Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند از افتتاح و بهره برداری از اولین کارخانه تولید پودر رختشویی استان خوزستان در شهرک صنعتی شماره یک آبادان خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، سید علی موسوی در آیین افتتاح شرکت مهام شیمی امید اروند تولید کننده انواع پودر لباسشویی(ماشینی و دستی) اظهار کرد: در روز مبارک و فرخنده ولادت حضرت معصومه(س) با راه اندازی این واحد تولیدی ۱۵۰ نفر از نیروهای بومی منطقه به خصوص از آبادان در دو شیفت کاری مشغول به کار شده اند که این مایه ی سرفرازیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه پیشتر قول افتتاح ۱۰ پروژه صنعتی و تولیدی را از سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر تا ۵ مهر ماه سالروز شکست حصر آبادان داده بودیم، افزود: شاید در گام نخست این حرکت بسیاری این قول را یک شعار دیگر از سوی مسوولان می دانستند اما امروز بسیار خوشحالیم که سومین پروژه از ۱۰ پروژه مذکور(نخستین پروژه در آبادان) را افتتاح می کنیم و اگر شرایط منطقه ناشی از شیوع کرونا مشکلی را پیش نیاورد هفته آینده نیز چهارمین پروژه و دومین در آبادان را افتتاح خواهیم کرد.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند افزود: پروژه ای که امروز شاهد افتتاح آن هستیم چند ویژگی خاص دارد، این شرکت نخستین و بزرگترین شرکت تولید و بسته بندی پودر رختشویی اعم از ماشینی و دستی در منطقه، استان خوزستان و استان های همجوار همچون لرستان، بوشهر و… است که در شهرک صنعتی شماره یک آبادان به بهره برداری رسیده و علاوه بر اشتغال خوبی که ایجاد کرده قادر به تامین نیاز منطقه، استان و استان های همجوار به پودر رختشویی نیز است.

موسوی بیان کرد: مزیت دیگر این واحد تولیدی آنست که علاوه بر تامین نیازمندی های داخلی، موضوع صادرات محصولات خود به کشورهای همسایه را نیز در دستور کار دارد. این شرکت که فعالیت آزمایشی خود را در این سه ماه آغاز کرده توانسته طی این مدت بیش از نیم میلیون دلار از محصولاتش را صادر کند که امید می رود این میزان صادرات به هدف تعیین شده پنج میلیون دلار تا پایان سال جاری برسد.

به گفته معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند این واحد تولیدی با کشورهای عراق و پاکستان قراردادهایی را به منظور صادرات محصولاتش منعقد کرده که امید می رود قادر به انجام تعهداتشان باشند.

این مقام مسوول با بیان اینکه انتظار می رود این واحد تولیدی بتواند علاوه بر جهش تولید به رویکرد صادرات محور نیز برسد، بیان کرد: سومین مزیت این واحد تولیدی آنست که علاوه بر تولید، بخشی از مواد اولیه مورد نیاز خود را از واحدهای تولیدی فعال در منطقه تامین می کند به طور مثال بخشی از مواد اولیه مورد نیاز این واحد از واحد تولیدی پاکینه شو در خرمشهر تامین می شود.

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک روز ملی اصناف، اضافه کرد: همان طور که می دانید بیش از دو میلیون واحد صنفی در کشور مشغول فعالیت اند که از این تعداد ۲۰ هزار واحد صنفی تولیدی و توزیعی آن در منطقه آزاد اروند فعالیت دارند که به طور حتم واحدهای توزیعی در خدمت واحدهای تولیدی خواهند بود و می توانند تولیدات شرکت هایی همچون این واحد تولیدی را از طریق شبکه های توزیعی به دست مردم منطقه، استان و کشور برسانند.

او یادآور شد: تمام تلاش ما آن است که این ۱۰ واحد تولیدی که قولش را پیشتر داده ایم به بهره برداری برسانیم ضمن اینکه در تلاش برای افزایش شمار واحدهای قابل بهره برداری هستیم و به زودی نیز خبرهای خوبی در این خصوص اعلام خواهد شد.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در پایان با اشاره به تعریف ۳۱۰ پروژه سرمایه گذاری، عمرانی، فرهنگی و گردشگری برای اجرا تا پایان سال ۱۴۰۰ توسط شورای عالی مناطق آزاد گفت: از این تعداد ۶۲ پروژه با سرمایه گذاری ۹ هزار میلیارد تومان مربوط به منطقه آزاد اروند است که برای تحقق آنها هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند و در راس آن مدیرعامل سازمان در حال پیگیری و برنامه ریزی هستند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد اروند شهرک صنعتی آبادان سازمان منطقه آزاد اروند معاون سرمایه گذاری واحد تولیدی پودر رختشویی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران

پروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به شکل رسمی افتتاح و بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز چهارشنبه به منظور سفری یک روزه به سریلانکا عزیمت کرده است، در بدو ورود به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چند منظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

در این بین رویکرد دولت سیزدهم مبتنی بر توسعه دیپلماسی منطقه‌ای، از مهم‌ترین راهبردهایی است که به ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور از جمله صنعت آب و برق کمک شایانی کرده است.

کد خبر 747487

دیگر خبرها

  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • اوج گیری گرما در اروند