Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار نهاوند، گفت:نهاوند ظرفیت سرمایه گذاری در حوزه های مختلف صنایع، معادن و کشاورزی را دارد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، مراد ناصری صبح چهارشنبه در آئین کلنگ زنی شروع عملیات احداث پروژه فراوری دولومیت نهاوند که با حضور استاندار همدان، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای و مدیرعامل شرکت شستا برگزار شد، اظهار کرد: نهاوند سرزمین چهار فصلی است که از نظر موقعیت جغرافیایی و اقتصادی موقعیتی بی نظیر برای انواع سرمایه گذاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شهرستان نهاوند از نظر منابع برای توسعه تجارت و سرمایه گزاری بسیار بی نظیر است چراکه به چهار نقطه مرزی کشور دسترسی آسان دارد.

مراد ناصری با اشاره به ظرفیت کوه آردوشان نهاوند که با همه سرمایه دولومیت خود بهترین شاهدی برای توسعه نهاوند است، گفت: کوه اردوشان برای یک مقطع ۱۰۰ ساله میلیون‌ها دلار دولومیت در دامان خود پرورش داده است.

وی با بیان اینکه نهاوند تنها در حوزه صنعت و معدن فرصت سرمایه گذاری ندارد بلکه در بخش‌های دیگر زمینه سرمایه گذاری دارد، گفت: در شهرستان نهاوند ۹ کارخانه فراورده‌های لبنی وجود دارد که ۳ کارخانه به دلایلی به تملک بانک در آمده و ظرفیت این تعداد ۱۴۶ تن مواد لبنی است اما در حال حاضر با ظرفیت حداقلی ۹۱ تن شیر کار می‌شود و ۵۵ هزار تن نیاز شهرستان از سایر شهرستان‌ها تأمین می‌شود.

فرماندار نهاوند با بیان اینکه در حال حاضر سطح زیر کشت یونجه در شهرستان نهاوند ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است، گفت: در مجموع ۱۸۵ هزار تن علوفه دامی به صورت سالانه در نهاوند تولید می‌شود که حدود ۴۸ هزار تن از آن یونجه است.

وی با طرح این سوال که آیا این ظرفیت تولید بیش از ۹۰ هزار تن تولید شیر با حداقل ظرفیت و ۱۸۵ هزار تن علوفه خشک بهترین توجیه برای اجرای دو طرح ۵ هزار راسی گاو شیری در نهاوند نیست؟ عنوان کرد: در حوزه محصولات باغی میزان تولید نهاوند ۱۴۵ هزار تن است که از این میزان ۶۵ هزار تن از بهترین نوع سیب کشور در نهاوند تولید می‌شود و آیا این امتیاز بهترین فرصت برای ایجاد صنایع تبدیلی در نهاوند نیست؟

وی با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های شهرستان نهاوند به سرمایه گذاران معرفی می‌شود، گفت: امروز اگر مسئولین نهاوند جلوتر از سرمایه گذار نباشند عقب تر نیز نخواهند بود بلکه دوش به دوش آنان حرکت می‌کنند.

فرماندار نهاوند، تاکید کرد: سرمایه گذاری در شهرستان نهاوند در کمترین زمان با حمایت استاندار و همکاری سایر مسئولان جواب می‌دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرماندار نهاوند شستا شهرستان نهاوند سرمایه گذاری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی آجودان‌زاده» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در حوزه سلامت و بهداشت شاهد برخی مشکلات هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد. مازوت‌سوزی نیروگاه حرارتی تبریز، سلامت مردم این شهر و شهرهای اطراف را به خطر انداخته است و باید استفاده از این سوخت متوقف شود. آلودگی هوا در کشور به ویژه تبریز از معضلات جامعه بوده و استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه‌های حرارتی از دلایل اصلی بروز این آلودگی است.

هدف نظام جمهوری اسلامی و خواست ملی، تأمین و حفظ سلامت مردم است و در این راستا باید مازوت سوزی در منطقه متوقف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بهداشت و درمان

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آرزوی دیرینه مردم این منطقه تشکیل شرکت مس آذربایجان همانند شرکت مس سرچشمه است. جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی استان ضروری است. تشکیل این شرکت و ایجاد کارخانجات فرآوری مواد معدنی در این استان برای ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی منطقه و اشتغالزایی برای بیش از ۲ هزار نفر افراد جویای کار استان ضروری است.

آذربایجان شرقی، استان صنعتی بوده و با برخورداری از صنایع مادرتخصصی مانند ماشین سازی، تراکتورسازی، ایدم، پیستون سازی و بلبرینگ سازی، مزیت‌ها و قابلیت‌های زیادی در این حوزه دارد.

بر اساس نظر اندیشمندان اقتصادی توسعه صنعت کشاورزی زیربنای توسعه اقتصادی است و باید به بخش کشاورزی در کشور توجه بیشتری شود.در بخش کشاورزی با مشکلات اساسی مواجه هستیم، در صورت تصویب طرح ارائه شده از سوی صندوق توسعه بخش کشاورزی برای تهیه نهاده‌های دامی باکیفیت بالا و قیمت پایین و توزیع آنها بدون استفاده از رانت و ابزارهای فسادانگیز در بین کشاورزان، بخشی از مشکلات کشاورزان و دامداران حل می‌شود.

آذربایجان شرقی دارای صنایع مختلفی در زمینه‌های کفش، چرم، فرش و صنایع مادرتخصصی است و با توجه به وجود ۲۰۰ معدن در این استان، می‌توان با دعوت از سرمایه گذاران در جهت اشتغالزایی، حمایت از تولید و صادرات و توسعه اقتصادی استان قدم‌های اساسی برداشت.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

وجود مجلس شیشه‌ای و شفافیت آرا مهمتر از تقسیم بندی حزبی است چراکه موجب می‌شود تا مردم بدانند که نمایندگان آنها در مجلس به چه طرح‌ها و مصوباتی رأی مثبت یا منفی داده‌اند. ایجاد مجلس قوی و پاسخگو نیازمند حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی است و امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات حضور پرشور و پرتعدادی داشته باشند.

کد خبر 6091799

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است