Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید احمد علم الهدی وی امروز در دیدار با رییس کل دادگستری و جمعی از اعضای دستگاه قضایی استان خراسان رضوی افزود: عناصری که در یک شب با رشوه به میلیاردها ثروت رسیده اند کسانی نیستند که با محکومیت چند نفر دست از این کار بکشند بلکه به مقابله می‌پردازند و تمام تلاششان را می کنند که خللی در کار دستگاه قضا ایجاد کنند و این افراد با همان نبوغ شیطانی و توطئه به مقابله با قوه قضائیه می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آنها ساکت نمی مانند تا قوه قضائیه آنها را محاکمه کند بلکه با قدرت و ثروت نامشروعشان به مقابله می‌پردازند. اینها عوامل قدرت و ثروتی هستند که مساله فساد ستیزی و ظلم ستیزی قوه قضائیه را بر خلاف قدرت و ثروت خویش می‌بینند و مقابله با این افراد کمتر از مقابله با فساد نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: قوه قضائیه باید برای مقابله صد در صدی با این افراد آماده باشد زیرا این افراد شرور هستند و جریان‌های مثبت انقلابی را از روی نا آگاهی تحریک می‌کنند تا در مقابله با یک مقام قوه قضائیه بر آیند. این شیطنت، تحریک و چند لایه کار کردن، کار جریان قدرت و ثروت است و باید همانند هشام بن حکم، با اراده محکم و پولادین در مقابله با آنها قدم برداشت.

علم الهدی افزود: قوه قضائیه این روزها با یک تصمیم محکم و اراده قوی به سمت مبارزه با فساد در حرکت است و نکته مهمی که از زمان تحول قوه قضائیه به چشم می‌خورد، توقع مردم از این قوه است زیرا مردم بارها به چشم خود دیده اند که قوه قضائیه چگونه به مبارزه با فساد پرداخت و به دنبال اجرای عدالت بود به همین سبب قوه قضائیه باید خیلی قوی تر و مستحکم‌تر به مبارزه با فساد بپردازد.

وی ادامه داد: آنچه که بسیار حائز اهمیت است مبارزه با فساد قوه قضائیه بدون در نظر گرفتن مقام و موقعیت است و حتی این مبارزه را اول از درون خودش آغاز کرد و این مهم باعث شد تا توجه همه  دنیا به نحوه  اجرای عدالت در قوه قضائیه جلب و عظمت و عدالت نظام اسلامی نمایان شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مساله دیگری که در فهرست مبارزاتی قوه قضائیه وجود دارد رسیدگی به پرونده هایی است که شاکیان زیادی دارد و با پیگیری این پرونده ها عزیزان ما در دستگاه قضایی شاکیان زیادی را به حقشان رساندند که این اتفاق باعث می شود تا توقع مردم از این دستگاه در اجرای عدالت زیاد شود.

علم الهدی افزود:نکته اصلی این است که ریشه فساد در جریان قدرت و ثروت است و انسانی هایی که برای رسیدن به قدرت و ثروت دست به هر عمل شیطانی می‌زنند را نمی‌توان تنها با یک حرکت دستگاه قضایی،  ریشه کن کرد و فقط با محکومیت عناصر فاسد این پرونده تمام نمی‌شود زیرا این افرادی که می‌خواهند به قدرت و ثروت برسند هیچ وقت دست بردار نیستند و بازهم عمل فاسد انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: جریان قدرت و ثروت، جریانی است که مقابله با آن احتیاج به یک سلسله مجاهدت و مدبرانی قوی در مساله جرم یابی دارد، یک پرونده در دادگاه بر اساس مستندات قضاوت می شود اما دستگاه قضایی باید پا را فراتر بگذارد و ریشه یابی عوامل فساد را انجام دهد و پشت پرده را بشناسد. اگر شما عدالت را اجرا کردید و مردم متوجه شیرینی و حلاوت اجرای عدالت شدند بیشتر ظهور امام زمان(عج)را درک می‌کنند. عدالت خواهی باید با ولایت و تقوا آمیخته شود تا بیانگر عدالت واقعی اسلام باشد.ما به دنبال عدالت اجتماعی اسلام هستیم تا انشاء الله این انقلاب به دست امام عصر(عج)برسد.

برچسب‌ها امام جمعه مشهد سید احمد علم الهدی مشهد دادگستری قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام جمعه مشهد سید احمد علم الهدی مشهد دادگستری قوه قضاییه امام جمعه مشهد سید احمد علم الهدی مشهد دادگستری قوه قضاییه مبارزه با فساد دستگاه قضایی اجرای عدالت قدرت و ثروت قوه قضائیه علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم

مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری استان هرمزگان در نشست خبری امروز درباره سفر رییس قوه قضاییه به استان هرمزگان گفت: در دوران تحول قوه قضاییه برای دومین بار میزبان رییس قوه قضاییه در اردیبهشت ماه بودیم. سفر رییس قوه قضاییه بدون تشریفات غیر ضرور بود ولی با برنامه و هدفمند و موثر بود و این سفر جزو کارامدترین سفر‌ها است و حتی قبل از سفر کلی کار انجام شد و گره از مشکلات مردم باز شد. 

وی افزود: سفر رییس قوه قضاییه نوآوری‌هایی داشت و یکی بحث همایش خانواده بود. در این همایش از بیش ۱۰۰ معلم تقدیر شد. همچنین در این سفر، نمایشگاهی با ۲۶ غرفه در دادگستری کل استان برپا شده است. یکی از ویژگی‌های رییس قوه قضاییه این بود که ایشان به همراه معاونینش با ۱۵ قشر از جمله با خانواده شهدا و نیرو‌های مسلح و نخبگان و دانشجویان و کارگران و کمپ‌های اعتیاد ملاقات حضوری داشتند.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: از چند روز قبل سفر رییس قوه قضاییه در ۴۰ نقطه خدمات الکترونیک قضایی در مناطق محروم ارائه شد.

قهرمانی تاکید کرد: از دستاورد‌های سفر رییس دستگاه قضا، فرهنگ نظارت پذیری و مسئولیت پذیری و گره گشایی از امور و نگاه واقع بینانه و تخصصی و نوین و فرهنگ‌مردمی بودن و حضور در بین مردم است.

وی افزود: از دیگر دستاورد‌های سفر رییس قوه قضاییه در موضوعات رفاهی مانند افتتاح دندانپزشکی بود. 

رییس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: همچنین مشکل بیش از هزار دستگاه ماشین الات راهسازی به ارزش ۱۵ الی ۲۰ هزار میلیاردتومان حل شد و برای رفع مشکل محموله روغن ۴۴ تنی دستوراتی صادر شده است.

وی افزود: همچنین یکی از شرکت‌های بزرگ یک دستگاه آمبولانس و آتش نشانی را اختصاص داد. همچنین آزادی زندانیان و پرونده‌های قصاص را داشتیم. ۱۵۰ زندانی ایرانی و ۴۰ نفر زندانی خارجی اعم از پاستانی و افغانستانی آزاد شدند. برای جهیزیه خانواده زندانیان نیازمند اختصاص داده شد. افتتاح سالن مانیتورینگ را داشتیم، زیرا قاچاق سوخت یکی از چالش‌های ماست. همچنین در یکی دوسال اخیر سالن مجهزی برای پزشکی قانونی ساخته شده ولی ازمایشگاه برای تشخیص نمونه‌ها نداشتیم و نمونه‌ها به استان‌های دیگر مثل کرمان و فارس ارسال می‌شدند و با همکاری دولت ۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد تا از ارسال نمونه‌ها جلوگیری شود.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان تاکید کرد: بحث اسناد موسوم به رفسنجان در قشم را داشتیم که بررسی شد. فردی حدود ۷ هزار و ۱۴۲ سند در سال ۵۱ از رفسنجان کرمان به قشم می‌آورد و برای مردم سند صادر می‌کند ولی این اسناد حدودش مشخص نیست. این اسناد رفسنجان سال‌ها است چالش جدی جزیره قشم است و بین مردم اختلاف است و دیگر اینکه مالکیت در قشم بود که با این اسناد دچار تزلزل است و هر کسی که دارای سند تک برگ بود در معرض این بود که کس دیگری بیاید و ادعای مالکیت کند. حدود ۸ ماه قبل جلسه‌ای در خدمت رییس قوه قضاییه داشتیم و بحث اسناد رفسنجان مطرح شد و دستور دادند که گره باید باز شود و باید مسیر قانونی برای آن دیده شود. در نهایت با طرح‌های مختلف آن را بررسی کردیم و روش فعلی را عملیاتی کردیم و منطقه آزاد هزینه‌ها را متقبل شد و شرکت‌های خصوصی قرار داد بستند و هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد و رایگان است و هزینه‌ها را دولت قبول کرد و بعد از ۵۱ سال این مشکل حل شد و تمام اسناد در آینده به صورت تک برگ صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از شاهنامه | لااقل بیت هایی بهتر پیدا می‌کردید
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود