Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به نقش دین و اعتقادات مذهبی در تعهد افراد گفت: توجه معلمان به تربیت دینی دانش‌آموزان افزایش یابد. ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی امروز در نشست همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش یزد اظهار داشت: آموزش و پرورش و حوزه علمیه در تربیت جامعه نقش و وظیفه بسیار مهمی بر دوش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کار روحانیون، علما و معلمان تربیت انسان‌ها است گفت: در بحث نظام آموزشی نباید صرفا توجه ما به حوزه مباحث علمی دانش‌آموزان باشد و حتما باید به تمام جوانب و ساحت‌های تربیتی توجه داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه معلمان باید یک دغدغه ویژه نسبت به مباحث دینی و تقویت اعتقادی دانش‌آموزان داشته باشند گفت: تعالی دانش‌آموزان در حوزه‌های دینی و اعتقادی باید مهمترین دغدغه‌ای باشد که در وجود معلمان قرار دارد.

ناصری یزدی گفت: تقویت مبانی و اعتقادات دینی دانش‌آموزان سبب می‌شود که کودکان و نوجوانان ایران روحیه‌ای خدوم و متعهد داشته باشند و برای کمک به همه مردم تلاش کنند.

امام جمعه یزد افزود: اگر فردی دین نداشته باشد نه به فکر دنیا و آخرت خودش است و نه برای دیگران ارزشی قائل است و تنها به فکر مادیات و سودآوری است اما اگر فردی متدین باشد قطعا متعهدانه فعالیت می‌کند و برای رضای خدا همیشه به فکر دیگر افراد است.

ضرورت تربیت دینی فرزندان قبل از سن تکلیف/ چگونه اشتیاق روزه‌گرفتن را در کودک زنده نگه‌داریم؟حضور طلاب جوان در مدارس بیشتر می‌شود/ همکاری حوزه علمیه برای تربیت دینی دانش‌آموزانهمسر شهید تهرانی مقدم: حاج حسن برای تربیت دینی ارزش زیادی قائل می‌شد

وی عنوان کرد: اگر مدیران آموزش و پرورش بتوانند کلاس‌ها و برنامه‌هایی برای معلمان در نظر بگیرند تا آنها را بیش از پیش با مباحث اعتقادی و اهمیت وجود تربیت دینی در آموزش کودکان و نوجوانان آشنا شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد افزود: اگر قرار نباشد دین افراد را مورد توجه قرار دهیم و صرفا به بحث آموزش آنها توجه داشته باشیم، مطمئنا تعهد لازم به ایران هم در وجود آنها نیست و پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی کشور خود را رها کرده و به دیگر نقاط جهان مهاجرت می‌کنند.

ناصری یزدی با بیان اینکه سطحی‌نگری را باید از آموزش در ایران دور کرد گفت: در تمام این موضوعات، یکی از اصلی‌ترین بخش‌ها و نهادها، موضوع دانشگاه فرهنگیان است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

امام جمعه یزد دانشگاه فرهنگیان را گلوگاه تربیت و آموزش در ایران دانست و افزود: بی توجهی نسبت به این دانشگاه و دانشجویان آن ضربه بسیار سنگینی به سیستم آموزشی کشور وارد می‌کند و باید تلاش کنیم که دانشگاه فرهنگیان را به لحاظ دینی و علمی و فرهنگی تقویت کنیم.

وی به ضرورت وجود مباحث دینی و اعتقادی در محتوای آموزشی هم تاکید کرد و ادامه داد: برای اینکه بتوانیم در حوزه تربیت دینی دانش‌آموزان به خوبی عمل کنیم باید بر محتواهای آموزشی هم توجه لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/781/ح

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان یزد تربیت دینی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود