Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی ارزنده گفت: به همه ی مردم انقلابی توصیه می کنم که در امر تبلیغ کوتاهی نکرده و هرکس در حوزه و فعالیتی که در آن قرار دارد تبلیغ دینی را جدی بگیرید.

به گزارش خبرگزاری برنا ازهمدان؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی ارزنده با عرض تبریک و تشکر از زحمات ریاست سازمان تبلیغات اسلامی و همکارانش به مناسبت هفته تبلیغ و اطلاع رسانی عنوان کرد : سازمان تبلیغات اسلامی در طی این ۳۹ سال خدمات زیادی در جهت نشر ارزشهای انقلاب اسلامی و فرهنگ دینی انجام داده است، ولی متاسفانه مردم از وضعیت این ارگان انقلابی اطلاعات کافی ندارند و این سازمان را همانند دیگر دستگاه های دولتی قیاس می کنند و تصور دارند که بودجه ای قابل توجه به این سازمان تعلق می گیرد، در حالی که از تاسیس این نهاد فرهنگی تا کنون بودجه قابل توجه ای دیده نشده  و بعضا از سوی مسئولین رده بالای کشور کمک هایی به این سازمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام ارزنده با اشاره به کم توجهی مسئولین به حوزه فرهنگ و رسالت این سازمان و نبود بودجه ی قابل توجه در امر تبلیغ خاطر نشان کرد : در بحث مراکز فرهنگی دینی مثل حوزه های  علمیه خواهران و برادران، سازمان تبلیغات اسلامی بودجه ای که دولت به این مراکز پرداخت می کند، در کلان کشور به اندازه بودجه دانشگاه تهران نمی شود.

 امام جمعه بهار اظهار داشت : به دلیل کمبود بودجه ما نباید در امر تبلیغ کوتاهی کنیم و تمامی دستگاههای فرهنگی مرتبط موظف هستند در راستای کمک رسانی دینی با سازمان تبلیغات اسلامی در جهت ساماندهی و هدایت روحانیون، مبلغین دینی، مداحان و دیگر تشکل های دینی تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند.

 وی تصریح کرد : من از همه شما خواهران و برادران دینی خواهشمندم که دست در دست هم دهیم و با مدیریت و همراهی سازمان تبلیغات اسلامی اشاعه فرهنگ دینی را گسترش دهیم و در هر سنگری فرهنگی با توان مضاعف و حمایت فرهنگی را در راس امور کارها قرار دهیم.

لذا در حال حاضر که درگیر ویروس کرونا هستیم و اجتماعات مذهبی ما کمرنگ شده، ما می توانیم با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تبلیغ چهره به چهره داشته باشیم و یا اینکه به شبکه های مجازی ورود پیدا کنیم و تبلیغات دینی را ترویج دهیم؛ ورود به شبکه های مجازی آنقدر اهمیت دارد که به گفته مقام معظم رهبری که می فرمایند بعد از نماز به جای خواندن تعقیبات در شبکه ها و فضای مجازی کار تبلیغی انجام بدهید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی امام جمعه بهار سازمان تبلیغات اسلامی امر تبلیغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاه‌هاست
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاهاست
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل