Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌ حمیدرضا مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز حدائق در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، تبلیغ دین را یکی از رسالت‌های مهم طلاب علوم دینی برشمرد و اظهار داشت: طلاب جهادی قرارگاه تبلیغی عمار برحسب رسالتی که بر دوش آنان در زمینهٔ تبلیغ است به فعالیت‌های جهادی و تبلیغی مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: به دلیل شرایطی که جامعه براثر شیوع بیماری کرونا به وجود آمد، تبلیغ هفتگی به مدت ۲ ماه تعطیل شد، اما پس از بازگشت وضعیت سفید در شیراز و فارس مجددا از شهادت امام صادق (ع) طلاب قرارگاه تبلیغی عمار مشغول به تبلیغ در روستا‌ها و مناطق محروم شیراز و شهرستان‌های اطراف فارس شدند.

مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز با تصریح اینکه ۸۰ نفر از طلاب قرارگاه تبلیغی عمار به‌صورت هفتگی در این مناطق به تبلیغ و انجام وظایف دینی می‌پردازند، عنوان کرد: اقامه نماز جماعات، برپایی حلقه‌های معرفت، ایراد سخنرانی، و تبلیغ چهره به چهره نیز ازجمله فعالیت‌های طلاب در روستا‌ها و مناطق محروم در میان مردم است.

او به تشریح فعالیت طلاب قرارگاه تبلیغی در ایام کرونا پرداخت و یادآور شد: با توجه به اینکه شیوع بیماری کرونا موجب بیکاری بسیاری از افراد کم‌درآمد جامعه شده است، به همین دلیل طلاب قرارگاه تبلیغی عمار اقدام به بسته‌بندی و توزیع ۳۰۰۰ بسته معیشتی که از سوی خیرین تهیه‌شده بود، در این ایام کردند.

جت‌الاسلام‌حدائق افزود: طلاب قرارگاه تبلیغی عمار فعالیت‌های بسیاری در راستای کمک‌های مؤمنانه انجام داده‌اند که توزیع این ۳ هزار بسته معیشتی بخشی از آنان به شمار می‌رود، همچنین شناسایی خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده بیماری کرونایی بر عهده طلاب این قرارگاه است که به‌خوبی انجام‌شده است.

مسئول قرارگاه تبلیغی عمار همچنین بیان کرد: تاکنون به همت خیرین بیش از ۲۰۰۰ دست غذای گرم طبخ و تهیه‌شده است که توسط طلاب قرارگاه تبلیغی عمار بسته‌بندی و بین نیازمندان مناطق محروم استان فارس و حاشیه شهر شیراز توزیع‌شده است.

او، به تهیه و توزیع ۶۰۰ بسته بهداشتی و فرهنگی میان نیازمندان اشاره کرد و بیان داشت: در ایام شیوع ویروس کرونا در استان فارس، به همت خیرین عزیز و مشارکت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) ۶۰۰۰ بسته معیشتی تهیه شد که توسط طلاب قرارگاه عمار منصوریه بسته‌بندی و میان نیازمندان توزیع‌شده است.

مدیر حوزه علمیه منصوریه همچنین از فعالیت‌های جهادی طلاب در بخش ضدعفونی ایام کرونایی خبر داد و افزود: طلاب قرارگاه تبلیغی در ایام کرونایی به بیش از ۱۰ گروه تقسیم شدند و هر شب به‌صورت جداگانه معابر، منازل، مساجد، حسینیه‌ها و مناطق آسیب‌پذیر را ضدعفونی می‌کردند.

او عنوان کرد: رسیدگی به ایتام که ائمه معصومین (ع) تأکید ویژه‌ای بر روی این موضوع دارند از دیگر فعالیت‌های قرارگاه تبلیغی است که تاکنون ۵۰۰ بسته معیشتی ویژه ایتام در مناطق محروم نیز توزیع‌شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه علمیه فارس طلاب جهادگر بسته معیشتی مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد

سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته معلم و بسیج سازندگی گفت: بعد از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با جهاد کشاورزی، خلأ بزرگی در عرصه خدمت‌رسانی مشهود بود که با فرمان مقام معظم رهبری در ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ این سازمان در سپاه تشکیل شد.

او با بیان اینکه هدف از تشکیل این سازمان، سازماندهی جهادگران عرصه محرومیت‌زدایی در جامعه بود، تصریح کرد: این نهاد در کنار دولت خدمات محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد.

طحان، خدمات بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در فارس را چشمگیر دانست و ادامه داد: این مردم هستند در قالب گروه‌های جهادی که به کمک دولت می‌آید.

آبرسانی به ۳۰۸ روستا، آسفالت راه‌های روستایی و راه‌های بین مزارع و گلزار‌های شهدا و دسترسی به مقبره شهدای گمنام با ۹۴ پروژه راه‌های روستایی به ارزش ۳۰۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، ساخت یک‌هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد ظرف ۲ سال که تا امروز ۵۵۷ مسکن به کمیته امداد تحویل شده است، ورود به مشاغل خانگی، پهباد‌های کشاورزی و سم‌پاشی با اعتبار ۴۶۷ میلیارد تسهیلات در عرصه اقتصاد مقاومتی، از خدمات این سازمان در سال گذشته است که مسئول بسیج سازندگی فارس به بیان آن، افزود: کاشت یک‌میلیون اصله نهال در دو ماه با کمترین امکانات در بیابان‌های استان از دیگر خدمات این سازمان است.

او گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، احداث و تکمیل مخازن ۷ مترمکعبی آب شرب، احداث و تکمیل استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و‌مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع در بحث امنیت غذایی، از پیکر خدمات سازمان بسیج سازندگی فارس است.

احداث ۲۰۰ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۳ هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان، از دیگر اقدامات این سازمان در بحث محرومیت‌زدایی در سال ۱۴۹۲ انجام شده که سرهنگ طحان با اشاره به آن، تصریح کرد: همه این تلا‌ش‌ها با حمایت جهادگران در مجموعه بسیج سازندگی است و افتخار این را داریم که این سازمان در فارس تا امروز ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی را راهبری می‌کند.

به گفته او، از جمله خدمات این گروه‌های جهادی به خصوص در ایام نوروز و تابستان، محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های دورافتاده است که در نوروز امسال ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد خدمت‌رسانی کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در ماه مبارک‌رمضان هم گروه‌های جهادی با راه‌اندازی پویش سراسری خانه دوست کجاست؟ با همت ۵۰۰ گروه جهادی ۳۵۴ هزار افطاری ساده را میان مردم استان توزیع کردند و تعمیر و خانه‌تکانی ۴۳۰ عدد از منازل افراد نیازمند انجام دادند.

طحان با اشاره به ورود به هفته بسیج سازندگی، گفت: در این هفته یک هزار و ۲۵ برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که ۲۴۵ عنوان برنامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، ۱۴۷ عنوان مربوط به اقتصاد و اشتغال، ۵۵۸ عنوان برنامه در‌موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و ۷۵ عنوان برنامه کمک‌های مومنانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی