Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌اعتمادی که از مدت‌ها قبل هر روز سایه‌اش را بر سرمان بیشتر و سیاه‌تر می‌کرد، امروز با حضور آیت الله رئیسی، بت‌ها شکست و مردم این روز‌ها شاهد اراده جدی در برخورد با انواع مفاسد به ویژه زمین‌خواری‌ها، رانتخواری‌ها، دلالان و سودجویان هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، همه ما از شنیدن اختلاس های میلیاردی، کلاهبرداری، اخاذی ها و مواردی مشابه به آن حالمان خراب می شود و حتی شاید در ساعت ها و روزها به آن فکر کنیم، اما این همه ماجرای اختلاس ها نیست، آنچه در پس خبرهای تلخ می شنویم فراتر از ناراحت شدن و حرص خوردن است، بله بی اعتمادی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

بی‌اعتمادی که از مدت‌ها قبل هر روز سایه‌اش را بر سرمان بیشتر و سیاه‌تر می‌کرد، امروز با حضور آیت الله رئیسی رئیس دستگاه قضا بت‌ها شکسته شد و کوزه‌گر خود به دام افتاد.

همه چیز از سه ماه  و یک سال قبل شروع شد، زمانی که رهبر معظم انقلاب در حکمی آیت الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه منصوب کرد، پانزده ماهی که تحولات 10 ساله را در هم شکست و روزنه های امید را در جامعه پر فروغ تر کرد.
 
انتصابی با بوی رنسانس

ابراهیم محمدپور فعال اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ با اشاره به تحولات قوه قضائیه در سال گذشته گفت: با انتصاب آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به سمت ریاست دستگاه قضا، صدای تغییر و تحول در بدنه دستگاه قضا به صدا درآمد و کارشناسان حوزه حقوق و قضا، این تغییرات را در راستای بهبود عملکرد دستگاه قضایی لازم بود و در نهایت منجربه این شد که نگاه امروز جامعه نسبت به دستگاه قضا تغییر کند و نگاه مثبتی شود.

وی با بیان عملکرد قوه قضائیه در جامعه، عنوان کرد: شرایط قضاوت در جامعه به گونه ایی وضع شده که جان و مال و ناموس مردم به دست افراد ناشایست نیفتد و حقوق فرد و جامعه فدای غرض ورزی ها و خواسته‌های شخصی یا گروهای سودجو و منحرف نشود.

این فعال اجتماعی تصریح کرد: در همین راستا حضور قاضی عادل و شجاع در شهرستان ها می تواند نقطعه مثبتی بر عملکرد دستگاه قضا باشد.

وی ادامه داد: در این مدت حضور خود ثابت کرد، هیچگونه فساد، بی قانونی و بی عدالتی را بر نمی‌تابد و برای اجرای عدالت هیچ خط قرمزی نمی‌شناسد، در صورت اثبات جرم برای افراد موسوم به دانه درشت و یقه سفید هم رسیدگی به اتهامات آن‌ها را در اولویت قرار می‌دهد و در صورت اثبات مجرمیت با قاطعیت بیشتری برخورد می‌کند .
 
ایستاده در مقابل فساد
 
محمدپور ایجاد امنیت پایدار را به واسطه قاطعیت عمل ریاست دادگاه این منطقه خواند و اظهار کرد: با ورود جدی دستگاه قضا از زمین خواری و کوه خواری به عنوان نمونه در منطقه لاریجان جلوگیری شد و از سویی با برخورد قاطع با ایجاد کنندگان رانت دست دلالان را کوتاه کرد.

 وی ایستادگی در مقابل فساد را باعث امید در جامعه خواند و تاکید کرد: جلوگیری از فساد اداری برخی مدیران از سودجو آنان جلوگیری کرد و با قاطعیت در برخورد با مفاسد اقتصادی ایستاد.

کارشناس حقوق و مشاوره حقوقی به عملکرد دستگاه قضا در عدالتخواهی تاکید کرد و افزود: قضات شهرستان ها نیز باید همان چیزی که شعار رئیس دستگاه قضا بوده و هست و همه عدالتخواهان و مردم جامعه به دنبال آن هستند، باشند.

قضات در مسیر عدالتخواهی

وی نگاه جامعه به دستگاه قضا را مثبت خواند و اظهار کرد: مردم این روز‌ها شاهد اراده جدی رئیس قوه قضائیه در برخورد با انواع مفاسد به ویژه زمین خواری ها، رانتخواری ها، دلالان و سودجویان هستند، همانهایی که امروزه با به خطر افتادن منافع خود برای تخریب چهرهای شجاع و پاکدست تلاش می کنند.

کارشناس حقوق مبارزه با فساد را نیازمند عزم ملی و اراده همگانی دانست و خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد و اجرای عدالت نیازمند قانون خوب، مجری توانمند و پاک دست و قاضی عادل و شجاع است، تا این ارکان دست به دست هم ندهند، موضوع مبارزه تمام و کمال اجرا نخواهد شد.

وی با تاکید سخن پیامبر اکرم (ص) عنوان کرد:وقتى خداوند براى قومى نیکى خواهد خردمندانشان را بر آنها فرمان روا سازد و دانشمندانشان میان آنها قضاوت کند و مال را به دست بخشندگان دهد، که ای سخن پیامبر تاثیر بسزای دستگاه قضا را در جامعه نشان می دهد.

 محمدپور خاطرنشان کرد:  بنابراین همه مردم و عدالتخواهان در مبارزه با فساد در کنار مسئولین عادل و شجاع میمانند و حمایت خواهند کرد و نباید فرزندان دلسوز سرزمین خود را از دست داد.

سونامی تغییر با رئیسی

علی عبداللهی کارشناس حقوق نیز با اشاره به طوفان برخواسته از حضور آیت الله رئیسی گفت: وقتی اجرای عدالت در راس امور می شود ، کارش زیرو رو کردن پروندهای اتهامی سنگین و مبارزه با اژدها خواهد بود.

وی با بیان اینکه نقش قوه قضائیه در ایجاد امنیت و ارامش در جامعه بر هیچ کس پوشیده نیست، عنوان کرد: اعتماد مهم ترین سرمایه ای است که به دریج و با عملکردی که اراد جامعه می بیندد بدست می آید، با وجود زمان کم حضور رئیس قوه قضائیه تمام اعتمادی که شاید بر اثر خبرهای که شنیده می شد کم شده بود را نه تنها برگرداند، بلکه بیش از پیش قدرت بخشید.

این کارشناس حقوق تصریح کرد: خبر اختلاس و بعد فرار  شخص مربوطه، اسیب جدی به اعتماد جامه باشد؛ چیزی که با مدیریت درست و نظارت تبدیل به فرصتی برای نقش آفرینی اواج امیدو اعتماد باشد؛ چیزی که رئیس قوه قضائیه به مهار آن پرداخت و از هدر رفت سرمایه( اعتماد) جلوگیری کرد.

*اطلاع رسانی و شفافیت در پرونده‌ها

وی اطلاع رسانی در قوه قضائیه را راهکاری موثر در تحقق عدالت قضائی خوند و افزود: با وجود حساسیت این موضوع اما تحول دیگری که در قوه قضائیه شکل گرفت، اطلاع رسانی و شفافیت پروندها ست، که می تواند ر ایجاد اثرات مطلوب در کلیت جامعه داشته باشد.

عبداللهی حضور آیت الله رئیسی را تحول بزرگی در قوه قضائیه خواند و بیان کرد: اصلاح ساختاری و محتوایی قوه قضائیه، احیای راههای ارتباطی با مردم و رسانه ها، طراحی سامانه ثبت اموال مسئولان، برخورد با فساد درون قوه قضائیه، انفصال از خدمت قضات متخلف از اداماتی بود که بعد از شروع به فعالیت اش آغاز رد.

وی از دیگر اقدامات رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد:رسیدگی به پرونده ابربدهکاران بانکی، برابری میان دیه زن و مرد از جمله فعالیت‌هایی است که نگاه جامعه را به قوه قضائیه مثبت کرده است و تحول عظیمی بر ساختار قوه قضائیه بوده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حضور آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه مبارزه با فساد قوه قضائیه کارشناس حقوق اطلاع رسانی دستگاه قضا خواری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۶۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محسن اراکی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مراسم سالروز شهادت امام صادق(ع) که صبح امروز در دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت احیاگر اسلام ناب محمدی و مبارز با استکبار و طاغوت اظهار داشت: بزرگترین چالش انبیاء الهی مبارزه با طاغوت ها بوده است و اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است.

وی با اشاره به اینکه از آغاز آفرینش انسان خط مبارزه با استکبار و طاغوت شروع شده است، بیان کرد: مبارزه هابیل و قابیل هم مبارزه حکومت الهی و حکومت استکبار بوده است، هابیل حاکم به حق معرفی شده از سوی خدا و قابیل در صدد حکومت استکباری بر دنیای خود بود و حسادت از همین نقطه آغاز شد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه حضرت نوح پس از طوفان 500 سال حاکمیت الهی را در جامعه به اجرا در آوردند، افزود: جریان طاغوت و استکبار در تقابل با حاکمیت رهبران الهی جریان طولانی است و اساس با حاکمیت الهی می باشد و تأسیس دولت و نظام حاکم به وسیله انبیا و رسل الهی بوده و تمدن جهانی بر حاکم الهی نیز به دست حضرت نوح پس از طوفان تشکیل شد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه جریان طاغوت به سه ابزار و روش در مقابل حکومت الهی دست می زدند، تصریح کرد: شیوه اول حذف فیزیکی رهبران الهی و یاوران موثر آنها بوده است و اگر کسی بخواهد در این زمینه کتابی بنویسد چندین جلد کتاب خواهد شد.

وی با اشاره به ترور شخصیت انبیاء و ائمه اضافه کرد: ابزار و شیوه دوم حذف معنوی شخصیت انبیاء و اوصیا و یاوران آنها بوده است، در برخی از کتب روایی ببینید که به پیامبر و امیرالمومنین صلوات الله علیهما چه تهمت ها زده شده است و این جریان تا به امروز ادامه دارد.

استاد حوزه علمیه روش و ابزار سوم را حذف محتوای دین از زندگی انسان ها مطرح کرد و اظهار داشت: از بزرگترین اتفاقات تاریخ مبارزه ائمه با این جریان مهم بوده است که حذف دین با پنج روش توسط حکومت طواغیت صورت گرفته است.

آیت الله اراکی افزود: روش اول نابود کردن متون و نصوص دینی به روش های مختلف از جمله آتش زدن، نابود کردن روایات پیامبر و اهل بیت است.

وی ادامه داد: روش دوم کتمان و جلوگیری از نشر و پخش متن و نصوص دینی و روایی اهل بیت و پیامبر اعظم (ص) است، قریب به صد سال منع روایت در جامعه اسلامی به جز شیعیان رواج داشته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری، تحریف متن را از دیگر شیوه‌های جریان حذف محتوا دانست و گفت: تحریف متن گاهی با اضافه یا کم کردن و گاهی کلمه ای را به جای کلمه دیگر گذاشتن صورت می گیرد.

وی تعریف معنا، تفسیر و شأن نزول و تحریف در تطبیق را از دیگر موارد برشمرد و عنوان کرد: اساس حیات پیامبر به وسیله حمایت حضرت ابوطالب می باشد اما در تاریخ این شخصیت بزرگوار را تحریف و تطبیق های نادرستی نسبت به ایشان انجام داده اند.

آیت الله اراکی با اشاره به نتیجه قیام حسینی در کربلا خاطرنشان کرد: امام صادق علیه السلام با استفاده از فاصله میان دو حکومت اموی و عباسی و با استفاده از ظرفیت‌هایی که عاشورای حسینی مهیا کرده بود به نشر معارف الهی و اهل بیت پرداخت و با تحریف ها مبارزه و جریان اصیل اسلام محمدی را احیا کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است