Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از مردم خواست برای جلوگیری از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در مصرف برق صرفه کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، داود راهزادی با بیان اینکه ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور پیک مصرف برق پیش‌بینی و برنامه عملیاتی تعیین شده، گفت: اوج مصرف برق در پیک روز از ساعت 12 تا 17 عصر و 20 تا 23 شب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد در خصوص خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده گفت: نیروگاه مجازی برای تولید برق پیش‌بینی شده که به روش مدیریت مصرف هم تولید مضاعف داشته باشیم و هم اینکه از خاموشی‌های با برنامه برای عموم مردم جلوگیری شود.

این مسوول مدیریت مصرف در حوزه برق را متمرکز بر انشعاب‌های کشاورزی، صنعتی، تجاری و عمومی دانست و افزود: با مشترکین کشاورزی و صنعتی برای عدم مصرف برق در ساعات 12 تا 17 عصر به تفاهم رسیدیم که الگوی مصرف رعایت شود  تاکید می‌کنم اگر 10 درصد کل مصرف مشترکین کاهش پیدا کند خاموشی برنامه‌ریزی شده و خاموشی طبق تفاهم‌ها را نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه با فصل گرما استفاده از وسایل سرمایشی افزایش یافته است، گفت: به همین دلیل مصرف برق در همه بخش‌ها افزایش معناداری داشته اما چون 84 درصد انشعابات تعرفه خانگی بوده افزایش مصرف در این حوزه بیشتر است.

این مسوول تصریح کرد: به صورت هفتگی برای مصرف برق استان سقف پیک در نظر گرفته می‌شود مثلا ۴۰۰ مگابایت در نظر گرفته شده که با رعایت مدیریت مصرف نباید از این میزان در هفته عدول کنیم. از مردم عزیز استان درخواست داریم که در مصرف برق صرفه‌جویی کنند و کمک کنند تا مجبور به اعمال خاموشی برای مصارف عمومی نشویم.

راهزادی عنوان کرد: چنانچه در کل کشور از میزبان پیکی که برای آنها در نظر گرفته شده عدول و عبور کنند با خاموشی گسترده و مواجه می‌شویم، در استان هم مجبور خواهیم شد برق بخشی از شهر را خاموش کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: به وسیله نیروگاه مجازی برنامه قطع از راه دور را خواهیم داشت و چنانچه 10 و 20 درصد تعیین شده رعایت نشود قطعا هوشمندانه و از راه دور خاموشی‌ها اعمال می‌شود.

انتهای پیام82024

منبع: فارس

کلیدواژه: مصرف برق بازده مصرف کشاورزی برنامه ریزی شده خاموشی ها مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست