Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ خرداد تمام شد اما این ماه برای حزب اتحاد ملت ماه خوبی نبود، در چهار مقطع نیرو‌هایی از این حزب اعلام کردند که قصد حضور در این تشکیلات اصلاح طلب را ندارند؛ مسئله‌ای که حتی در شبکه‌های اجتماعی هم بازتاب داشت. حمیدرضا جلایی پور عضو شورای مرکزی حزب اتحاد درباره این استعفا‌ها می‌گوید «تا جایی که من مطلع شدم متاسفانه حدود ۴۰ نفر از حزب اتحاد استعفا کردند که سی و دو - سه نفر آن‌ها فقط از «همدان» بودند که به‌صورت جمعی اقدام به استعفا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(البته شخصیت‌های برجسته اصلاح‌طلب همدان مثل لقمانیان در حال رایزنی با مستعفیان هستند) چهار نفر نیز از اعضای یک خانواده با هم استعفا کردند. البته جناب مهدی محمودیان استعفایش فردی بود. (به گفته خود ایشان، وی بین فعالیت حزبی و فعالیت مدنی-حقوق بشری دومی را انتخاب کردند) البته گفتم از سوی ارکان حزب تلاش‌هایی در حال انجام است که همکاران حزبی از استعفای خود صرف نظر کنند.»

حسین نورانی نژاد سخنگوی این حزب به روزنامه اعتماد گفته اگرچه انتظارات استعفادهندگان، «انتظاراتی به‌حق است و نابجا نیست» و باوجود آنکه باتوجه به «غیرحرفه‌ای بودن احزاب در ایران»، «برخی اشکالات به حزب برمی‌گردد»، اما اتحاد ملت در «انجام وظایف خود کم‌کاری نکرده» و مهم‌تر از آن، «راه‌حل مسائل، کناره‌گیری نیست، بلکه کنار هم ماندن و تلاش بیشتر است.»

آنطور که جلایی پور روایت کرده، چهار گروه از حزب اتحاد ملت استعفا کرده‌اند. تعدادی از شاخه همدان، تعدادی از جریان تحکیم، یک خانواده سیاسی و مهدی محمودیان!

بیشتر بخوانید: پدرخوانده‌ها، بازسازی اصلاحات را به گروگان گرفته‌اند/ تاج‌زاده و جلایی‌پور نمی‌دانند اصلاح طلبان باید پاسخگو باشند

گروه اول) همدانی‌ها: تغییرات جامعه محور

به گزارش رویداد۲۴ بعضی اعضای حزب اتحاد ملت در یک سال اخیر از کم‌تحرکی این حزب در بزنگاه‌های سیاسی انتقاد داشتند. مثلا شاخه همدان این حزب پیش از اعلام نتایج تایید صلاحیت‌ها اعلام کرده بود در انتخابات مجلس شرکت نمی‌کنند. اما حالا آن‌ها در بیانیه‌ای که منتشر کرده‌اند نوشته‌اند «حزب اتحاد ملت ایران به عنوان یک حزب پیشرو در جریان اصلاح طلبی اکنون از فقدان «استراتژی دقیق و روشن برای تغییر وضع موجود» رنج می‌برد و در ارتباط با واحد‌های شهرستانی و استانی خود نیز گرفتار «مناسبات قیم مآبانه» است. حزب اتحاد در وهله نخست باید به تشریح و تدوین الگوی سیاست‌ورزی خود بپردازد تا مردم بدانند که حزب با چه اصول و اهدافی سیاست می‌ورزد. اصلاحات مدنظر حزب تنها معطوف به قدرت و اصلاحاتی پارلمانتاریستی است یا به نگاه به سمت جامعه درپی تغییراتی ساختاری و جامعه‌محور است؟»

البته شاخه همدان حزب منحل نشده و افرادی مثل فخرالدین حیدریان و لقمانیان همچنان در این حزب فعال هستند، اما به نظر می‌رسد سایر اعضا تمایلی به تداوم فعالیت در این حزب ندارند. شاخه همدان حزب اتحاد ملت تنها شاخه این حزب بود که در سال ۹۴ نیز در همدان از لیست امید مورد تایید عارف حمایت نکرد و لیست مستقلی برای انتخابات مجلس منتشر کرد.

گروه دوم) تحکیمی‌ها: عبور از خط امام

سیاوش حاتم فعال سابق دانشجویی که دوره جدید عضو حزب اتحاد ملت شده بود در صفحه توییتر خود نوشته «دلایل استعفایم در آن نامه خصوصی علاقه‌ام به کنار فعالان دانشجویی ماندن در روز‌های هزینه و رابطه مخدوش حزب با جنبش‌های اجتماعی بود. دلایل، اما بسیار بیش از این دو است که به زودی در متنی مفصل خواهم نوشت. گمان می‌کنم ماندن در حزبی که به دموکراسی‌خواهی بسیاری از سرمایه‌های نمادین آن، بخش‌هایی از هویت تاریخی و باور‌های آن نظیر اسلام سیاسی و ... دیگر اعتقادی ندارم، می‌تواند به نفاق تعبیر شود و من اهل نفاق نیستم. با افتخار عضو سابق دفتر تحکیم هستم و تا روزی که زنده‌ام برای من زندانی جنبش سبز و تحکیمی بودن کفایت می‌کند.»

او در همین متن از علی شکوری‌راد به نیکی یاد می‌کند. همچنین وقتی امیر تنها از فعالان توییتری اختلافات حزب اتحاد را اختلاف بر سر منافع خواند، سیاوش حاتم بار دیگر تاکید کرد «دلیل اختلافات مسائل عقیدتی است و به امیر تنها گفت اصلاح‌طلبان اتحاد از جنس او نیستند که برای یک استخوان، تغییر ماهیت دهند!»

بعد از خروج سیاوش حاتم، تعدادی از اعضای نزدیک به او در حزب اتحاد نیز در صفحات مجازی خود، نوشتند گاهی باید رفت، اما فعلا خبری از استعفای این افراد منتشر نشده است.

جلایی پور درباره این افراد می‌گوید انتخابات مجلس یازدهم نشان داد که «هسته سخت قدرت» تمایلی به پذیرش اصلاحات و گشایش سیاسی ندارد. در چنین وضعیتی بعضی از فعالان حزبی معتقدند یکی از علل این مقاومت هسته سخت به‌خاطر این است که مواضع احزاب اصلاح‌طلب به اندازه کافی صریح و رادیکال نیست.

با این حال بعضی خبر‌های تایید نشده حاکی از آن است که نحوه چینش افراد در دور جدید فعالیت شورای مرکزی حزب اتحاد منجر به این استعفا‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: پایان اتحاد با کارگزاران!/ منشاء اختلافات اصلاح طلبان کجاست؟

گروه سوم) محمودیان: زنده باد حقوق بشر

مهدی محمودیان فعال حقوق بشری عضو حزب اتحاد نیزچندی پیش در صفحه توییتر خود از عضویت در این حزب کناره گیری کرد. او در صفحه توییتر خود نوشت: «بیش از ۱۵سال است که افتخار عضویت در حزب مشارکت و سپس اتحاد ملت را دارم، اینک ضمن افتخار به همه لحظاتی که در این حزب و در کنار عزیزان بهتر از جانم طی کردم سخت‌ترین تصمیم زندگی‌ام یعنی جدایی از این حزب را رسما اعلام می‌کنم. از امروز به عنوان هوادار در کنار عزیزان بهتر از جانم خواهم بود.»

محمودیان در یک سال گذشته بار‌ها به خاطر مسائل مختلف بازداشت و احضار شده بود و حتی در زمان برگزاری کنگره این حزب نیز در زندان بود، اما اعضای حزب اتحاد با رای بالا، او را برای عضویت در شورای مرکزی حزب اتحاد انتخاب کردند. چند روز گذشته نیز خبر آمد که مهدی محمودیان بار دیگر احضار شده است؛ گویا آنها به خاطر امضای نامه ۷۷ نفر به دادگاه احضار شدند. مهدی محمودیان و سیاوش حاتم هر دو از زندانیان ۸۸ بودند که بعد از آن هم به دلایل دیگر بازداشت شدند.

گروه چهارم) مظفری: یک خانواده محترم

در خرداد ماه گذشته دو عضو موثر دیگر حزب اتحاد نیز استعفای خود را در صفحات مجازی خود منتشر کردند. رویا بلوری عضو شورای مرکزی و هیئت موسس حزب اتحاد بود و در اتحاد ملت منطقه البرز (کرج) نیز نقش محوری ایفا می‌کرد. مهدی مظفری فرزند او نیز که در صفحه توییتر خود به شدت از میرحسین موسوی حمایت می‌کند و بی‌پرده منتقد رفتارهای حاکمیتی است نیز مدتی قبل از عضویت در این حزب استعفا کرده بود. 

اختلاف در اتحاد

با وجود همه این استعفاها، اعضای ارشد حزب همچنان نسبت به این خبر‌ها واکنش نداشته‌اند. برخی فعالان توییتری می‌نویسند که این‌ها مسائل داخلی حزب است و برخی می‌گویند به خاطر تحریم انتخابات، به زودی ریزش‌هایی از جنسی دیگر نیز در این حزب رقم خواهد خورد. در دورانی که کمتر کسی تمایلی به فعالیت حزبی دارد، یکی از آخرین سنگر‌های اصلاح‌طلبی حزبی در ایران در حال سقوط است.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اتحاد ملت مهدی محمودیان جنبش سبز صفحه توییتر خود مهدی محمودیان حزب اتحاد ملت شورای مرکزی شاخه همدان جلایی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

معاون اول رییس جمهور همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

وی با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه، عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

دکتر مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس به عنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملاً در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ، تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.سلمان الغریری وزیر تجارت عراق با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران به عنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به عنوان وزیر تجارت عراق و رییس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

کد خبر 6098217 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • آتش بازی هالند در اتحاد؛ نفس منچسترسیتی پشت سر آرسنال
  • پوکر هالند در اتحاد؛ نفس سیتی پشت سر آرسنال
  • داوید سیلوا مهمان ویژه منچسترسیتی در تقابل با وولورهمپتون + عکس
  • منچسترسیتی - وولورهمپتون؛ ترکیب رسمی