بیان اینکه دکتر ضیایی کار خود را به عنوان سرپرست موقت مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شروع کرد، گفت: می‌توانیم از تجربه خوب دکتر ضیایی در نظام‌دهی و جهت‌دهی مؤثر دانشگاه استفاده کنیم و امیدوارم با همین نگاه، استاندارد کردن افراد به معنای استاندارد کردن سیستم و ارتقای افراد به معنای ارتقای سیستم دانشگاه باشد.

کد خبر 4956790 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی پایان نامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان دانشگاه ها آموزش مجازی مرکز سنجش آموزش پزشکی منصور غلامی سازمان امور دانشجویان وزارت بهداشت دانشگاه های ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی پایان نامه ها و رساله ها دانشگاه آزاد اسلامی سامانه پایش آزاد نظام موضوعات رئیس دانشگاه هیأت ممیزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم  و فناوری آنا، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جلسه ستاد شاهد و ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اظهار کرد: درب‌های بنیاد شهید بر روی ارباب رجوع و به ویژه جامعه دانشگاهی باز است و بهترین و مهم‌ترین خدمت در بزرگداشت خانواده بزرگ ایثارگران پیگیری و رفع مشکلات آنان است.

وی بیان کرد: امکانات و توان استان ایلام برای رفع مشکلات ایثارگران محدود است، اما تمام مسئولان استانی در تکریم و رفع مشکلات ایثارگران پای کار هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اضافه کرد در حوزه فرهنگی و پژوهشی باید همکاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید عملیاتی تا در روند خدمت‌رسانی و رفع مشکلات ایثارگران تسریع شود.

بیشتر دانشجویان دانشگاه آزاد ایلام از ایثارگران هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌ هم گفت: تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت یک وظیفه ملی است و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برای این مهم با تمام توان در میدان است.

بهروز ناصری عنوان کرد: بیشترین تعداد دانشجوی عضو خانواده بزرگ ایثارگران استان در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و بیشتر دانشجویان ممتاز هستند.

وی یادآور شد: با وجود مشکلات مالی دانشگاه تاکنون هیچ دانشجویی به واسطه عدم پرداخت شهریه از تحصیل بازنمانده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌ تبیین کرد: امنیت، پیشرفت و تعالی ایران اسلام مدیون و مرهون شهدا و ایثارگران بوده و خدمت به این بخش از جامعه یک تکلیف اساسی است.

ناصری بیان کرد: مدیران و مجموعه بنیاد شهید ایلام خادم شهدا و ایثارگران هستند و در این راستا تمام ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت مجموعه انقلابی بنیاد شهید قرار می‌گیرد.

در این نشست بر ضرورت انجام طرح‌های پژوهشی توسط دانشگاه و با نظر بنیاد شهید ایلام، انجام اردو‌های مشترک، تجلیل از دانشجویان ممتاز، تکریم خانواده‌های ایثارگران، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه در حوزه مشاوره و آموزش‌های کوتاه مدت تأکید شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دوم سوپر لیگ کاراته مردان
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی