Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@22:55:26 GMT

یادداشت| آن نام بامسمّا

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۹۶۸۳۸

یادداشت| آن نام بامسمّا

محمدکاظم کاظمی، از شاعران و پژوهشگران افغانستانی، در یادداشتی به بخشی از عملکرد محسن مؤمنی شریف در دوران ریاستش بر حوزه هنری پرداخته است. ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم، محمدکاظم کاظمی:

گفتم حالا یک امتحانی می‌کنیم. ضرر ندارد. پیام دادم و دیدم که ایشان جواب داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمارۀ تلفن او را از زمانی داشتم که مسئول دفتر آفرینش‌های ادبی حوزۀ هنری بود و در آن دوره بسیار هم برای ادبیات مهاجر خدمت کرده بود. در واقع بعد از حاج سعید فلاح‌پور فترتی در زمینۀ ارتباط ما با حوزۀ هنری ایجاد شد که تا دورۀ مسئولیت محسن مؤمنی شریف ادامه یافت و در دوران ایشان باز فعالیت‌های ما رنگ و رونقی یافت و البته محمدحسین جعفریان در این میان بسیار مؤثر بود. مجلۀ «درّ دری» بعد از یک دوره توقف، با حمایت حوزۀ هنری منتشر شد. دو سه عنوان کتاب از من در این دوره منتشر شد و بعضی کارهای دیگر از این قبیل.

بله، می‌گفتم که وقتی محسن مؤمنی از مسئولیت آفرینش‌های ادبی به مسئولیت کل حوزۀ هنری رسیده بود، دیگر تصور نمی‌کردم باز هم با همان شماره تلفن در دسترس باشد و چنین سریع هم پاسخ دهد.

دورۀ ریاست ایشان بر حوزۀ هنری هم برای ادبیات ما بسیار بابرکت بود. دفتر فارسی‌زبانان حوزۀ هنری ابتدا با مسئولیت محمدحسین جعفریان شکل گرفت و سپس با مسئولیت علی‌رضا قزوه و سپس ابوطالب مظفری ادامه یافت و بدین ترتیب مؤسسۀ درّ دری هم که محل استقرار دفتر در مشهد بود، توانست با حمایت‌های حوزۀ هنری از تعطیلی نجات یابد. درّ دری خانۀ هنرمندان مهاجر در مشهد است و اگر تعطیل می‌شد ما یکی از کانون‌های خوب را از دست داده بودیم. البته در این میان مسئولان وقت حوزۀ هنری مشهد هم همواره یاریگر بودند.

من هیچ‌وقت محسن مؤمنی شریف را «رئیس حوزۀ هنری» تصور نکردم، نه از این جهت که رئیس نیرومندی نباشد، بلکه از این جهت که هیچ‌وقت شکوه و تبختر ریاست را نداشت. همواره متواضع و خوش‌برخورد بود و شایستۀ هر سه بخش نام بامسمّای خویش «محسن مؤمنی شریف».

امیدوارم که دوران بازنشستگی او نیز همچون دوران ریاستش بابرکت باشد. نمی‌گویم آرزو می‌کنم برود و دوباره به علاقه‌مندی‌های ذوقی‌اش برسد و داستان بنویسد. داستان هم البته خوب است، ولی امیدوارم که در هر جایی هست، سایه‌اش بر سر هنر و ادبیات این وطن فرهنگی پایدار باشد.

مدیریت جدید حوزه هنری و پرسشی اساسی: شأن نزول حوزه هنری چه بود؟/ شرط حیات ساختمان سمیهیادداشت| رئیس بود، اما ریاست پیشه او‌ نبود

انتهای پیام/

R1013197/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط محسن مؤمنی شریف محمد کاظم کاظمی حوزه هنری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محسن مؤمنی شریف حوزه هنری حوزه هنری محسن مؤمنی شریف حوزۀ هنری حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «دفتر یادداشت روزانه یک نویسنده» نوشته فئودور داستایوفسکی با ترجمه ابراهیم یونسی به‌تازگی توسط انتشارات معین به چاپ سوم رسیده است. این‌کتاب در قالب یک‌مجموعه‌ سه‌جلدی در سال ۱۳۹۳ به چاپ رسید و سال ۱۴۰۰ نسخه‌های چاپ دومش عرضه شدند.

این‌کتاب، مجموعه‌ای از نوشته‌های داستانی و غیر داستانی داستایوفسکی است و یادداشت‌هایی با موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و شخصی را از این‌نویسنده شامل می‌شود. داستایوفسکی در نوشته‌هایی که در این‌مجموعه چاپ شده‌اند، مسایل سیاسی روز، ماجراهای تبعیدش به سیبری، حوادث روزمره و کتاب‌هایی را که مشغول نگارش آن‌ها بود و همچنین نگاهش به مذهب و جامعه را ثبت و ضبط کرده ‌است.

چاپ سوم این‌مجموعه در آستانه سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده است.

کد خبر 6092866 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید